Фан Клуб: Бамбер Бриџ

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.592
Поени од реакции
87.967
Овие Англичаниве на секоја уличка ќе им најдеш тим стар 100 години. Богзнае од кај ги вадат играчиве... пуштам Резултати.ком гледам, ја нема таа лига на странава :pos: . Ај ако може да видиме кои се преостанатите тимови во Northern Premier League Division One North... :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Целиот тим заедно:

Целиот тим поединечно:
http://www.pitchero.com/clubs/bamberbridge/s/the-team-53473.html
(малце не се фотогенични кога ги сликаат поединечно, али нема везе)
Ова ти е познатиот cheerleader ефект. Кога гледаш мажоретки заедно се палиш, а кога ќе фатиш една по една посебно да ги забележуваш, сфаќаш дека која од која е погрда :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
GAME DAY
Време е за настапот во LFA Challenge Trophy​
@BamberBridgeFC v @brbfc​
За оние кои не знаат играме против Bacup & Rossendale Borough F.C.​
Kickoff: 20:45 - Ајронгејт.​
Бидејќи лигата е солидарна, доколу нема победник по 90 минути нема да ги мачат играчите со продолженија туку одат директно на пенали.​
Доколку има стримови ќе ги поставиме тука :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Интересна е идејава секогаш да има пенали, знам и во МЛС едно време вака глумеа лудило америте ама кај нив пеналите беа во хокеарски стил голман вс играч

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.592
Поени од реакции
87.967
Интересна е идејава секогаш да има пенали, знам и во МЛС едно време вака глумеа лудило америте ама кај нив пеналите беа во хокеарски стил голман вс играч
Ова беше (незнам дали сеуште е) пенал за Американците :facepalm:. Финтата е што мораш да шутнеш пред да влезеш во шеснаесетникот, во спротивно не ти се важи пеналот. Знам пред да ми ја искучат ESPN Classic, ги гледав Американциве што дудуци биле во седумдесетите

Kajgana Shop

На врв Bottom