Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
значи за видич џабе зборите нема шанси за иванович има некоја шанса бидејки он нешто викаше дека несака да игра десен бек а во челзи тешко дека ке игра централно бидејки таму ги имаат Тери,Алекс и Луиз

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
значи за видич џабе зборите нема шанси за иванович има некоја шанса бидејки он нешто викаше дека несака да игра десен бек а во челзи тешко дека ке игра централно бидејки таму ги имаат Тери,Алекс и Луиз
Preku ovakvoto od vtoroklasni centralni defanzivci , ili ke prajme tim ili aj u kurac , Hummels da si go vratime ama tesko zaedno so Mertesacker ke bidat strasna stopperska dvojka i Gael Clichy lev bek zaedno so Neuer u pozadina toa bi bilo dosta dobra pozadina za tim kakov sto e Baern , napred Schweini i neka se proba da se kupi Essien ili Sahin da mu praat drustvo vo sred , ribs i robben si se Ok krila i Miler kako poluspic i Van Persie ne bi ni doslo loso da go zememe .

A za trener moze Sammer da se zemi ili Guus hidink ako prifati uste podobro .

Член од
12 јуни 2009
Мислења
88
Поени од реакции
80
aА може и мика ричардс зверка е чоекот :D

и малиов од динамо киев леандро алмеида добар играч

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Mozam slobodno da kazam deka Baern e eden od najbogatite klubovi u svet , a moze i najbogat bez dolgovi i raboti so ogromen profit , taka da Vidic Man Utd bi go dale i za 30 milioni i toa kako , Man Utd e zaglaven do gusa so dolgovi taka da moze da se zeme Vidic i barem da se proba Chiellini ili Mertesaker , golman se znae Neuer ne ni bega , nekoj destruktivec ke treba da se zeme u stilot na Mascherano ili eden dobar playmaker i eden dobar napagac , epa vie smetajte kolku ke kosta rekonstrukcijata na Baern !
Абе шо сака нека биде Баерн, немој ќе ти се смее некој. И Арсенал има пари и работи со профит, па не купиле некој скап играч. Остај ти тоа, пари имале...од друга страна смешно ми е да помислам Видиќ да го напушти Манчестер баш па за Баерн.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Абе шо сака нека биде Баерн, немој ќе ти се смее некој. И Арсенал има пари и работи со профит, па не купиле некој скап играч. Остај ти тоа, пари имале...од друга страна смешно ми е да помислам Видиќ да го напушти Манчестер баш па за Баерн.
E so nesto Manchester da ne e nekoj si pogolem klub od Baern , Baern i na ime i finansiski e pojak od manchester pa sea ti vidi dali nemoze da si odi .

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Тешко за Суботиќ, многу тешко :smir:
Иначе мислам дека Хеведес би било одлично решеније за Баерн, млад талентиран Германец и нема прескап да биде, некаде 15м, во пакет со Нојер за 30м пошто на Шалке ќе му требаат мноооогу пари. Исто така мислам дека Кјаер би било одлично решеније, добар си со проценката би коштал сигурно 15м и поќе посебно што иде од Волфсбург. Мертесакер би било исто ок, не јандобро решеније ама подобар од сегашните и би коштал негде 10м. Иначе ако одпадне Гладбах со Данте ќе биде добар играч на пазарот, тој би коштал негде 6м Евра па и Жеромел од Келн е добар играч и би коштал негде 8-10м Евра. Мислам треба да се гледа во Бундеслугата да се најде замена пошто од странство ќе бараат огромни суми и секако дека играчите од Бундеслигата веќе се интегрирана и ја познаваат лигата. Фридрих од Волфсбург би било добро решеније ако одпадне Волфсбург или па Боатенг од Сити кој би коштал 15-20м.

За лев бек не знам дали може да се најде добар за ок цена, крајно решеније би било Лам да ојт на лево а за десно да се земе играч, на пример Бек од Хоффенхајм кој би коштал 10м Евра. Иначе нашиот Деде бара нов клуб од летово па не е лош лев бек можеби Баерн ќе се заинтересират плус без пари е.

Има многу можности ама ќе биде скапо лето. Голман сосе три одбранбени играчи планирајте 50-60м Евра плус ако се земе некој за напред и за крило негде 80м Евра.

Не ни требаат играчи што ја познаваат бундес лигата.Ни требаат играчи што го познаваат светскиот фудбал на интетрнационално ниво со искуство,талент итн итн...

п.с

Вертроген капитенот на Ајакс по тоа што го гледам сега е одличен!

--- надополнето ---

ЧЕНТО напиша:
Не ни требаат играчи што ја познаваат бундес лигата.Ни требаат играчи што го познаваат светскиот фудбал на интетрнационално ниво со искуство,талент итн итн...

п.с

Вертроген капитенот на Ајакс по тоа што го гледам сега е одличен!

И уште нешто...

Кој ви вика дека Хумелс неможе да го земеме????

Што ако го продолжил договорот,нема откупна клаузула од 250 милиона како што знам јас.

Е сеа место 15,20 милиони може ќе треба 25 максимум(сепак да не го преценуваме),такада е сосема реално решение.Со Лусио би биле одличен пар!

Треба да е јасно дека у Германија нема некој што неможе да го земеме.Може само да ни земат многу пари,ама ќе мора да го дадат!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ако сакате и Ван Бајтен , гратис, ако треба ја на точакот мој ќе го донесем од Минхен само да го нема од Баерн .
DEAL ?
Не треба вБ, само Бадштрубер.. :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
E so nesto Manchester da ne e nekoj si pogolem klub od Baern , Baern i na ime i finansiski e pojak od manchester pa sea ti vidi dali nemoze da si odi .
Еј ај те молам не треси глупости...дресовите на Манчестер се најпродаваните дресови во светот заедно со на Реал Мадрид и плус Манчестер ако не знаеше до 2010 година беше најпознат бренд во светот со најмногу навивачи(веднаш до Реал Мадрид)...Јас мислам секој неутрален фан во светот попрво ќе оди да го гледа Манчестер отколку Баерн...за играчи да не правиме муабет...мислам овај пост е без проввокации туку е реалноста...едноставно е факт дека Манчестер/Реал/Барселона се најголеми клубови во Европа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom