Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Има. :):)

Честито победа.
Повели!
NEMAAAA nema sopiranje definitivno BARSA e tim koj ke ja zemi titulata vo domasno prvenstvo vo to sum siguren nisto cudno i vo LS ali znaeme vo LS ima mn iznenaduvanja zato ovde i nema nekoj favoriti smesno e kao sto se nadevaat ovie napatenite dusicki od real da kiksira BARSA jas bi gi zaprasal dali ima nekoj tim koj moze da go stori to i da im skini nekoj bod NEMA cestito pobeda

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Ето нема да го продолжи договорот до крајот на сезоната ама уште сега дава изјави дека сака да игра во Барса до крајот на кариерата така што не ме загрижува веќе никој.

Бегеристан си ја заврши работата и уште сега може да се посвети на засилувањата за тимот за следната сезона.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Еден од најтешките терени за нас во последните сезони. Инаку добро е што го продолжија договорот на Бускетс, штета ќе беше таков играч да си отиде од тимот. Со неговата висина и сила, заедно со Туре ќе бидат неприкосновени во средината.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Ето нема да го продолжи договорот до крајот на сезоната ама уште сега дава изјави дека сака да игра во Барса до крајот на кариерата така што не ме загрижува веќе никој.

Бегеристан си ја заврши работата и уште сега може да се посвети на засилувањата за тимот за следната сезона.

Ето изјави дека сака да игра уште неколку сезони во Барселона но и дека би сакал да ја заврши кариерата во Мајорка меѓутоа исто така не би имал ништо против да ја заврши кариерата во Барселона така да тоа ке биде негова одлука кога ке дојде време.

Бускетс е откритие на сезоната!!!! Дефинитивно со неговите настапи си го доби она што го заслужи и мислам дека имаме одличен млад играч кој ке биде еден од клучните играчи во средниот ред во наредните сезони.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
До сега немаше кој да не сопре освен Нумансија :pos2::pos2:одлична игра и конечно победа на Ел Мадригал само напред:vozbud:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Barca's Offer For Villa Rejected

Valencia have reportedly rejected a €35 million offer for David Villa from Barcelona, and are not even willing to negotiate at anything under €40 million...

http://www.goal.com/en/news/1719/valencia/2008/12/23/1025819/valencia-reject-barcelonas-35-million-offer-for-villa#Comm

Ima li sansa da go zeeme za drugata godina.Iako Valensija e vo materijalna kriza neznam dali ke i go dadat bas na Barca,znaejki deka ima golem interes od drugi klubovi sto ne se od Spanija.

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Barca's Offer For Villa Rejected

Valencia have reportedly rejected a €35 million offer for David Villa from Barcelona, and are not even willing to negotiate at anything under €40 million...

Ima li sansa da go zeeme za drugata godina.Iako Valensija e vo materijalna kriza neznam dali ke i go dadat bas na Barca,znaejki deka ima golem interes od drugi klubovi sto ne se od Spanija.
Ako uspejat da se dogovorat za da go zemat uste sega vo Januari ke bide super, zatoa sto Vilja ke moze da igra i vo LS :vozbud:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
za slednata sezona so istov tim samo plus silva i benzema ako moze da se zemat. Mislam deka pep od slednata sezona ke mu dava sansa i na gaj isulin barem kolku sto mu davase rajkard na bojan vo prvata sezona.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Тешка работа да игра Асулин ако дојде Силва.
Ме радува ова за Виља (ако е точно), бидејки се гледа дека сакаат да земат класа напаѓач. Ова значи дека Анри ке си оди ова лето :)

V

Viktoranius

Гостин
Овие па Валенсија се во финансиска криза, и одбиват добра понуда. Големи се си знаат. Иначе нема да е лошо да дојде Виља, и ако Ето не го продолжи договорот во летото може да се зема и Агуеро, и пак ќе имаме убиствен напад.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom