Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Овие Англичаниве на секоја уличка ќе им најдеш тим стар 100 години. Богзнае од кај ги вадат играчиве... пуштам Резултати.ком гледам, ја нема таа лига на странава :pos: . Ај ако може да видиме кои се преостанатите тимови во Northern Premier League Division One North... :)

Еве моментална табела :D
1465205_549605275128844_1447963026_n.jpg

Целиот тим заедно:

Целиот тим поединечно:
http://www.pitchero.com/clubs/bamberbridge/s/the-team-53473.html
(малце не се фотогенични кога ги сликаат поединечно, али нема везе)
Ова ти е познатиот cheerleader ефект. Кога гледаш мажоретки заедно се палиш, а кога ќе фатиш една по една посебно да ги забележуваш, сфаќаш дека која од која е погрда :D

GAME DAY
Време е за настапот во LFA Challenge Trophy​
@BamberBridgeFC v @brbfc​
За оние кои не знаат играме против Bacup & Rossendale Borough F.C.​
Kickoff: 20:45 - Ајронгејт.​
Бидејќи лигата е солидарна, доколу нема победник по 90 минути нема да ги мачат играчите со продолженија туку одат директно на пенали.​
Доколку има стримови ќе ги поставиме тука :)

Интересна е идејава секогаш да има пенали, знам и во МЛС едно време вака глумеа лудило америте ама кај нив пеналите беа во хокеарски стил голман вс играч

Интересна е идејава секогаш да има пенали, знам и во МЛС едно време вака глумеа лудило америте ама кај нив пеналите беа во хокеарски стил голман вс играч

Ова беше (незнам дали сеуште е) пенал за Американците :facepalm:. Финтата е што мораш да шутнеш пред да влезеш во шеснаесетникот, во спротивно не ти се важи пеналот. Знам пред да ми ја искучат ESPN Classic, ги гледав Американциве што дудуци биле во седумдесетите

Kajgana Shop

Back
На врв