Никакво лижење гз Син,ама у право се дека вие интерашите го свртевте муабетот за 180 степени од првата утакмица до после завршувањето на
1/8 финалето,јас си кажав дека интер ќе си победи во Минхен,исто ко што викам дека ќе го отцепат и жалке.
Ама,немаше човек во фан клуб интер вклучувајки те и тебе што не го ругаше пандев и што не го сакаше надвор од интер после крај на сезона.......јас го ругам затоа што игра за интер,да играше за кој било друг во светот ќе си навивав со срце за него чисто ради фактот дека е Македонец.
Биди ми поздравен..........и не мењај мислење толку брзо,не те личи,бар тебе не.
Сеа да ти објаснам некои работи зашто си читал површно и на тепка тераш.
1. За муабетот за реваншот, ја бев оној кој убедуваше дека Интер има шанси за прогрес, ја бев оној кој викаше дека Интер треба да даде прв гол и после СЕ да е на нивна страна а за тоа чудо не е потребно ( ден пред реваншот ова го дискутирав со песимистите на наша тема ). Затоа незнам од кај тоа ме стави мене у групата на луѓе што наеднаш го свртеле муабетот, ја верував во Интер во случајов константно, без разлика на првиот меч, и у кладилница убедував другар 2 у 2 да ја игра, не ме послуша, на едното x у 2 на другото кец у два ја играше и фати.
И со Бобан на темата за ЛШ му реков дека ништо не е готово бидејќи 90% од баварциве тука веќе го пласираа Баерн понатаму, и на Никола на профил истово му го пишав наредниот ден по првиот меч.
2. За Пандев, точно е дека реков дека си испиша исписница од Интер зашто не верувам и сеуште не верувам дека ќе се согласи наредната година да биде играч од клупа, инаку потенцирав ако е согласен за такво нешто тогаш продавање никако. Пишав уште пред дуелот со Баерн, да не испадне дека го мењам мислењево ко циган мрсули у уста, Пандев и да изигра феноменално против Баерн, кај него фали константност, нешто што е морално за играч кој игра во голем тим, он тоа го нема. И ако се лажеме, Пандев е играч за прв тим у голема екипа, нит мењам мислење нит ќе мењам, едноставно сум реален, а ако остане и биде играч од клупа, џокер, пуна капа, никад нема да бидам против такво нешто зашто таквите играчи злато вредат ( затоа и се израдував на голов ептен, бидејќи најверојатно останува тука и наредна година ).
3. За Баерн, пишав на темата на ЛШ веднаш по дуелот, они се сјебаа во моментот кога ко замена на Кан носеа просечни голмани и индиректно го изругаа нивниот легендарен голман, они се сјебаа во моментот кога составија аматерска одбрана и решија за ич пари да се ослободат од Лусио, и сакал некој или не, тоа ко бумеранг им се врати и ќе им се враќа се додека не се свестат за направените грешки и истите не ги поправат.