- Член од
- 27 март 2007
- Мислења
- 735
- Поени од реакции
- 316
Гледам од каков посран тим отпаднавме и ми се плаче.
друже блиску беше хахаха . Кај е оној Син или како и да беше да ни објасни како Баерн не се победиле сами туку Интер ги тепале од што биле јакиИнтер - Шалке 0 : 4
Кога му пишував дека Интер се тапа тој ми објаснуеше некои негови авантури коа одел да глеа финалето, дека Интер е ептен појак од сите екипи у Бундес......друже блиску беше хахаха . Кај е оној Син или како и да беше да ни објасни како Баерн не се победиле сами туку Интер ги тепале од што биле јаки
Ама многу драпаа мадиња тогаш со тие муабети сите Интераши. Навистина штета што Баерн немаше среќа пред 3 недели (беше далеку подобар противник но беше елиминиран), но сега кога ова се случи, се радувам затоа што сега немаат што да обесуваат.Кога му пишував дека Интер се тапа тој ми објаснуеше некои негови авантури коа одел да глеа финалето, дека Интер е ептен појак од сите екипи у Бундес......
Иначе ми се намести срце, сеа да видат навивачите дека Леонардно е срање од тренер и дека им треба ремонт.
Јас, јас, јас :pos2:Боби[Мкд];4199586 напиша:Терајте ја темава над 1000, нигде не сум, немам ни нет.
Сака некој друг да се зафати?
Немавме среќа Ченто. Знаеш и ти дека навистина бевме подобри но ете, среќата ни го сврте грбот.ВАКВА ДРВЕСИНА,ТРУБА,ДУПКА,МУВЛА,ТОЧАК,ШУПАК(Интер) испадна од Шалке,екипата која се плашеше за својот опстанок.Ај кај ги испаднаа,уште ПЕТАРДА ИМ РОКНАА СРЕД МИЛАНО!
Па да идеме да се лечиме,цела наша екипа!
СТРАШНО!
Ко Клинсман си бил ти, заеба кога ни беше најпотребен.Боби[Мкд];4199586 напиша:Терајте ја темава над 1000, нигде не сум, немам ни нет.
Сака некој друг да се зафати?