Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
Оптимистичко,:smir: ја мислам Барса да си брка куп на Шпанија најдобро. Најреални шанси имаат.
ај прочитај го постот на ддиме...уште еднаш

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Овците се бројат на пролет момци.
За Лига на Шпанија, може да го кажам ова.
За Лига на Шампиони, такуѓере.
За Куп на шпанија, исто.

*Колку ќе беше пократок постов ако бев навивач на Реал Мадрид...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Овците се бројат на пролет момци.
За Лига на Шпанија, може да го кажам ова.
За Лига на Шампиони, такуѓере.
За Куп на шпанија, исто.

*Колку ќе беше пократок постов ако бев навивач на Реал Мадрид...
Се бројат на крај овците, и некако ми мириса дека нема да има шо да броите.

Член од
15 јули 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Пораз како пораз, здравје. Јебига.
Добри се Барса... јаки, да не речам најачи смо и во домашно првенство и во Европа.
Него, за да не мислите дека се провоцираме меѓу себе на форумов и дека се мразиме... ќе ви пратиме некоја разгледница од Европска држава, најверојатно од Русија, Москва. :back:
kolku tituli imam barca vo liga na sampioni ako ne e tajna :smir:

moze da znam

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Фанови на Реал. Доста јадете гомна. Само ја прљате темава со вашите глупави коментари. Уште не е ништо решено.

Само чекам ждрепката да видам со кого ќе паднете во ЛШ. Можеби со Ѕвезда или Лацио. .!.

V

Viktoranius

Гостин
Мадридци, вие најмалку имате право да зборувате за лига шампиони, а за титулата во Шпанија до дека не ви ја предадат, во мене ќе има надеж дека сеуште не е ништо завршено.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Мадридци, вие најмалку имате право да зборувате за лига шампиони, а за титулата во Шпанија до дека не ви ја предадат, во мене ќе има надеж дека сеуште не е ништо завршено.
не сум фан на реал ни на барса ама со ваква игра како денес тешко многу тешко

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
slabo denes da ne mislevte CELTIC se pa se opustivte i go krkavte i pokraj toa sto sudiite bea na vasa strana

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Мислам дека на Рајкард дефинитивно му е доста. Кога дојде го поддржував затоа што го раздвижи клубот, секако со новите играчи ама веќе очигледно не оди работата и мора да си оди на крај од годината. Мурињо не го сакам како личност ама мислам дека одлично би се вклопил како тренер, со оглед на тоа дека игра напаѓачки фудбал што е стил на Барселона.
Инаку според играта денес пореален резултат ќе беше нерешен. Како и да е вториот гол беше премногу евтин, Абидал си дремеше место да трча. Роналдињо игра нешто подобро во задно време ама денес не покажа нешто посебно. Без Меси ќе биде многу тешко. Титулата мислам дека пак е далеку.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ne eraihard vinoven ist fudbal igra problemot sekogas bil i ke bide nema timska igra koga cel tim e sostaven od svezdi taka i real slab bese i inter i celzi site klubovi koi otkako ke minat edna dve uspesni sezoni pocnuvaat vo potraga po super svezdi koi ke im ja upropastat igrata anri definitivno za na kasap preslab i turam

Член од
7 март 2008
Мислења
138
Поени од реакции
4
ne zaboravajte deka go nemase messi.on e vazna alka od timot
a za sinocasnata igara bea katastrofa,posebno ture,eto ,turam
a mozebi kaa so kazate na rajkard mu e vreme da si ode od tamu i da prestane da go koce cel tim
pozz

Член од
15 јули 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
Што им вредат сите тие титули од пред 50 години кога сега неможат да влезат ни во четврт финале.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom