Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2009
Мислења
88
Поени од реакции
80
Прегледај го приврзокот 41393

Ќе дојде човекот што после Клинсман не вадеше од гомната и ни ја спаси сезоната у 4 утакмици.Мислам дека откако Леверкузен го врати на старите патеки,ќе биде одлично решение да се врати на омиленото место во Баерн Минхен.Овој човек во Леверкузен Тони Крос го направи страв и трепет во Бундеслигата а моментално ни бега 7 бода на втората позиција.

Убеден сум дека конечно ќе ја постави таа дефанзивна игра од која Ван Гал бега ко од ѓавол,и дека ќе си тепаме по 1-0 без посед на топката,отколку цела утакмица да играме самба и на крај да останеме со курот у раце ради инвалиди као Брено и Бадштубер.

Можно е враќање на Лусио!
Ок, веројантно и најразумно решение, за тренер после сите овие гомнарии, ама за враќање на Лусио (или некаде прочитав за Хуан од Рома) е голема грешка. Дајте некој помлад ( не како Бадштубер и Брено млад :D ) играч кој ќе игра баарем 3-4 години како што треба.

А и не би било лошо да го земе Видал и Кастро со него ;-)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Лусио иако е стар,е многу искусен и цврст момак.Токму тоа што ни треба.У секој случај нема да се остане само на него ако дојде,ќе мора уште еден централен и бек.

А и за Видал се шпекулираше дека може да дојде со Хејнкес.Ќе видиме...

Н

'Никола'

Гостин
Нема шанси Лусио после тоа што му го направија да се врати.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Нема шанси Лусио после тоа што му го направија да се врати.

Вчера Лусио самиот изјави дека ако Баерн го побара ќе рече ДА!

Ван Гал му го направи тоа.И никој друг!

I Would Return To Bayern Munich - Inter's Lucio

http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/03/17/2398763/i-would-return-to-bayern-munich-inters-lucio

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Лусио и Хамелс беа грешките што ги плаќаме сеа скапо.
Да ги имавме тие двајца во одбранта, Лам лево и некој опасен десен бек :drk:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Па со Лам Хумелс и уште еден јак бек ко Лам,дека ќе примевме 3 гола од Интер на домашен терен,тоа ќе се чуеме!

Такада памет у глава,пари у рука,и Нерилнгер да се фаќа за работа!

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779

Dobro utro !

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Па со Лам Хумелс и уште еден јак бек ко Лам,дека ќе примевме 3 гола од Интер на домашен терен,тоа ќе се чуеме!

Такада памет у глава,пари у рука,и Нерилнгер да се фаќа за работа!
Да сум јас на местото на Хенес ќе го исфрлев клапчото на клоци, тој треба да е одговорен за трансфери, ама и Ван Гал си го тераше инатот.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Да сум јас на местото на Хенес ќе го исфрлев клапчото на клоци, тој треба да е одговорен за трансфери, ама и Ван Гал си го тераше инатот.

Касно е веќе за тоа.А и никој не го тераше Ван Гал да го избрка Лусио буквално.

Такада Ван Гал го избација,тоа е прв чекор.Човекот незнае да игра дефанзива,а тоа нас не уби скроз.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
абе каков Лусио веке помина тоа грешката е направена го шитнаа коа му беа најдобрите години за дефанзивец сеа нека не го носат веке коа ке има 33 години.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Може Пепе да го зееме каратистот,или Бруно Алвеш!

Јас сум многу за Бране Иванович,или Адил Рами од Лил!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Може Пепе да го зееме каратистот,или Бруно Алвеш!

Јас сум многу за Бране Иванович,или Адил Рами од Лил!
Рами летоска ке се пресели во Валенсија. Иванович или Алекс според мене еден од нив да дојде ке биде ТОП али тешко незнам кој други Сако го продолжи договорот исто и Хумелс така да незнам кој друг ако видам нешо Мертесакер незнам боље Тимо да игра одбрана него него да го зееме

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Рами летоска ке се пресели во Валенсија. Иванович или Алекс според мене еден од нив да дојде ке биде ТОП али тешко незнам кој други Сако го продолжи договорот исто и Хумелс така да незнам кој друг ако видам нешо Мертесакер незнам боље Тимо да игра одбрана него него да го зееме

Абе каков Мертесакер,кај ти е Мексес,Запата од Удинезе,Видич,Суботиќ,Сако може исто ама за поголеми пари,Вермаален од Ајакс,Клиши,Агер итн итн....

п.с.

Од Бундес кој сакаш може да го донесеме а има одлични дефанзифци-Ховедес,Кјаер

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Абе каков Мертесакер,кај ти е Мексес,Запата од Удинезе,Видич,Суботиќ,Сако може исто ама за поголеми пари,Вермаален од Ајакс,Клиши,Агер итн итн....
Видич и Суботич незнам што си ги пишал бидејки нема шанси за Сако реков го продолжи договорот така да ако сакаат ке треба голема пара, Мексес мислам дека ке иде гага во Милан. Запата можно е али ако идат Удинезе во ЛШ тешко дека ке си иде , Клиши ок али лев бек , Агер тапа е а за овој од Ајакс незнам дали мислиш на Jan Vertonghen тој е добар али пак недокажан така да пак е ризик

--- надополнето ---

п.с.

Од Бундес кој сакаш може да го донесеме а има одлични дефанзифци-Ховедес,Кјаер
Ховедес би бил добар далеку е подобар од Бадштубер само незнам Шалке колку би ни ги дале и Ноер и Ховедес

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom