Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
^^ Да ти кажам право ме нервира италијанец у екипа,али за тие пари и на 5 год. договор би се сложил,башка и млад е,има 24 год.
Јас незнам зошто го сметате Густаво како лев бек кога убаво некој погоре кажа дека тој е играч од типот на Зе Роберто,така да не бива да се експериментира само поради тоа што е левак.Најдобар би бил на позицијата кај што е Бомел,а може и ако се повредди Рибери (пу пу пу) на негово место да истрча.

Сепак го чекам она главното ЦЕНТРАЛЕН ДЕФАНЗИВЕЦ.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
^^ Да ти кажам право ме нервира италијанец у екипа,али за тие пари и на 5 год. договор би се сложил,башка и млад е,има 24 год.
Јас незнам зошто го сметате Густаво како лев бек кога убаво некој погоре кажа дека тој е играч од типот на Зе Роберто,така да не бива да се експериментира само поради тоа што е левак.Најдобар би бил на позицијата кај што е Бомел,а може и ако се повредди Рибери (пу пу пу) на негово место да истрча.

Сепак го чекам она главното ЦЕНТРАЛЕН ДЕФАНЗИВЕЦ.

Па јас реков дека е играч од типот на Зе Роберто,зошто е така стварно.

Дечкото не е лев бек,ретко и играл лев бек.Тоа мислам од управа умешно го истакнуваат во јавност,за да манипулираат.У смисла еве успеавме да донесеме лев бек,а уствари Бејнс ги откачи а и со Кришито изглеало одело тешко па затоа изјавија така за да на крај не излезе дека ништо не направиле.

Е еве сеа изглеа дека ќе има пресврт конечно на добро,и ќе го купиме конечно тој толку посакуван лев бек.Мислам дека ќе имаме добар играч,ќе може да игра ЛШ што е најважно,незнам какви се тие глупости за Контрао.Па не е само да се купи некој,коа нема да може да игра ЛШ.Па ми е гајле за у купот кој ќе биде бек.

Но да почекаме за официјално.

M

Mario Gómez

Гостин
Стварно се луди, почнувајќи од Нерлингер до Ван Гал. Сите до еден.

Кришито? Како е можно тим као Баерн да купува некој аматер од Џенова, од некој третокласни екипи, играл на светското за Италија голем к*р, од Нов Зеланд му кршеа кичми таму.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];4006587 напиша:
Стварно се луди, почнувајќи од Нерлингер до Ван Гал. Сите до еден.

Кришито? Како е можно тим као Баерн да купува некој аматер од Џенова, од некој третокласни екипи, играл на светското за Италија голем к*р, од Нов Зеланд му кршеа кичми таму.

Нема врска тоа. Ако е така Бенфика е петокласна екипа па се палите сите за Контрао. Или Тотенхем. Многу глупа теорија имаш.

Работата е што сами се доведовме во оваа ситуација да можеме да бираме меѓу два, тројца бекови кои, колку толку ги задоволуваат нашите критериуми и можат да играат во ЛШ.Не ни е никој друг крив,и оваа е максимум што можеме да го извлечеме.

Ние немаме лев бек,и овие се можностите зимава.

Или може да играме со Брафхајд или Контенто па да се резилиме ко магариња,коа ќе не напунат ЛШ.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
ne znam , zosto ne vi se dopaga idejata domenico crishito da ne zasili na levata bekovska pozicija koja e nasa najgolema dupka vo timot, edeno e sigurno a toe deka ako dojde crisito eden od trojcata vo Baern koj konkuriraat na taa pozicija mislam na : Pranjic , Contento, i Brafheid, sigurno ke go napusti Baern vo januarskiot preoden rok , jas se mislam deka toa bi bil Brafheid, isto taka se posiguren sum deka i Van Bomel ke si odi vo ovoj preoden rok, se so cel da se rasteretat nekoi igraci od timot koi poveke ne mozat da go dadat svojot maximum za timot, vo ovaa grupa spagat i kolse i altintop , no ne veruvam deka nekoj od ovie dvajca ke si zamine vo januari, tie ke si zaminat no po zavrshuvanjeto na ovaa sezona, bi se nadovrzal za toa sto se govori za golmanskata smena vo prviot sostav, mislam deka , ne mislam nego siguren sum deka Tomas Kraft vo momentot e daleku podobro resenie od Butt, i ne mislam deka toa bi bilo experiment , Tomas ke dokaze deka Van Gal e vo pravo sto mu ja dava taa sansa, bidejki vo ovoj preoden rok 99,99999 % e sigurno deka Manuel Neuer nema da dojde , ako dojde bi dosol vo letniot preoden rok, se sto ni treba vo momentot e klasicen lev bek i centralen defanzivec , za da se sredime malce i pristojno da ja odigrame vtorata polovina od ovaa sezona , DA ZIVEE BAERN , DA SME ZIVI I ZDRAVI SITE NIE KOI GO PODDRZUVAME I VO DOBRO I VO LOSO, PA NA KRAJOT SO BOZJA POMOS DA SE ZAKITIME BAREM SO EDNA TITULA VO OVAA SEZONA , POZDRAV

Н

'Никола'

Гостин
A зошто сите го форсирате Ноер пред Крафт? Зошто мора да значи дека Ноер подобро брани од Крафт?
Повеќе од јасно е дека Крафт е доста талентиран и голема грешка ќе биде да го испуштиме.
И да, јас сум за Крафт пред Бут.
bi se nadovrzal za toa sto se govori za golmanskata smena vo prviot sostav, mislam deka , ne mislam nego siguren sum deka Tomas Kraft vo momentot e daleku podobro resenie od Butt, i ne mislam deka toa bi bilo experiment , Tomas ke dokaze deka Van Gal e vo pravo sto mu ja dava taa sansa
Види види, не сум бил единствен во ова размислување.:)

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Дали некој ќе ме израдуе барем со некоја шпекулација дека Ван Бајтен ќе си заминува. Ајде еден линк да се орасположим.

P

PewDiePie

Гостин
Незнам како може да не ви чини Кришито,покрај еден Контенто :wink:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Само сакам да кажам дека и Кришито би бил импровизација и, иако подобрување во однос на тоа што во моментов го имаме на таа лева бековска позиција, не е тоа што ни треба за да си ги решиме долгорочно проблемите таму. Пак ќе кажам дека го немам гледано многу пати како игра ама тоа што го имам не ме бендисало.

Сепак мислам е чиста шпекулација ова, можеби зошто сакаат Кришито и менаџерот негов да извадат некое милионче повеќе од Зенит.

Денес во минхенските весници на големо се пишува дека ако вГаал навистина одлучи да оди до крај со Крафт тоа може да ја доведе во прашање неговата работа. Нерлингер реагирал шокирано на оваа вест и веќе го седнал Луис на муабет кој бил „многу емоционален“ (се скинале од карање ваљда). Хенес и Румениге исто така многу луто реагирале на идејава на вГаал. Изгледа не им се допаѓа што им оди контра со Ноер.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Без потреба глупирање е ова со Крафт.И јас сум за тоа да биде он прв голман ако е стварно талентиран,али стварно не е време сега тоа да го дознаеме.Сезоната е толку критична што такви нагли промени може да бидат кобни.Плус е многу млад,комотно можеше Бут да ја заврши сезонава па од наредна Крафт да превземе.

Рака на срце,Бут како брани,боље е и од пет Ноери,само да беше помлад!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Кажав јас ако оди до крај вГаал за 2-3 месеци или ќе пие клетви од сите страни и ќе си бара работа или сите ќе го сакаат и слават. Опасна одлука е да се оди со Крафт, само докажува дека има муда со ова Луис. Али што се однесува до мене и баш не мораше сега да покажува...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Кажав јас ако оди до крај вГаал за 2-3 месеци или ќе пие клетви од сите страни и ќе си бара работа или сите ќе го сакаат и слават. Опасна одлука е да се оди со Крафт, само докажува дека има муда со ова Луис. Али што се однесува до мене и баш не мораше сега да покажува...

Никој не го спори тоа,дека има муда да пресече.Тоа е голема особина,меѓутоа сега е најмалце време за тоа да се покажува кој колкав мудрец е.Наредниве утакмици секој натпревар ќе ни биде финале,и мора на тоа да се сконцентрираат.

И дај нека донесат бек УПМ.

п.с.

Вака коа ќе размислам,коа више Бундес е отидено,а и не ни е толку битно,па зашто да не игра Крафт.Да се јача.Нема поубав начин.Очигледно и Ван Гал тоа го согледал.

Али за ЛШ,строго да се игра Бут!

P

PoisonLady

Гостин
Знам дека каснам многу но сеуште сум во шок (знаете и зошто)...како и да е,Среќна Нова Година Баварци!Во новава година која барем за мене почна катастрофално,ви посакувам се' најдобро...повеќе секс,помалку дрога,многу рок 'н' рол и уште пожестоко навивање за Баерн.Се разбира,го посакувам и она најважното кое го посака и мојот миленик пред да замине во Шпанија-трофеј во ЛШ!
И да,Христос се роди!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom