Боби[Мкд];3976568 напиша:
Бејнз изјави дека нема шанси да си оди од Евертон, денес пак се свртивме кон Коентрао. Бенфика
сами го нудат за 20 милиони на нас, и наводно долгогодишната девојка на Коентрао игра за женскиот тим на Баерн.
Боби легендо ако ти е од ТЗ ова
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/coentrao-geruecht-bayern-benfica-meta-1058996.html напиша:
Eine wichtige Entscheidung hat Coentrão jedenfalls schon mal getroffen: Er heiratete diese Woche seine langjährige Freundin Andreia Santos . In der Spielerfrauen-Riege des FC Bayern wäre die hübsche Blondine sicherlich herzlich willkommen ...
Значи вика само дека се женел неделава и дека жена му, плавуша, Андреа Сантос би била добредојдена меѓу другите жени на фудбалерите во Баерн (пошто нели сите се лепотици и манекенки) :smir:
Глупости се ова мислам колку да се пише нешто, Коентрао е скап, малку е преофанзивен за мој вкус и Нерлингер веќе се откажа од него пред 2-3 месеци.
--- надополнето ---
Од ова сега што читнав на нет Беинс не сакал да си оди од Англија. „Летоска потпишав нов петгодишен договор и планирам да го испочитувам“. Дооооооооброоо... сам себе се осудува на просечна кариера кога му даваме шанса за нешто повеќе но тоа е негев избор. Дали е зошто мама и другарчињата не може да ги понесе со него во Баварија, дали зошто повеќе сака темно англиско од светло германско пиво, зошто нејќе колбаси или зошто времето не му се бендисува во Минхен - не знам ама кога некој нејќе со сила не бива.
Е сега шпекулациите одат накај Кришито повторно. Во конкуренција сме биле ние и Зенит. Е сега Џенова барала 18 мил што според мене е премногу. А ако може да се земе за 12-15мил ок, ако не на Русите парите им се нежалени па нека лупаат. Освен тоа овој го имам гледано чат-пат и не баш сум убеден во неговите квалитети. Красиќ го изеде последен пат коа го глеав со Јуве.
Или па фа лупнеме уште некое милионче плус на понудата за Густаво и уште сега да го добиеме. Само и тој не е на „природна“ позиција лево, ако него го земеме летоска пак ќе мора лев бек зш перспективно Густаво би играл дефанзивна средина.