M
Mario Gómez
Гостин
Лам и Робен, Контрао и Рибери.

:je::je::zlo::zlo:
:music3::music3::violent1::violent1:

чекајте бе нишо не е готово ова се само шпекулации коа ке видиме официјално тогаш ке се радуваме има некои шпекулации во билд дека сме заинтересирани али многу бил скап така да ке видиме дали нашиве ке дадат 25 милиони
Баш напротив.Баерн и тоа како има пари,само фората е што имаат некои глупи стандарди,и се додека иде добро не се фаќаат длабоко за џебот.Ама коа ќе пролупаме као оваа сезона и сезоната пред 2 години на пример ондак дебело се фаќаат за џеб.Абе ако вие немате пари ние па ич. Поарно вие земете го него некој друг. После нас да не тамани. Вие ако не го земите ние сигурно нема.
Знам дека имате. Тоа и го велам. Ако вие не дадете 25 за него ние уште помалку.Нема врска,и Билд истото го пренесува што го пренесуваат и другиве медуми а целата приказна доаѓа денес од протугалскиот спортски весник О Јого,кој пренесува дека преговороите се финализирани.
португалскиот весник Абола пред неколку дена пренесе дека Баерн ќе достават официјална понуда и дека ќе почнат преговори.Ова денес само се надоврзува на тоа.
Исто и на Гол.ком пишуваа за ова пред некое време(иако не се баш доверлив извор),а денес пишува дека извор од Германскиот Гол.ком јавил дека работата е готова.
25 милиони оштета со 5 годишен договор за Контрао!
Баерн лани понудиле 20,ама Бенфика не сакале,сакале поише,па потоа знаеме Баерн се откажа.Сега успеале да се договорат за 25 милиони оштета!
Сепак да почекаме и официјална потврда од страна на Баерн.Факт е дека Контрао подолго време беше мета.Искрено се надевам дека се ова е вистина!
--- надополнето ---
Баш напротив.Баерн и тоа како има пари,само фората е што имаат некои глупи стандарди,и се додека иде добро не се фаќаат длабоко за џебот.Ама коа ќе пролупаме као оваа сезона и сезоната пред 2 години на пример ондак дебело се фаќаат за џеб.
Рачунај Коентрао 25 милиони
Ноер 20-25 милиони
Централен дефанзивец еден или двајца(ако е еден 20 милиони)
Евентуално шпиц/полушпиц или напаѓач 15-20 милиони
Собери ќе доеш до убава сума!
----------------------------------------Нојер-----------------------Боби[Мкд];4184200 напиша:Значи со Робен и Лам, Рибери и Контрао, не ми текнува некој тим на светов да е појак на крилата.
Нојер, Боатенг, Хајтинга, Видал, and we are fucking set to win everyfucking trophy in this world.
Стварно, ни во спојлер не го пиши тоа, ниту го помислувај, тоа е прохибидадо. Океј?Ако испадни тимов што го кажувате, в година ќе имаме слики
"Доџите сада, јер доста смо се зајебавали"
и пак од Интер ќе испадниме од ЛШ
Не ми се верува со што се заебаваш :nesvest:Ај Никола легни си. Исклучи се од програмаДобро, нема да испадниме од ЛШ, пошто нема ни да се квалификуваме.
(ајде убијте ме сега)
Ај доста е заебанции, нешто сериозно да пишам. Народе чујте и почујте, Робен се врати и е фит за Гладбах. Реков јас во стаклено ѕвоно го чуваат кога се во прашање квалификациските натпревари. Денес (или вчера) тренирал со Контенто, Густаво, Брено, голманите и младиот тим.
И друга работа, Бутињо ќе ни се пензионира по Се изгледа на крај на сезона.