Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Бомел само што ја играше првата утакмица за Милан,се на се добро се снајде ко за играч кој дојде вчера.

п.с кој ви е сега капитен?
Мило ми е за Марк, пишав дали тука дали кај вас не знам дека веројатно трансферов е во интерес на сите. ДРВО беше кај нас оваа сезона а држеше место ко капитен секогаш играше прва.

Капитен веројатно Лам или евентуално Швајни. Во секој случај тоа е комбинацијата за капитен и заменик од сега.

--- надополнето ---

oficijalen sostav protiv achen

Kraft
Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Gustavo
Ottl, Pranjic
Altintop, Schweinsteiger, Müller
Gomez

ah van gaal :helou: . Breno go nema Tymo pak bek Ottl sredina :kesa:

Па за Ахен ебаго и не треба да е проблем. Е сега ова за Брено ич не ми се свиѓа прво го јачаа, го јачаа прва дека ќе игра, дека со Бади е тандем на иднината а сега без некоја очигледна причина пак го пушта Тимо :toe: Нормално ќе се одрази на моралот на играчот после.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ете го де :tv:

Густаво сам, си се намести, нафрли, Гомез исто сам убаво со глава и 1:0. И Хамит има заслуга за голов.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
ММЕ 2 минути беше во игра Робен и веќе намести еден гол ццц... Ама олку простор ни на тренинг нема да добие веројатно хехе. А Милер и Гомез убаво го изработија и голот за 3:0. И Милер влегува во серија, т.е. се враќа во форма. Ако Гомез дадеше уште една од тие 100% што ги имаше 2-3 може и петарда ќе беше ама и вака не се бунам.

Инаку Крафт ми е некако несигурен на нафрлени и високи ама рефлекс има упм... Како фати една на 1:0 на гол-линија мислам само уште Кан таа можеше да ја фати.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не дека играме со Алеманиа,ама ова што го гледам веќе личи на она од лани.

Против Кајзерслаутерн слабо прво полувреме,одлично второ.

Со Алеманиа одлична цела утакмица,без да се издвои никој со лош настап.Сите беа на нивото на задачата.

Само ќе прокоментирам за одбраната,Тимо изигра екстра,Лам истотака добро,Луис Густаво добро изигра,иако мислам дека не е за позицијата на лев бек,но ја врши задачата.
Другиве 10ка.

Со трансферот на Варгас мислам дека ќе имаме тип-топ состав(со централните дефанзифци ќе мора да се помириме,но неможе да биде полошо од да не спомнувам кој).
Дефинитивно ветува и оваа сезона,каде мислам дека дури и за Бундеслигата сме повторно во игра.....(кагава се повреди)

M

Mario Gómez

Гостин
Вака сеа, најдобро нешто што можит да извајме годинава, под претпоставка дека Варгас ќе дојдит, што е веројатно многу.

-Крафт-
-Лам-Бади-Брено-Варгас-
-Швајни-Густаво-
-Робен-Милер-Рибери-
-Гомез-

Ова е веќе страшно составче, мада малце преофанзивно и до негде неискусно. : ))

Овде веќе добиваш три страшни тандеми.

Гомез и Милер, двајцата во страшна форма моментално.

Рибери и Варгас = бушалка :pos2:

Лам и Рибери= хебла :pos2:

Ќе газиме, и тоа со солидно замени, Клосе, Тимо, Прањо, Алтинтоп.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];4053484 напиша:
Вака сеа, најдобро нешто што можит да извајме годинава, под претпоставка дека Варгас ќе дојдит, што е веројатно многу.

-Крафт-
-Лам-Бади-Брено-Варгас-
-Швајни-Густаво-
-Робен-Милер-Рибери-
-Гомез-

Ова е веќе страшно составче, мада малце преофанзивно и до негде неискусно. : ))

Овде веќе добиваш три страшни тандеми.

Гомез и Милер, двајцата во страшна форма моментално.

Рибери и Варгас = бушалка :pos2:

Лам и Рибери= хебла :pos2:

Ќе газиме, и тоа со солидно замени, Клосе, Тимо, Прањо, Алтинтоп.

ТОА Е ТОА!:vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин
И крило Варгас мојт да играт во банани екипи како Фиорентина и Катаниа, кај што им е доволно што Варгас постигнал само 13 гола во над 130 натпревари, да ти ебам крилото, праен е за бек тој.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Dajte mi highlights pls mnogu sakam da vidam kako gazime , da vidam dali Bayern povtorno e Bayern !!

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Природна позиција на Варгас е бек,на таа позиција играше и кога дојде во Фиорентина.Е сеа Фиорентина е екипа каде нема многу играчи кој имаат квалитет за во средината,посебно крилните позиции,па повеќе им одговараше Варгас кој има брзина,шут,центаршут да игра како крило.

Ако го земете,ќе вас сигурно ќе игра бек,поред Рибери и Робен,тешко дека ќе добие шанса како крило :toe:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Vargas bi bil cool za bek veruvam vo detevo !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom