liana
ја знае вистината
- Член од
- 10 август 2007
- Мислења
- 687
- Поени од реакции
- 46
ај прочитај го постот на ддиме...уште еднашОптимистичко,:smir: ја мислам Барса да си брка куп на Шпанија најдобро. Најреални шанси имаат.
ај прочитај го постот на ддиме...уште еднашОптимистичко,:smir: ја мислам Барса да си брка куп на Шпанија најдобро. Најреални шанси имаат.
Се бројат на крај овците, и некако ми мириса дека нема да има шо да броите.Овците се бројат на пролет момци.
За Лига на Шпанија, може да го кажам ова.
За Лига на Шампиони, такуѓере.
За Куп на шпанија, исто.
*Колку ќе беше пократок постов ако бев навивач на Реал Мадрид...
kolku tituli imam barca vo liga na sampioni ako ne e tajna :smir:Пораз како пораз, здравје. Јебига.
Добри се Барса... јаки, да не речам најачи смо и во домашно првенство и во Европа.
Него, за да не мислите дека се провоцираме меѓу себе на форумов и дека се мразиме... ќе ви пратиме некоја разгледница од Европска држава, најверојатно од Русија, Москва. :back:
не сум фан на реал ни на барса ама со ваква игра како денес тешко многу тешкоМадридци, вие најмалку имате право да зборувате за лига шампиони, а за титулата во Шпанија до дека не ви ја предадат, во мене ќе има надеж дека сеуште не е ништо завршено.
Знам зошто ме праша, не мораше вака одоколу.kolku tituli imam barca vo liga na sampioni ako ne e tajna :smir:
moze da znam