- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
Баерн испратиле скаути да го следат натпреварот Лил-Каен вечерва
Нешто се спрема,нешто ферментира...:zlo:Баерн испратиле скаути да го следат натпреварот Лил-Каен вечерва
Не заебавај ? ? ?Ве имав кец,ме пукнавте...мајке ми....Робен вреди злато ,а и Рибери се враќа во препознатлива форма,се гледа тоа.
Нападот ви е ПРЕЈАК,само одбраната јебе,средете ја и ....шампиони сте некст year...
Поздрав:salut:
Доста очигледно е тоа,сакале ние да признаеме или не.Мал пад на формата,ќе се врати кај и да е за следната сезона со нови сили и прилично нов тим.Ван Дам во Street Fighter
![]()
Иначе да не речите дека сум пристрасен, за Швајни морам да кажам дека последниов месец ептен му е опадната формата. Далеку е од тоа што беше на почетоков, а посебно лани. Ете и денес се покажа тоа, далеку под неговите можности изигра.
Имам слушано за дечково,надежен е само го немам глеадно.Добро би било да се земе за некоја ситна пара па ќе видиме како ќе напредува и како би се снашол во Баерн.Треба скаутиве да бараат квалитетни деца време е и тие да допринесат за екипата и да најдат некое дете од нигде никаде и да испадне некоја фудбалерчина од него.http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/04/02/2423118/arsenal-chelsea-target-dino-spehar-in-talks-with-bayern
За малиов читав порано,знам дека Челзи и Арсенал го бараа.Го викаат чудото од дете од Осјек.
Не сум го гледал,и незнам до кој степен е толку добар,али скаутите си ја знаат работата па нема да биде лошо конечно некој стварно јак и квалитетен талент да завшри у Баерн!
а за овоа треба под итно да се врати Елбер како скаут за Јужно Америчките држави...пошто мислам дека го набркаа ван гал и компанијаИмам слушано за дечково,надежен е само го немам глеадно.Добро би било да се земе за некоја ситна пара па ќе видиме како ќе напредува и како би се снашол во Баерн.Треба скаутиве да бараат квалитетни деца време е и тие да допринесат за екипата и да најдат некое дете од нигде никаде и да испадне некоја фудбалерчина од него.
а за овоа треба под итно да се врати Елбер како скаут за Јужно Америчките држави...пошто мислам дека го набркаа ван гал и компанија
KOJ !!!!!Дечки, почина фан на Баерн денес. Не знам дали некој од вас го знаеше (никогаш не дошол на фан-собир изгледа),но јас го знаев...![]()
Хазард бе :smir:Tie od fan klubot Chelsea se nadevaat povtorno na Robben po nivnite strani pisuva deka Robben bi mozelo povtorno da se preseli vo Chelsea sto za mene nema sansi , e sea ako uspee Rakovodstvoto da go prodade Robben , ja go sakam Messi za negova zamena inaku bez nego , baern otide da se bori vo nekoja regionalna bavarska liga !