Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Според ова деновите на Рајко се избројани во Барса. Да се надеваме дека Гуардиола знае што прави и дека ќе гледаме поинаква Барселона од наредната сезона.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ќе има промени во Барса ова лето, не се чудете ако Виља потпише со Барса а не со Реал. Пулсен од Севиља исто се спомнува.

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Ќе има промени во Барса ова лето, не се чудете ако Виља потпише со Барса а не со Реал. Пулсен од Севиља исто се спомнува.
abe napadot mu e dobar nema so
ali sredniot red treba da go pojacuvaat bidejki deco najverojatno ke si ode
i u odbrana

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе ептен добар, 4 утакмици гол се мучат да дадат. Анри најверојатно си оди, и Роналдињо исто. И Ето се спомнува но за него малце потешко.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Фенербахче спрема мега понуда за Ето

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Фенербахче спрема мега понуда за Ето
:pos: :pos: Kakva mega ponuda abe edinstveni zvezdi koj sto mozat Fenerbahce da si gi dozvolat se Maldini, Kafu,Serginho... mislam ako ne se lazem oni potgotvuvaa mega ponuda i za Ronaldinho:tapp: uste mesii fali da go spomnat kako mozno zasiluvanje vo Fener :pos: .....
Ako si odi Eto ke odi ili vo Arsenal ili vo Celzi ali ne veruvam deka ke si odi ovaa sezona nema sansi:helou:

F

fantomX

Гостин
Изгледа не знајш колку пари турциве имаат или се прајш дека не знајш?!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не е до парите, во такви клубови идат играчи во залезот на нивната кариера, далеку е Ето од таму.

F

fantomX

Гостин
То е друга работа. Ако Ето нејчи да оди е друго. Зборо ми беше, ако е само до парите, Фенер нема да има проблем.

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
То е друга работа. Ако Ето нејчи да оди е друго. Зборо ми беше, ако е само до парите, Фенер нема да има проблем.
Znam deka imaat pari Fener ama isto znam deka igrac od tipot na Eto,Messi i Ronaldinho nema nikogas da igraat tamu osven vo zalezot na nivnata kariera kako Carlos :helou:

Член од
8 април 2008
Мислења
238
Поени од реакции
0
Милито нема врска од Фудбал нека оди од Барса

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Не е до парите, во такви клубови идат играчи во залезот на нивната кариера, далеку е Ето од таму.
Точно така.Никој фудбалер како Ето не би сакал да продожи таму зошто таму ќе му пропадне формата бидејќи ќе игра со 3 класи послаби играчи.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Точно така.Никој фудбалер како Ето не би сакал да продожи таму зошто таму ќе му пропадне формата бидејќи ќе игра со 3 класи послаби играчи.
Да се сложувам он пошто беше нешто аут оваа сезона и ако сака да си ја врати старата форма треба да игра во јака лига.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
...пеп гвардиола а?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop