Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2009
Мислења
88
Поени од реакции
80
Еј ај те молам не треси глупости...дресовите на Манчестер се најпродаваните дресови во светот заедно со на Реал Мадрид и плус Манчестер ако не знаеше до 2010 година беше најпознат бренд во светот со најмногу навивачи(веднаш до Реал Мадрид)...Јас мислам секој неутрален фан во светот попрво ќе оди да го гледа Манчестер отколку Баерн...за играчи да не правиме муабет...мислам овај пост е без проввокации туку е реалноста...едноставно е факт дека Манчестер/Реал/Барселона се најголеми клубови во Европа!
да ама ако продолжат вака со долговите нема многу да остане од нив...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Еј ај те молам не треси глупости...дресовите на Манчестер се најпродаваните дресови во светот заедно со на Реал Мадрид и плус Манчестер ако не знаеше до 2010 година беше најпознат бренд во светот со најмногу навивачи(веднаш до Реал Мадрид)...Јас мислам секој неутрален фан во светот попрво ќе оди да го гледа Манчестер отколку Баерн...за играчи да не правиме муабет...мислам овај пост е без проввокации туку е реалноста...едноставно е факт дека Манчестер/Реал/Барселона се најголеми клубови во Европа!
И факт е дека колку што е голем Манчестер,толку е и голем Баерн.На крај краева имаме и поише титули ЛШ што само говори за квалитетот и традицијата низ историјата.Такада дај не тресе зелени,се работи за европски гиганти од иста класа на рамниште.

Историјата и традицијата го говорат тоа,а особено меѓусебните дуели во ЛШ.Тоа вие никогаш нема да го имате.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.700
Поени од реакции
22.570
Не ни требаат играчи што ја познаваат бундес лигата.Ни требаат играчи што го познаваат светскиот фудбал на интетрнационално ниво со искуство,талент итн итн...

п.с

Вертроген капитенот на Ајакс по тоа што го гледам сега е одличен!

--- надополнето ---

И уште нешто...

Кој ви вика дека Хумелс неможе да го земеме????

Што ако го продолжил договорот,нема откупна клаузула од 250 милиона како што знам јас.

Е сеа место 15,20 милиони може ќе треба 25 максимум(сепак да не го преценуваме),такада е сосема реално решение.Со Лусио би биле одличен пар!

Треба да е јасно дека у Германија нема некој што неможе да го земеме.Може само да ни земат многу пари,ама ќе мора да го дадат!
А на кој играчи мислиш на пример?

Иначе за Хумелс. Тој го одби Баерн, тие го барале дури таткому кој е тренер во Баерн му викаше да се врати но тој остана, значи самиот играч одби да се врати а не клубот. Истото беше со Шмелцер, очигледно нема летово земајне играчи од Дортмунд :smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Друже се гледа дека не разбираш...тие долгови ги имаат отприлика сите клубови ама Манчестер има развиен маркетинг, што мислиш зошто се купуваат најпрво играчи од најразлични континенти? За да се крене популарноста таму и да се продаваат дресови.

И ако веќе толку те интересира, годинава се вратија 230 милиони фунти од долгот, останатите ќе се вратат следната година. Македонска фирма е ова па ако долгови ќе пропадне.

Видиќ 30 милиона? :pos2: Не знам што уште чекате ко е така лесно :tv:

:smir:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Друже се гледа дека не разбираш...тие долгови ги имаат отприлика сите клубови ама Манчестер има развиен маркетинг, што мислиш зошто се купуваат најпрво играчи од најразлични континенти? За да се крене популарноста таму и да се продаваат дресови.

И ако веќе толку те интересира, годинава се вратија 230 милиони фунти од долгот, останатите ќе се вратат следната година. Македонска фирма е ова па ако долгови ќе пропадне.

Preku pola milijarda vi e dolgot samo , znaci ne rabotite so profit be degeni , vratete go prvo pa posle moze da pravime muabet , Man Utd i celokupno Anglija da ja sporeduvas so Germanija e nelogi4no , odsekogas sme imale pokvalitetni fudbaleri i pogolemo ime od degenive angliski .

Член од
12 јуни 2009
Мислења
88
Поени од реакции
80

Прво друже ја уште на почеток кажав дека МанУ во никој случај нема да го продава Видиќ (ако видиш малце погоре), а тие приказнички со маркетинг, продавања и блаблабла, се така, додека некој не направи таква утка што никој нема да го спаси клубот ( зборам во глобала не за ману). Ја можам да ти кажам еден тон примери... еве тука си пишал во тема за германски клуб, пример ти е секој клуб што станал шампион влегува во такви зделки и на крај ќе им треба години да се рехабилититаат, земи пример Дортмунд кога стана Шампион во Германија и Европа, изнакупи едни чудо „јаки„ фудбалери... пропаднаа па дури до сега ( а тоа е доста време ) не се стабилизира...

а тоа кој колку разбира е релативна работа ;) хаук... :D

--- надополнето ---

Preku pola milijarda vi e dolgot samo , znaci ne rabotite so profit be degeni , vratete go prvo pa posle moze da pravime muabet , Man Utd i celokupno Anglija da ja sporeduvas so Germanija e nelogi4no , odsekogas sme imale pokvalitetni fudbaleri i pogolemo ime od degenive angliski .
Е тоа е spaso ко ќе видиш на крај има ли нешто повеќе од парите. а додека се води политика во ФИФА и УЕФА фудбалот за нас вистинските навивачи ќе ни го напраат срање..........
штета.....

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Neka go donesat zakonot za limit vo transferite pa da vidime koj e koj togas !

--- надополнето ---

А на кој играчи мислиш на пример?

Иначе за Хумелс. Тој го одби Баерн, тие го барале дури таткому кој е тренер во Баерн му викаше да се врати но тој остана, значи самиот играч одби да се врати а не клубот. Истото беше со Шмелцер, очигледно нема летово земајне играчи од Дортмунд :smir:
Ne se sekiraj , moze Baern ne ama ne gi zaboravaj idiotite Real i Chelsea !

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.034
Поени од реакции
2.063
Ако Манчестер не работи со профит, Баерн работи ебате... тој долг е заради дегените Глејзер, не е заради трошење на фудбалери или слично. Ако не знаеш што е работата, не мислам да ти објаснувам.
Манчестер Јунајтед е Кока-кола моментално за твојот Баерн и за сите Германски клубови, во секој поглед. Ако збориш за репрезентациите, друга е работата.

И немојте со желби ко Видич, тоа е повеќе нереално отколку фан на Реал да се надева дека ќе го купат Меси.

А играч ко Клиши не ви треба, тој е најслаб играч на Арсенал и најслаб бек во Англија.

Подобро вашата управа да се сврти кон Мертесакер, тој барем е реална цел.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ако Манчестер не работи со профит, Баерн работи ебате... тој долг е заради дегените Глејзер, не е заради трошење на фудбалери или слично. Ако не знаеш што е работата, не мислам да ти објаснувам.
Манчестер Јунајтед е Кока-кола моментално за твојот Баерн и за сите Германски клубови, во секој поглед. Ако збориш за репрезентациите, друга е работата.

И немојте со желби ко Видич, тоа е повеќе нереално отколку фан на Реал да се надева дека ќе го купат Меси.

А играч ко Клиши не ви треба, тој е најслаб играч на Арсенал и најслаб бек во Англија.

Подобро вашата управа да се сврти кон Мертесакер, тој барем е реална цел.
значи и пепси ако сака нека е џабе и Барса најпознат клуб и се тоа највеке пари од тв права и се тоа али џабе кога во сезоната 2009/2010 клубот место профит има 80 милиони евра загува. Исто и Интер лани кој ја освои тројната круна беше во загуба за Челзи и Манчестер не ни правам муабет. И да Манчестер работи без профит значи не за џабе секоја година во Англија рипаат ценине на билетите

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И факт е дека колку што е голем Манчестер,толку е и голем Баерн.На крај краева имаме и поише титули ЛШ што само говори за квалитетот и традицијата низ историјата.Такада дај не тресе зелени,се работи за европски гиганти од иста класа на рамниште.

Историјата и традицијата го говорат тоа,а особено меѓусебните дуели во ЛШ.Тоа вие никогаш нема да го имате.
Ова е само во вашите очи и апсолутно никој фан на друг трет клуб нема да ти го потврди ова..тоа што имате повеќе титули не ве прави ништо поголем клуб од Манчестер бидејќи Манчестер е институција во секој поглед за Баерн Минхен(во првиот мој пост објаснав зошто)...за ривалитети и традиција и Интер има доволно во минатото за тоа не се секирај..за тоа дека се европски гиганти се стварно ама да споредувате Најк со Рибок не бива:toe:..без трошка провокација ама премногу се кревате како навивачи на Баерн(дел од вас)..па во Германија вистинските навивачи на Баерн и не се замараат премногу со клубовите кој што како и кога...тие се расположени само за фудбал ..та победувале или губеле животот продолжува понатаму ..дури се сеќавам и во минатогодишното финале тука на форумот немаше ниту трошка провокација ниту од нас,ниту од вас туку само си посакувавме среќа за во финалето и подобриот нека победи(добро освен Боби ако направеше некој циркуз:))..!..поздрав и кулирајте!

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779

Taka e , liga Evropa za klub kakov sto e BAERN e zivo sranje da go igra !
Robben e sosema vo pravo , a toa sigurno ne e samo negov stav tuku na cel tim , pa zatoa neka se pogrizat da se plasirame direktno vo LS !

--- надополнето ---

Ова е само во вашите очи и апсолутно никој фан на друг трет клуб нема да ти го потврди ова..тоа што имате повеќе титули не ве прави ништо поголем клуб од Манчестер бидејќи Манчестер е институција во секој поглед за Баерн Минхен(во првиот мој пост објаснав зошто)...за ривалитети и традиција и Интер има доволно во минатото за тоа не се секирај..за тоа дека се европски гиганти се стварно ама да споредувате Најк со Рибок не бива:toe:..без трошка провокација ама премногу се кревате како навивачи на Баерн(дел од вас)..па во Германија вистинските навивачи на Баерн и не се замараат премногу со клубовите кој што како и кога...тие се расположени само за фудбал ..та победувале или губеле животот продолжува понатаму ..дури се сеќавам и во минатогодишното финале тука на форумот немаше ниту трошка провокација ниту од нас,ниту од вас туку само си посакувавме среќа за во финалето и подобриот нека победи(добро освен Боби ако направеше некој циркуз:))..!..поздрав и кулирајте!
Napnati sme poradi OFSAJDOT i neverovatnata srekja sto ja imase Inter na natprevarot i zatoa sto nasite vi pokazaa kako se igra fudbal i na kraj podobriot ne otide ponatamu , a sega site svrsuvajte na seljakot Pandev i edvaj cekam da vi se poadni Barsa da ve napuni , ke navivam za BARSA da vi go eba plemeto zabarsko i pla4ejki da si idete doma , zatoa sto ne zasluzivte da odite ponatamu gledano od sekoja realna tocka !!! Bevme podobri i ne otidovme ponatamu toa me ma4i najmnogu !

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.916
Поени од реакции
7.519
Taka e , liga Evropa za klub kakov sto e BAERN e zivo sranje da go igra !
Robben e sosema vo pravo , a toa sigurno ne e samo negov stav tuku na cel tim , pa zatoa neka se pogrizat da se plasirame direktno vo LS !

--- надополнето ---

Napnati sme poradi OFSAJDOT i neverovatnata srekja sto ja imase Inter na natprevarot i zatoa sto nasite vi pokazaa kako se igra fudbal i na kraj podobriot ne otide ponatamu , a sega site svrsuvajte na seljakot Pandev i edvaj cekam da vi se poadni Barsa da ve napuni , ke navivam za BARSA da vi go eba plemeto zabarsko i pla4ejki da si idete doma , zatoa sto ne zasluzivte da odite ponatamu gledano od sekoja realna tocka !!! Bevme podobri i ne otidovme ponatamu toa me ma4i najmnogu !
Дете а да прекинеш ти да пцуеш а?И не знам кој те родил толку заболен...сељакот Пандев??Искомплексиран .....тоа е.
Поздрав до останатите Баерн-фанови.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако Манчестер и Арсенал не работат со профит, не знам кој работи, Сити можеби? :pos: А за уличарскиов јазик ќе одмориш малку од форумов.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
E so nesto Manchester da ne e nekoj si pogolem klub od Baern , Baern i na ime i finansiski e pojak od manchester pa sea ti vidi dali nemoze da si odi .
:pos2:, како бе тоа на име е поголем? Хаха, не е Манчестер ништо и ти па, Срби, Бугари, Корејци се собрале, тоа клуб ли е? На крај краева Видич да игра и у Тотенхем тешко да иде у Баерн чисто ради квалитетот на премиерлигата, под претпоставка.

--- надополнето ---

Ако продолжат така, ништо, само пепел ќе остане :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom