Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Па ова за Кришито дека сака да дојде у Баерн,и претходно пишува дека постигнале договор со Баерн само нема договор со Џенова сеуште,и дека зенит е во игра ама сакал да дојде во Баерн.

Интересно,интересно.......

http://www.sport.de/cms/fussball/bundesliga-1/news-liga1/bayern-spezial.html?&startid=589520

Ова изглеа за Кришито сериозно е!!! Ееее кучиња,зборат дека нема нови играчи,а преговараат.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
И јас мислам дека е рано и лош тајминг да му се даде доверба како голман бр.1 на Крафт.Многу ни е потребно искуството на Бут барем до крајот на сеонава,а Крафт може да влегува на некои лаганици натпревари чисто ради стекнување искуство,па за понатака...

Иначе тешко ми е да се одлучам за следен капитен помеѓу Штафцигерот и Лам :raz:

За многу години нека ни е празникот ХРИСТОС СЕ РОДИ !!!

Вистина се роди!

Ова со Кришито многу се форсира бомбастично и тоа во последниве 5-6 саати по нетов. Не знам дали е само чад или има нешто сериозно позади ова. Изворот е Наполитански весник - не ми е нешто сигурно и не ми оди некако кога веќе изјавија дека нема да земаат нови да си згазнат на зборот :toe:

Би имало смисла само ако вБомел и дефинитивно реши да не напушти, што значи Густаво и Тимо би си конкурирале за дефанзивна а Кришито би играл лево.

Само искрено не сум воодушевен од Кришито од тоа малку што го имам гледано да игра :jaj:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Вистина се роди!

Ова со Кришито многу се форсира бомбастично и тоа во последниве 5-6 саати по нетов. Не знам дали е само чад или има нешто сериозно позади ова. Изворот е Наполитански весник - не ми е нешто сигурно и не ми оди некако кога веќе изјавија дека нема да земаат нови да си згазнат на зборот :toe:

Би имало смисла само ако вБомел и дефинитивно реши да не напушти, што значи Густаво и Тимо би си конкурирале за дефанзивна а Кришито би играл лево.

Само искрено не сум воодушевен од Кришито од тоа малку што го имам гледано да игра :jaj:

Ејјј ептен искочи ова пред неколку саати!!

Топ ќе ни дојде по мене.Густаво не е за бек и тоа Ван Гал го знае.Поготово што уште се аклиматизира на тренинзите и све тоа,уште и бек да го стави многу ќе му дое.Максимумот ќе му го извади како ДМ место Ван Бомел.

И таман Кришито бекче лево. Топ ќе се средиме!

Само ај да видиме што ќе испадне.Најверојатно Ван Бомел дефинитивно си оди!

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.402
Поени од реакции
26.391
Нема некаква разлика помеѓу Кришито и Контенто, подобро со Контенто отколку да лупнеме 13 милиони евра за Кришито, а и не верувам дека Баерн преговара со Џенова за него.

--- надополнето ---

Ејјј ептен искочи ова пред неколку саати!!

Топ ќе ни дојде по мене.Густаво не е за бек и тоа Ван Гал го знае.Поготово што уште се аклиматизира на тренинзите и све тоа,уште и бек да го стави многу ќе му дое.Максимумот ќе му го извади како ДМ место Ван Бомел.

И таман Кришито бекче лево. Топ ќе се средиме!

Само ај да видиме што ќе испадне.Најверојатно Ван Бомел дефинитивно си оди!
Нема грешка, многу ке се средиме со Кришито, последните натпревари Џенова сум ја гледал баш заради него и не ми се допадна мене, да беше со Бејнс ке се средевме стварно но со Кришито не :ne:

--- надополнето ---

Почекајте, за неколку саати ке демантираат од страна на нашата управа :coffee:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Нема некаква разлика помеѓу Кришито и Контенто, подобро со Контенто отколку да лупнеме 13 милиони евра за Кришито, а и не верувам дека Баерн преговара со Џенова за него.

--- надополнето ---

Нема грешка, многу ке се средиме со Кришито, последните натпревари Џенова сум ја гледал баш заради него и не ми се допадна мене, да беше со Бејнс ке се средевме стварно но со Кришито не :ne:

--- надополнето ---

Почекајте, за неколку саати ке демантираат од страна на нашата управа :coffee:

Kако може да нема разлика меѓу играч кој има незнам колку изиграни утакмици во италијански првенство,и аматер кој има 10 утакмици вкупно изиграно на професионално ниво.

Дај не го тупете,ваљда се разбираат поише Брајтнер и Хенес од нас.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ке плачам :) ако го земеме Кришито па и ако дадеме некаде 17-18 милиони како што се шпекулира. Подобро нека дадат уште некое милионче плус барем Коентрао да го донесат иако неможе да игра ЛШ ете Густаво ке игра лев бек во ЛШ. Тапа опција е Кришито пренафуран италијански играч ке заврши како што завршија Barzagli и Zaccardo во бундеслигата

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Од каде бе 17-18? Јас за 12 читав, што е малку повеќе од она што би било реално според мене ама се трпи. Нема теорија повеќе од 15 да лупнеме.

Пак ќе кажам мислам дека е чиста шпекулација али оставам некои 10% веројатност зошто е можно вБомел да ја изгуби капитенската лента и да се пресели во ВФЛ со милионите кои овие ги добија за Џеко.

M

Mario Gómez

Гостин
12 :O Моментално во жабарската репрезентација само Де Роси вреди појше од 10 милиони.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Од каде бе 17-18? Јас за 12 читав, што е малку повеќе од она што би било реално според мене ама се трпи. Нема теорија повеќе од 15 да лупнеме.

Пак ќе кажам мислам дека е чиста шпекулација али оставам некои 10% веројатност зошто е можно вБомел да ја изгуби капитенската лента и да се пресели во ВФЛ со милионите кои овие ги добија за Џеко.
Genoa kupile 50% od dogovorot od Juventus za 5.5 mil pa potoa i drugite 50% za 6 milioni znaci im doaga ko da go platile 11.5 taka da tesko za 12 deka ke go dadat a inace rekov 17-18 zaso na pocetokot koga se pojavva spekulaciite se spekulirase taa suma nekade so e do mene ic nejkam da go zememe Criscito

Inace spored SZ nikoj od upravata neznael deka Van Gaal planira da go igra Kraft prva postava duri Nerlinger probal da go ubedi da ne go igra. Van Gaal rekol deka ne vredi da se frlat 15 milioni za Neuer :kesa:

M

Mario Gómez

Гостин
Genoa kupile 50% od dogovorot od Juventus za 5.5 mil pa potoa i drugite 50% za 6 milioni znaci im doaga ko da go platile 11.5 taka da tesko za 12 deka ke go dadat a inace rekov 17-18 zaso na pocetokot koga se pojavva spekulaciite se spekulirase taa suma nekade so e do mene ic nejkam da go zememe Criscito

Inace spored SZ nikoj od upravata neznael deka Van Gaal planira da go igra Kraft prva postava duri Nerlinger probal da go ubedi da ne go igra. Van Gaal rekol deka e waste of money da se frlat 15 milioni za Neuer :kesa:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ајдеееееееее... овој сеа ќе ни докажува на сите (навивачи+управа) дека немаме потреба од Ноер со експериментов со Крафт??? Леле Луис човеку лош тајминг сега ли најде кога цела сезона може да отиде во пм ти да екпериментираш :jaj:

Ако стварно остане на оваа одлука вГаал за 2-3 месеци или сите ќе го пцуеме или сакаме, нема средина, ова е веќе коцкање...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ние моментално немаме класичен лев бек.Tоа е јасно.

Густаво не е класичен лев бек,он е играч од типот на Зе Роберто.

За другиве не сакам ни да коментирам,пошто кој од кој е поголема мизерија.

Такада во секој случај добро ќе ни дојде овој трансфер.

Глеам запнале сите за Контрао.И мене ми се свиѓа како игра,меѓутоа Контрао е тип на играч како Герет Бејл.Многу повеќе крилен играч отколку бек.Мислам дека нас повеќе ќе ни користи некој добар во дефанзивните задачи.

Мислам дека Кришито со Рибери и Густаво по таа лева страна ќе бидат топ.

Али да почекаме.

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
A зошто сите го форсирате Ноер пред Крафт? Зошто мора да значи дека Ноер подобро брани од Крафт?
Повеќе од јасно е дека Крафт е доста талентиран и голема грешка ќе биде да го испуштиме.
И да, јас сум за Крафт пред Бут.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Па италијанците ја пуштија таа информација.Такада многу поише може да е вистина него ли шпекулација.

И за цената исто,иако мислам дека ќе оди до кај 15 милиони.

3 милиони плата по сезона што е џабе,на 5 сезони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom