- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
да ѕвер играч али на него не се ни надевам ни малце нашиве 20+ милиони за лев бек нема да дадат никогашКоентрао е вистинскиот профил на играч кој му е потребен на Баерн.
да ѕвер играч али на него не се ни надевам ни малце нашиве 20+ милиони за лев бек нема да дадат никогашКоентрао е вистинскиот профил на играч кој му е потребен на Баерн.
Ако ова се однесува и на мене...:pos2:Мислете на жени, знаат понекогаш да ти го тргнат вниманието од фудбал (иако ретко)![]()
Vargas po bi se snasol .да ѕвер играч али на него не се ни надевам ни малце нашиве 20+ милиони за лев бек нема да дадат никогаш
Требаше да пишам и на мажи (за баварките)Ако ова се однесува и на мене...:pos2:
Дај линк инаку не ми е верно ова!Луѓе, денес прочитав за Гомез
Кога бил 15 години, играл за Унлинген .. и некоја утакмица победиле 16:1 а Гомез дал 15 гола ... ова е многу чудно.
Боби[Мкд];4056883 напиша:Све испошиткае и ништо не купие, итно ни треба играч. Варгас, Контрао кој било.
--- надополнето ---
http://www.andina.com.pe/Ingles/Noticia.aspx?id=gF4zmJpF7dY=
Fiorentina rules out Juan Vargas departure
:nesum:
Боби[Мкд];4056899 напиша:Ако грешам и каснам супер, оти без уште еден играч ништо не прајме, а Варгас е солидно решение, ем Рибери ќе го заменува ем бек ќе игра стандардно. А најмногу се согласувам за тоа дека нашиве работат штом молчат, а штом ќе запнат нашиве нема бегање.
Да немаше ништо ќе излезеше Гејлингер досега ќе речеше нема ништо да купиме.
Немам линк.Дај линк инаку не ми е верно ова!
Боби[Мкд];4056899 напиша:Да немаше ништо ќе излезеше Гејлингер досега ќе речеше нема ништо да купиме.
Немам линк.
тоа го видов од училиштето што дават „Наш Свет“ го имаше ГОМЕЗ, и сичко околу него..
ако можам да најдам и на Гугл, ке дадам.