Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Баерн испратиле скаути да го следат натпреварот Лил-Каен вечерва

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Ве имав кец,ме пукнавте...мајке ми....Робен вреди злато ,а и Рибери се враќа во препознатлива форма,се гледа тоа.
Нападот ви е ПРЕЈАК,само одбраната јебе,средете ја и ....шампиони сте некст year...
Поздрав:salut:
Не заебавај ? ? ?

Иначе сга сме трето место :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Н

'Никола'

Гостин
Ван Дам во Street Fighter :)

Иначе да не речите дека сум пристрасен, за Швајни морам да кажам дека последниов месец ептен му е опадната формата. Далеку е од тоа што беше на почетоков, а посебно лани. Ете и денес се покажа тоа, далеку под неговите можности изигра.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/04/02/2423118/arsenal-chelsea-target-dino-spehar-in-talks-with-bayern

За малиов читав порано,знам дека Челзи и Арсенал го бараа.Го викаат чудото од дете од Осјек.

Не сум го гледал,и незнам до кој степен е толку добар,али скаутите си ја знаат работата па нема да биде лошо конечно некој стварно јак и квалитетен талент да завшри у Баерн!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ван Дам во Street Fighter :)

Иначе да не речите дека сум пристрасен, за Швајни морам да кажам дека последниов месец ептен му е опадната формата. Далеку е од тоа што беше на почетоков, а посебно лани. Ете и денес се покажа тоа, далеку под неговите можности изигра.
Доста очигледно е тоа,сакале ние да признаеме или не.Мал пад на формата,ќе се врати кај и да е за следната сезона со нови сили и прилично нов тим.

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/04/02/2423118/arsenal-chelsea-target-dino-spehar-in-talks-with-bayern

За малиов читав порано,знам дека Челзи и Арсенал го бараа.Го викаат чудото од дете од Осјек.

Не сум го гледал,и незнам до кој степен е толку добар,али скаутите си ја знаат работата па нема да биде лошо конечно некој стварно јак и квалитетен талент да завшри у Баерн!
Имам слушано за дечково,надежен е само го немам глеадно.Добро би било да се земе за некоја ситна пара па ќе видиме како ќе напредува и како би се снашол во Баерн.Треба скаутиве да бараат квалитетни деца време е и тие да допринесат за екипата и да најдат некое дете од нигде никаде и да испадне некоја фудбалерчина од него.

M

MrzaRules

Гостин
Имам слушано за дечково,надежен е само го немам глеадно.Добро би било да се земе за некоја ситна пара па ќе видиме како ќе напредува и како би се снашол во Баерн.Треба скаутиве да бараат квалитетни деца време е и тие да допринесат за екипата и да најдат некое дете од нигде никаде и да испадне некоја фудбалерчина од него.
а за овоа треба под итно да се врати Елбер како скаут за Јужно Америчките држави...пошто мислам дека го набркаа ван гал и компанија

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
а за овоа треба под итно да се врати Елбер како скаут за Јужно Америчките држави...пошто мислам дека го набркаа ван гал и компанија

Ради Елбер како скаут,фрливме 14 милиони на дебил како Брено.

Стварно има осет за таленти.

Најјачи а воедно и главен скаут у Баерн е Егон Кордес,он преговара за Спехар у моментов.И него го праќаат на сите утакмици кога се анализираат играчи.

P

PoisonLady

Гостин
Дечки, почина фан на Баерн денес. Не знам дали некој од вас го знаеше (никогаш не дошол на фан-собир изгледа),но јас го знаев... :(

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Дечки, почина фан на Баерн денес. Не знам дали некој од вас го знаеше (никогаш не дошол на фан-собир изгледа),но јас го знаев... :(
KOJ !!!!!

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Tie od fan klubot Chelsea se nadevaat povtorno na Robben po nivnite strani pisuva deka Robben bi mozelo povtorno da se preseli vo Chelsea sto za mene nema sansi , e sea ako uspee Rakovodstvoto da go prodade Robben , ja go sakam Messi za negova zamena inaku bez nego , baern otide da se bori vo nekoja regionalna bavarska liga !

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.905
Поени од реакции
12.573
Tie od fan klubot Chelsea se nadevaat povtorno na Robben po nivnite strani pisuva deka Robben bi mozelo povtorno da se preseli vo Chelsea sto za mene nema sansi , e sea ako uspee Rakovodstvoto da go prodade Robben , ja go sakam Messi za negova zamena inaku bez nego , baern otide da se bori vo nekoja regionalna bavarska liga !
Хазард бе :smir:
Ионака Робен е стаклен. Дека е прејак прејак е ама па цело време е повреден. Добро разбирам сега и ние такви имаме ( Агер ) па не би го продал за ништо на светот

P

PoisonLady

Гостин
Лелеее не ми се верува. Кошаркариве :pos2:
Туку сакав да кажам нешто: Јас ќе навивам за Шалке а вие како сакате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom