Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Никакво лижење гз Син,ама у право се дека вие интерашите го свртевте муабетот за 180 степени од првата утакмица до после завршувањето на
1/8 финалето,јас си кажав дека интер ќе си победи во Минхен,исто ко што викам дека ќе го отцепат и жалке.

Ама,немаше човек во фан клуб интер вклучувајки те и тебе што не го ругаше пандев и што не го сакаше надвор од интер после крај на сезона.......јас го ругам затоа што игра за интер,да играше за кој било друг во светот ќе си навивав со срце за него чисто ради фактот дека е Македонец.

Биди ми поздравен..........и не мењај мислење толку брзо,не те личи,бар тебе не.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.579
Поени од реакции
48.579
Никакво лижење гз Син,ама у право се дека вие интерашите го свртевте муабетот за 180 степени од првата утакмица до после завршувањето на
1/8 финалето,јас си кажав дека интер ќе си победи во Минхен,исто ко што викам дека ќе го отцепат и жалке.

Ама,немаше човек во фан клуб интер вклучувајки те и тебе што не го ругаше пандев и што не го сакаше надвор од интер после крај на сезона.......јас го ругам затоа што игра за интер,да играше за кој било друг во светот ќе си навивав со срце за него чисто ради фактот дека е Македонец.

Биди ми поздравен..........и не мењај мислење толку брзо,не те личи,бар тебе не.
Сеа да ти објаснам некои работи зашто си читал површно и на тепка тераш.

1. За муабетот за реваншот, ја бев оној кој убедуваше дека Интер има шанси за прогрес, ја бев оној кој викаше дека Интер треба да даде прв гол и после СЕ да е на нивна страна а за тоа чудо не е потребно ( ден пред реваншот ова го дискутирав со песимистите на наша тема ). Затоа незнам од кај тоа ме стави мене у групата на луѓе што наеднаш го свртеле муабетот, ја верував во Интер во случајов константно, без разлика на првиот меч, и у кладилница убедував другар 2 у 2 да ја игра, не ме послуша, на едното x у 2 на другото кец у два ја играше и фати.
И со Бобан на темата за ЛШ му реков дека ништо не е готово бидејќи 90% од баварциве тука веќе го пласираа Баерн понатаму, и на Никола на профил истово му го пишав наредниот ден по првиот меч.

2. За Пандев, точно е дека реков дека си испиша исписница од Интер зашто не верувам и сеуште не верувам дека ќе се согласи наредната година да биде играч од клупа, инаку потенцирав ако е согласен за такво нешто тогаш продавање никако. Пишав уште пред дуелот со Баерн, да не испадне дека го мењам мислењево ко циган мрсули у уста, Пандев и да изигра феноменално против Баерн, кај него фали константност, нешто што е морално за играч кој игра во голем тим, он тоа го нема. И ако се лажеме, Пандев е играч за прв тим у голема екипа, нит мењам мислење нит ќе мењам, едноставно сум реален, а ако остане и биде играч од клупа, џокер, пуна капа, никад нема да бидам против такво нешто зашто таквите играчи злато вредат ( затоа и се израдував на голов ептен, бидејќи најверојатно останува тука и наредна година ).

3. За Баерн, пишав на темата на ЛШ веднаш по дуелот, они се сјебаа во моментот кога ко замена на Кан носеа просечни голмани и индиректно го изругаа нивниот легендарен голман, они се сјебаа во моментот кога составија аматерска одбрана и решија за ич пари да се ослободат од Лусио, и сакал некој или не, тоа ко бумеранг им се врати и ќе им се враќа се додека не се свестат за направените грешки и истите не ги поправат.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Сасуке срце , дај бе напиј се Б-КОМПЛЕКС :)

И сериозно , шо е со пљукањево на Интер ??? Ради своја вина изгубивте ...а тоа дека сте 2002950295029502 пати боље ...мало морген !

Или дефанзива,среќа,тимска игра,Цезари во фудбал не постојат ?

Get a grip , fo'real !

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
абе не дека сум кој знае кој на форумов тука... ама да ви кажам право БАЕРН МИНХЕН ФАН КЛУБ .... ве молам одете прајте бош муабет на друго место.... ни манчестер не интересираат , ни интер ни ред други, помина тоа.... Фала и чао

Н

'Никола'

Гостин
Ме загрижува односот меѓу играчите. Ко што читам се испокарале, Робен со одбраната. Не смеат така да се понашаат, Робен колку и да е суперѕвезда, мора малку да се заузда со понашањето. Лани уште не дојден со Лам се степа на тренинг. Годинава на Милер му учука една на сред утакмица. Еве сега и јавно ги критикува играчите од одбраната. Не смее така.
Не дека јас нешто ги бранам, али НЕ СМЕАТ јавно да изјавуваат Се што ќе им текне. Нека си разрешат меѓусебе Се што имаат, а не препукувања преку медиуми. Тоа е лошо за тимот, многу лошо.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Ме загрижува односот меѓу играчите. Ко што читам се испокарале, Робен со одбраната. Не смеат така да се понашаат, Робен колку и да е суперѕвезда, мора малку да се заузда со понашањето. Лани уште не дојден со Лам се степа на тренинг. Годинава на Милер му учука една на сред утакмица. Еве сега и јавно ги критикува играчите од одбраната. Не смее така.
Не дека јас нешто ги бранам, али НЕ СМЕАТ јавно да изјавуваат Се што ќе им текне. Нека си разрешат меѓусебе Се што имаат, а не препукувања преку медиуми. Тоа е лошо за тимот, многу лошо.
поточно кажано... дали има нешто последниов месец што го кажале а да не не загрижува :D

M

Mario Gómez

Гостин
Оладите малце, ова беше тежок пораз, не мислете на фудбал неколку дена, гледајте да не ве провоцираат некој глупи муабети од некои особи и не се замарајте со никој шо пишит у фан клубов.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Некако излегов од шокот,а и опкружувањето и најблиските сочувствуваа со мене,така да лесно се справив со болниот пораз и се вратив во нормала. :helou: Подобро во 1/8 одколку да си губиме здравјето во понапнатите дуели што следуваат.
Желби имам,и сите имаме ама па кој сме ние(НИКОЈ) и лани имавме ама управата ни е во тежок филм влезена така да никој не ја разбира целта,изгледа ни тие самите не се разбираат.
Ни преостанува да навиваме за Баерн,затоа што за мене,верувам и за вас,Баерн не е само фудбалски клуб туку е многу повеќе од тоа,дел од нашиот живот(ГОЛЕМ ДЕЛ)
Поздрав екипо и извинете што не дојдов на собиранката.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
шок од поразот или шок од РЕМЕТОТ на сеирџиите од фан клубовите?! поразот беше чисто фудбалски,во овој двомеч судиите немаа удел,топката го креираше сценариото

Н

'Никола'

Гостин
шок од поразот или шок од РЕМЕТОТ на сеирџиите од фан клубовите?! поразот беше чисто фудбалски,во овој двомеч судиите немаа удел,топката го креираше сценариото
Од поразот се разбира. Кој ги врти сеирџиите :)

Н

'Никола'

Гостин
Боби[Мкд];4163855 напиша:
Да бе кој ги врти, не ти се качие тебе на гла 2000 души, и не си отишол на факултет као крадец да влегуеш внатре. :pos:
Таа привилегија можи само ти да ја имаш.:pos:

M

Mario Gómez

Гостин
Инаку денес сме играле бе? Да знам да не гледам, немоем никако да се смирам, све тргнав од дома што ме потсеќа на фудбал, никако од кошмариве да се ослободам бе, телевизорот само на музички станици ми стои, само таму нема да спомнат фудбал, топка коа ќе видам на улица се вознемирувам, докторот ми рече некое време да не се замарам со фудбал и балашевиќ да сум го слушал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom