Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Незнам дали ќе остане претседател Лапорта... кога беше гласањето за недоверба 60% од членовите гласаа против него... Мислам дека нареден претседател ќе биде довчерашниот соработник на Лапорта - Феран Сориано.

Brutaliptischen

Каталонче
Член од
7 ноември 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
Незнам дали ќе остане претседател Лапорта... кога беше гласањето за недоверба 60% од членовите гласаа против него... Мислам дека нареден претседател ќе биде довчерашниот соработник на Лапорта - Феран Сориано.
Мислам дека Хуан Лапорта ке остане Уште на Чело на Барселона.! :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Mislam deka spored pravilnikot na Barca Laporta nema veke pravo da se kandidira,ali daj boze da gresam,tipot e zver.:nesvest:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ај нека ни е честито победата(со задоцнување во Задар сум)!Баш ја гледав утакмицата и забележав дека маестро Анри ни се вратил во форма!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Само да продолжи така... головите сами ќе дојдат:smir:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Да не беше тој можеби ќе го немавме Алвес во тимот:toe:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ајде што се иѕгубивте па никој не мишува

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Аргентинската ѕвезда на Барселона, Лионел Меси изјави дека на сака да го следи примерот на Роналдињо и претпочита да ја мине целата своја кариера во редовите на тимот од Ноу Камп.
- Се надевам да останам тука во текот на целата моја кариера, се надевам дека клубот нема да реши да ме продаде како што сторија со Роналдињо. Тој беше важен играч кој даде многу за Барселона, но на крајот работите завршија многу лошо за него. Се надевам дека нема истото да се случи и со мене. Изминатата година тој не беше среќен, зашто знаеше дека не е посакуван. Јас не сакам да преминам ниту во Челзи, ниту во Реал, ниту во Интер. Во Барселона дојдов кога имав само 13 години и клубот ми даде се на мене и на моето семејство. Вистината е дека имам се од што имам потреба и не сакам ништо повеќе, изјави аргентинскиот репрезентативец.
Odlicna izjava na MESI!:wink::helou:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Аргентинската ѕвезда на Барселона, Лионел Меси изјави дека на сака да го следи примерот на Роналдињо и претпочита да ја мине целата своја кариера во редовите на тимот од Ноу Камп.
- Се надевам да останам тука во текот на целата моја кариера, се надевам дека клубот нема да реши да ме продаде како што сторија со Роналдињо. Тој беше важен играч кој даде многу за Барселона, но на крајот работите завршија многу лошо за него. Се надевам дека нема истото да се случи и со мене. Изминатата година тој не беше среќен, зашто знаеше дека не е посакуван. Јас не сакам да преминам ниту во Челзи, ниту во Реал, ниту во Интер. Во Барселона дојдов кога имав само 13 години и клубот ми даде се на мене и на моето семејство. Вистината е дека имам се од што имам потреба и не сакам ништо повеќе, изјави аргентинскиот репрезентативец.
Odlicna izjava na MESI!:wink::helou:
Па нормално во Барселона израсна нема шанси да се продаде

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Henrique se incorporará al club en julio:vozbud:

Енрике ќе се врати во Јули во Барселона... значи дефинитивно доаѓа во клубот. Искрено не сум го гледал, али штом пројавуваат толку голем интерес за него, мора да е добар :)

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Henrique se incorporará al club en julio:vozbud:

Енрике ќе се врати во Јули во Барселона... значи дефинитивно доаѓа во клубот. Искрено не сум го гледал, али штом пројавуваат толку голем интерес за него, мора да е добар :)
Па сигурно е добар играч ни јас го немам гледано како игра ама ако го враќаме во тимот мора да е добар:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom