Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
Каков секс аууууу ненормални се овие Шалке партал праат во Лига Шампиони алал да им е

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU KOJ KEEEEEEJFFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P

PoisonLady

Гостин
ЕПТЕН се радувам за Шалке :vozbud::je:
Дури не ми се верува што направија вечерва.
П.С. баш ми е мило што за разлика од жабарине кои се мразат меѓу себе, ние (барем повеќето) вечерва ги поддржувавме Шалке :)

Член од
12 јуни 2009
Мислења
88
Поени од реакции
80
ЈААААААААААААААААААААААООООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сега срцето полно, свака част Шалке, браво секоја чест.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
друже блиску беше хахаха . Кај е оној Син или како и да беше да ни објасни како Баерн не се победиле сами туку Интер ги тепале од што биле јаки
Кога му пишував дека Интер се тапа тој ми објаснуеше некои негови авантури коа одел да глеа финалето, дека Интер е ептен појак од сите екипи у Бундес......

Иначе ми се намести срце, сеа да видат навивачите дека Леонардно е срање од тренер и дека им треба ремонт.

Н

'Никола'

Гостин
Немој да сте ја пополниле темава без мене, имам една слика за крај на тема. Ама тоа ко ќе се приберам дома, така да
ОБАВЕЗНО ОСТАВЕТЕ ЕДНО МИСЛЕЊЕ ЗА МЕНЕ ЗА КРАЈ.

M

Mario Gómez

Гостин
Терајте ја темава над 1000, нигде не сум, немам ни нет.

Сака некој друг да се зафати?

P

PoisonLady

Гостин
Кога му пишував дека Интер се тапа тој ми објаснуеше некои негови авантури коа одел да глеа финалето, дека Интер е ептен појак од сите екипи у Бундес......

Иначе ми се намести срце, сеа да видат навивачите дека Леонардно е срање од тренер и дека им треба ремонт.
Ама многу драпаа мадиња тогаш со тие муабети сите Интераши. Навистина штета што Баерн немаше среќа пред 3 недели (беше далеку подобар противник но беше елиминиран), но сега кога ова се случи, се радувам затоа што сега немаат што да обесуваат.
...И после калчото било поквалитетно од бундесот :nesvest:

--- надополнето ---

Боби[Мкд];4199586 напиша:

Јас, јас, јас :pos2:
Не бе, се заебавам. Мене не ме бива за пишување текстови :pos2:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ноер што згреши згреши али таа на Ето како му ја фати....

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ВАКВА ДРВЕСИНА,ТРУБА,ДУПКА,МУВЛА,ТОЧАК,ШУПАК(Интер) испадна од Шалке,екипата која се плашеше за својот опстанок.Ај кај ги испаднаа,уште ПЕТАРДА ИМ РОКНАА СРЕД МИЛАНО!

Па да идеме да се лечиме,цела наша екипа!

СТРАШНО!

P

PoisonLady

Гостин
ВАКВА ДРВЕСИНА,ТРУБА,ДУПКА,МУВЛА,ТОЧАК,ШУПАК(Интер) испадна од Шалке,екипата која се плашеше за својот опстанок.Ај кај ги испаднаа,уште ПЕТАРДА ИМ РОКНАА СРЕД МИЛАНО!

Па да идеме да се лечиме,цела наша екипа!

СТРАШНО!
Немавме среќа Ченто. Знаеш и ти дека навистина бевме подобри но ете, среќата ни го сврте грбот.

Н

'Никола'

Гостин
Боби[Мкд];4199586 напиша:

Ко Клинсман си бил ти, заеба кога ни беше најпотребен.:pos:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не го тупете сеа,комотно на овој прекрасен ден можевме да ја отвориме новата тема!

И пак неможам да сфатам како можевме да испаднеме од такви мрши као Интер.

Сепак,летово тоа трансферите да ги средиме ТОП,догодина да неаме вакви проблеми!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom