Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Да не се залетуваме толку да збориме право за финале така да дај боже да стигнеме сеа да се надеваме на лион да го елиминираме па ќе се надеваме понатаму дур и да стигнеме до финале би сакал да играме со реал да ги искршиме со 5-0:):smir:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Да не се залетуваме толку да збориме право за финале така да дај боже да стигнеме сеа да се надеваме на лион да го елиминираме па ќе се надеваме понатаму дур и да стигнеме до финале би сакал да играме со реал да ги искршиме со 5-0:):smir:

Тоа би било ВРВ меѓутоа искрено мислам дека задриѓаните не можат да стигнат до финале.

:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::helou: Меси е БЕСЦЕНЕТ !!!!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Тоа би било ВРВ меѓутоа искрено мислам дека задриѓаните не можат да стигнат до финале.

:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::helou: Меси е БЕСЦЕНЕТ !!!!
Ќе го пројдат Ливерпул ама нема да стигнат до финалето

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Не бе. Ние заради формата поштено ќе си стигнеме до финале.:pehar:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
У лш се игра друг фудбал, најчесто екипи што играат со 10 души пред гол освојуваат. Радо би ја гледал Барса како победува во лш, одколку некој тим што ја тупи топката 90 минути.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не бе. Ние заради формата поштено ќе си стигнеме до финале.:pehar:

Не бе па и ти, ќе играте сеа ќе се замарате...директно у финале ве праќаат денојве слушај ме :):) Чекајте малку, има изненадувања секоја сезона, не значи дека и сезонава нема да има.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Баш ме интересира кое би било изненадувањето оваа сезона:raz:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Баш ме интересира кое би било изненадувањето оваа сезона:raz:
Незнам дали ти текнува лани ова време, Реал беше во иста ситуација како што е сега Барса. Вториот дел од сезоната Реал почна да прави киксови, мислам дека се доближи вториот дури на 3 бода. Свашта можат да се случат, така да не си ја препишувајте титулата одма. :smir:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Зборував за изненадување во Лига на Шампиони... а за Ла Лига, никогаш не сум кажал дека е освоена, погледни 2-3 страни поназад, ќе го видиш моето мислење:smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ок тогаш, погрешно сум разбрал.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ако ја задржиме формава до натпреварот со Лион не би ме чудело да им удриме петарда хахха:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom