Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Наредно во купот со Ахен на гости, барем не е Шалке :)
Добро е, барем за ова нема да му ја мислам.

Иначе, ако и на Клосе ова му беше последен натпревар во дресот на Баерн, баш онака достоинствено си се опрости, со 2 гола, како што му доликува на голем играч од неговиот калибар.
како тгрнав вечерва, сите ги испратив:)

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
дајте бе головите да ги видам некаде....не бев во прилика да ја гледам

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Рибери со глава гол :vozbud:

А башка и Отл даде гол и тоа каков :vozbud:
Нешто не е у ред дефинитивно

Н

'Никола'

Гостин
Еј море оти не кажувате дека бил онаков голот на Оттл?:vozbud::) Само тој не го видов, ама си мислев некој обичен е од одбиена топка.:)

И да, вГаал : "Voices were raised in the dressing room at half-time"

M

Mario Gómez

Гостин
Отл ако имате приметено дават 1-2 гола годишно, ама тие се страшни голишта. :))

M

Mario Gómez

Гостин
Бејнз изјави дека нема шанси да си оди од Евертон, денес пак се свртивме кон Коентрао. Бенфика сами го нудат за 20 милиони на нас, и наводно долгогодишната девојка на Коентрао игра за женскиот тим на Баерн. :)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Боби[Мкд];3976568 напиша:
Бејнз изјави дека нема шанси да си оди од Евертон, денес пак се свртивме кон Коентрао. Бенфика сами го нудат за 20 милиони на нас, и наводно долгогодишната девојка на Коентрао игра за женскиот тим на Баерн. :)
Bobi nemoj mnogu mnogu so google translate ne si razbral bas najdobro :D. Inace Demichelis spored Tz veke potpisal za Malaga. AJT so sreka uste Van Bommel i Van Buyten da ne gi gleam i top ke bide

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Боби[Мкд];3976568 напиша:

Боби легендо ако ти е од ТЗ ова :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/coentrao-geruecht-bayern-benfica-meta-1058996.html напиша:
Eine wichtige Entscheidung hat Coentrão jedenfalls schon mal getroffen: Er heiratete diese Woche seine langjährige Freundin Andreia Santos . In der Spielerfrauen-Riege des FC Bayern wäre die hübsche Blondine sicherlich herzlich willkommen ...
Значи вика само дека се женел неделава и дека жена му, плавуша, Андреа Сантос би била добредојдена меѓу другите жени на фудбалерите во Баерн (пошто нели сите се лепотици и манекенки) :smir:

Глупости се ова мислам колку да се пише нешто, Коентрао е скап, малку е преофанзивен за мој вкус и Нерлингер веќе се откажа од него пред 2-3 месеци.

--- надополнето ---

Од ова сега што читнав на нет Беинс не сакал да си оди од Англија. „Летоска потпишав нов петгодишен договор и планирам да го испочитувам“. Дооооооооброоо... сам себе се осудува на просечна кариера кога му даваме шанса за нешто повеќе но тоа е негев избор. Дали е зошто мама и другарчињата не може да ги понесе со него во Баварија, дали зошто повеќе сака темно англиско од светло германско пиво, зошто нејќе колбаси или зошто времето не му се бендисува во Минхен - не знам ама кога некој нејќе со сила не бива.

Е сега шпекулациите одат накај Кришито повторно. Во конкуренција сме биле ние и Зенит. Е сега Џенова барала 18 мил што според мене е премногу. А ако може да се земе за 12-15мил ок, ако не на Русите парите им се нежалени па нека лупаат. Освен тоа овој го имам гледано чат-пат и не баш сум убеден во неговите квалитети. Красиќ го изеде последен пат коа го глеав со Јуве.

Или па фа лупнеме уште некое милионче плус на понудата за Густаво и уште сега да го добиеме. Само и тој не е на „природна“ позиција лево, ако него го земеме летоска пак ќе мора лев бек зш перспективно Густаво би играл дефанзивна средина.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
НЕКА НЕ ГО ТУПАТ МНОГУ

Неаме баш голем избор,и многу паламудење не сака ова.Нека даат кешот нека се отворат малце ебате тоа стиснатите.

Нема везе ова со Бејнс,да понудеа 15-20 ќе видиш дали немаше да сака да дое.

Е сеа работата е дали сакаме да штедиме,и да го “запазиме финансискиот елемент“ па да останеме со курот у раце.

Неаме баш време сеа за клакулирање.Ќе треба да си ја исправат грешката од летото.Кога имаше време за калкулации они дремеа ко мутави,е сеа ќе ги одбиваат сите пошо за Бејнс понудиле 9 милиони ебате.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Колку што сконтав не стасале воопшто да преговараат со Евертон зш играчот не пројавил интерес за трансфер :toe: Па фак ми сајдвејс ама ваљда боље плата сме му понудиле него факинг Евертон тука немам дилеми. Ама чим нејќе нејќе.

А инаку си во правод ека коа беа муфљузи летово кога имаше пазар и избор и не земаа никого сега ќе треба да го одврзат ќесето. Сега ваљда ќе им лупнат уште 4-5 милиони на Хофенхајм и они со панделка ќе ни го испратат Густаво. Он барем потврди јавно дека сака во Баерн.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Колку што сконтав не стасале воопшто да преговараат со Евертон зш играчот не пројавил интерес за трансфер :toe: Па фак ми сајдвејс ама ваљда боље плата сме му понудиле него факинг Евертон тука немам дилеми. Ама чим нејќе нејќе.

А инаку си во правод ека коа беа муфљузи летово кога имаше пазар и избор и не земаа никого сега ќе треба да го одврзат ќесето. Сега ваљда ќе им лупнат уште 4-5 милиони на Хофенхајм и они со панделка ќе ни го испратат Густаво. Он барем потврди јавно дека сака во Баерн.

Па многу јасно.

Сами си го напраивме ова срање.Сега неаме право да се цинкариме,него треба права пара да се испука ако сакаме добри играчи!

И нема жалење!

M

Mario Gómez

Гостин
Не ме заебавајте сеа. Не ми е од гугл транслејт, од еден хрватски фудбалски сајт прочитав прее на факултет, заборајв и како се викаше.:)

Овај Дарко сите финти ми ги открива. :nesum:

Н

'Никола'

Гостин
Боби[Мкд];3977147 напиша:
Не ме заебавајте сеа. Не ми е од гугл транслејт, од еден хрватски фудбалски сајт прочитав прее на факултет, заборајв и како се викаше.:)

Овај Дарко сите финти ми ги открива. :nesum:
Сигурно нив (на хрватскиот сајт) им е од гугл транслејт.:)

Иначе за нашиве, има да ги испотат тоа газовите од барање на играчи, да се искупат за летово и за досегашните резултати.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Иначе ПРИЈАТНО за Демикелис.Фала за све и нека ужива!

Ван Бајтен за 0 денари пробале да го даат у Хамбург ама многу барал,такада и тој ќе си иде.

Што значи ДЕКА ЌЕ КУПИМЕ ЦЕНТРАЛЕН ДЕФАНЗИВЕЦ (фала богу!)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom