Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.908
Поени од реакции
12.579

фино му стои дресов нели...

Добро де фино му стои. Официјално или не? Дај кажете еднаш да си планираме и ние :pos2:

--- надополнето ---

Баварци дали земјотресот у Јапонија е предизвикан oд некоја од машините на Тесла ? ? ?

Коентрао :vozbud:

Спам :smir:
Разбрале дека Коентрао ќе го купувате и од радост почнале да скокаат Јапонците, па така и настанал земјотресот!

Н

'Никола'

Гостин
Не ми се верува со што се заебаваш :nesvest:Ај Никола легни си. Исклучи се од програма :)
Го барав она од МТВ (не ЕмТиВи) насабалје што го даваа уклучувањето и навечер истото за крај на програмата, ама фак ит, не можам да го најдам.:)

Добро де фино му стои. Официјално или не? Дај кажете еднаш да си планираме и ние :pos2:
Зошто фејспалм?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.908
Поени од реакции
12.579
Го барав она од МТВ (не ЕмТиВи) насабалје што го даваа уклучувањето и навечер истото за крај на програмата, ама фак ит, не можам да го најдам.:)

Зошто фејспалм?
За кај нас беше планиран. За греота детето :smir: Ама ајде пошто сте вие во прашање пак ќе речам со среќа нека ви е и нека му е!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Не го бараше туку не прашуваше нас (будали у 2 саат на скајп шо кмичат) ние да му го најдеме :)
Инаку честито Коентрао, после оволку шпекулирање сигурно е готова работава.

M

Mario Gómez

Гостин
За кај нас беше планиран. За греота детето :smir: Ама ајде пошто сте вие во прашање пак ќе речам со среќа нека ви е и нека му е!
Дете ај у ваш фан клуб, ние наполнавме 1000 страни, вие неможите, не ми мрчи тука.

M

Mario Gómez

Гостин
Не го бараше туку не прашуваше нас (будали у 2 саат на скајп шо кмичат) ние да му го најдеме :)
Шо бе Никола скајп има и не ме аднал, skar :/ :(

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Боби[Мкд];4184993 напиша:
Чоек важни личности аднуе он :):)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.908
Поени од реакции
12.579
Боби[Мкд];4184991 напиша:
Дете ај у ваш фан клуб, ние наполнавме 1000 страни, вие неможите, не ми мрчи тука.
Сус бре. Јас ви помогнав овде. Ако не............. избришете ги моите постови да видиме колку ќе имате

Н

'Никола'

Гостин
Боби[Мкд];4184993 напиша:
Не зна ја, ни су од туа. Абе многу се распишавме, побрзо од предвиденото ќе ја наполниме темава, не чини така. Ќе ми пропаднат во вода математиките. А толку се трудев.
Иначе имаш скајп под градоначалников од спин сити, адни ме ако сакаш. :)
И ај стварно, со кренати клави да ја напуштиме темава, не со затоплувања и такви глупости, да си продолжиме како што се пишуваше порано. Сеа ме мрзи, ама денојве ко ќе напишам километарски пост ќе видите вие.:pos:

P

PoisonLady

Гостин
Значи Никола осве што е геј, што стана градоначалник па сега и лаже?
Човек на вас сите не може да ви верува. Ај сеа сите на спиење!!!
Иначе и јас не верувам за Коентрао. Некако не ми се ич верни новинариве...све се лопови и лажговци!

Н

'Никола'

Гостин
вБајтен и Прањиќ повредени после репрезентативниве настапи.

M

MrzaRules

Гостин
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom