ништо од него, го добивме гвардиола http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=506833&idseccio_PK=803Не сум слушнал дека Гвардиола е можен наследник. Јас читав за Михаел Лаудруп сегашниот тренер на Гетафе.
poveketo vikaat deka laudrup ke go stavat za trener ali ne se znaeНе сум слушнал дека Гвардиола е можен наследник. Јас читав за Михаел Лаудруп сегашниот тренер на Гетафе.
Разбуди се...разбуди сеее!! Сепак тоа беше само сон.05.06.09
Гвардиола, матадорот кој ги скроти мадриските бикови!(и тука слика, како ја слават титулата)
Претседателот на Фенер (незнам како се викаше) мѕ ветил на Зико 90 милиони за пазарување ова летоТо е друга работа. Ако Ето нејчи да оди е друго. Зборо ми беше, ако е само до парите, Фенер нема да има проблем.
Се согласувам со тебе.:helou:Уште Супер Луис Енрике де Торо Фантастико да го земи за помошник и ќе бидам најсреќниот човек на планетава.
Веќе ги читам насловите на весниците за следната година.
05.06.09
Гвардиола, матадорот кој ги скроти мадриските бикови!(и тука слика, како ја слават титулата)
Уште Супер Луис Енрике де Торо Фантастико да го земи за помошник и ќе бидам најсреќниот човек на планетава.
Веќе ги читам насловите на весниците за следната година.
05.06.09
poloso nemoze da bideРизчиен потег со Гвардиола, бар според мене