Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не се залетуваме толку да збориме право за финале така да дај боже да стигнеме сеа да се надеваме на лион да го елиминираме па ќе се надеваме понатаму дур и да стигнеме до финале би сакал да играме со реал да ги искршиме со 5-0:):smir:

Да не се залетуваме толку да збориме право за финале така да дај боже да стигнеме сеа да се надеваме на лион да го елиминираме па ќе се надеваме понатаму дур и да стигнеме до финале би сакал да играме со реал да ги искршиме со 5-0:):smir:

Тоа би било ВРВ меѓутоа искрено мислам дека задриѓаните не можат да стигнат до финале.

:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::helou: Меси е БЕСЦЕНЕТ !!!!

Тоа би било ВРВ меѓутоа искрено мислам дека задриѓаните не можат да стигнат до финале.

:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::helou: Меси е БЕСЦЕНЕТ !!!!
Ќе го пројдат Ливерпул ама нема да стигнат до финалето

Не бе. Ние заради формата поштено ќе си стигнеме до финале.:pehar:

У лш се игра друг фудбал, најчесто екипи што играат со 10 души пред гол освојуваат. Радо би ја гледал Барса како победува во лш, одколку некој тим што ја тупи топката 90 минути.

Не бе. Ние заради формата поштено ќе си стигнеме до финале.:pehar:

Не бе па и ти, ќе играте сеа ќе се замарате...директно у финале ве праќаат денојве слушај ме :):) Чекајте малку, има изненадувања секоја сезона, не значи дека и сезонава нема да има.

Баш ме интересира кое би било изненадувањето оваа сезона:raz:

Баш ме интересира кое би било изненадувањето оваа сезона:raz:
Незнам дали ти текнува лани ова време, Реал беше во иста ситуација како што е сега Барса. Вториот дел од сезоната Реал почна да прави киксови, мислам дека се доближи вториот дури на 3 бода. Свашта можат да се случат, така да не си ја препишувајте титулата одма. :smir:

Зборував за изненадување во Лига на Шампиони... а за Ла Лига, никогаш не сум кажал дека е освоена, погледни 2-3 страни поназад, ќе го видиш моето мислење:smir:

Ако ја задржиме формава до натпреварот со Лион не би ме чудело да им удриме петарда хахха:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom