Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде ајде, дај подршка. Вака ако не го смениш аватарот нема да ти верувам дека навиваш за Бамбер Бриџ и ќе треба да ја избришам темава зошто нема нивни подржувачи на форумов и ќе мислам дека е отворена само за сеир отворена од навивачите на Варингтон Таун со кои што водат борба за пласман во повисока конференција.
Еве ги на потпис, се надевам дека е доволно :)

Рики кај се собирате вие од фан клуб да ги гледате мечевиве на Бамбер ?
Пробуваме да направиме фан база. Вечер или утре ќе стапам у контакт со официјалната страна на фејсбук, па ме интересира шо ќе ми вратат :)

Инаку озбилно за сите ова важи, не претерувајте со сеирот за да не ја затворат темата. Секое симпатишење кон овој симпатичен клуб е добредојдено, но не претерувајте, ја редовно ќе пишувам у темава за сите натпревари, ќе оставам и по некое сликиче, а секако и актуелната табела ќе биде постирана сега кога сме втори :)

Без аватар, муабет не правам :)

чекај и ти па, сеа го стави новогодишниот аватар кој знае колку време го правел сеа ти ќе го уценуваш. Нека е после НГ нека стави од Бамбер

Кои беа стрелци?
Те лаже овој, не му верувај. Мет Лоулор, Крис Марлоу, Лени Рид и Али Вадекар.

Brig climb to second after yet another win!

1386512742_3206.jpg

Bamber Bridge's incredible run continued after goals from Matt Lawlor, Chris Marlow, Lennie Reid and Ali Waddecar ensured a comfortable win in front of a good spirited crowd.

Matt Lawlor scored the only goal in a closely contested first half with a rising header from a Paul Alexander corner.

The second half saw Brig dominate and capitalise on being a goal up by first hitting Ossett on the break Chris Marlow outpacing the defence and calmly finishing in the corner one on one with the keeper. Brig's 3rd came courtesy of a Lennie Reid thunderbolt. Ali Waddecar showed great control and technique blasting a poor clearance from a corner into the net.

Next up is a cup game v Bacup & Rossendale on Tuesday night in the LFA Trophy.
:)
--- надополнето: 8 декември 2013 во 22:05 ---
дај бе не ја расипувајте темава ајде.
Ова е еден од профилите на играчите

https://www.facebook.com/chris.marlow2
Ете го, тој даде еден од головите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom