Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Awww, 3-6.. leleleeee:)))
Растур правиме бре еј !!:)
Ебате растурот ебате. :)

--- надополнето ---

Влезе вБајтен и во рок од 5 секунди напраи кикс (пречката на Штудгарт). Значи чиста среќа беше и ова и тоа во Неделата да не се лажеме не може вака понатаму. вБомел и вБајтен ни за резерви не ги бива, мислам дека ако сега не сватија од управа колку ИТНО ни треба засилување во одбрана никогаш нема да сватат.
Све што е на ван, ван екипу. :)

Н

'Никола'

Гостин
Рибери гол со глава. Уште ова го немав видено.:)
Иначе вака така, се спасивме. А не знам дали забележавте ко излегуваше вБомел, се поздравуваше полека со сите. Изгледа ова беше неговиот последен натпревар за Баерн.
А да, и браво за Швајни, она треба да биде фер плеј на сезоната.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Колку е само желен Рибери да даде гол :)
Ништо,ова е според мене незаслужена победа:toe:

--- надополнето ---

Рибери гол со глава. Уште ова го немав видено.:)
Иначе вака така, се спасивме. А не знам дали забележавте ко излегуваше вБомел, се поздравуваше полека со сите. Изгледа ова беше неговиот последен натпревар за Баерн.
А да, и браво за Швајни, она треба да биде фер плеј на сезоната.
Јас сепак мислам дека беше заслужен картонот.

Н

'Никола'

Гостин
Еј кога ќе пишувате за голови, ставајте ги во сполјер, за тие што гледаат на Sopcast.:pos:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ма тоа беше фер-плеј потег на декадава на Швајни ама не ми се збори за тоа поред ваква одбрана човече... Дај Боже да е последен натпревар на Марк сезонава за нас дај Тимо во средина е измислен за него, нека земат централен или еве со Густаво многу комбинации се во игра зш тој може буквално сегде да игра во дефанзива... се се само „Вановциве“ да не ги гледам веќе :tapp:

Н

'Никола'

Гостин
Ма тоа беше фер-плеј потег на декадава на Швајни ама не ми се збори за тоа поред ваква одбрана човече... Дај Боже да е последен натпревар на Марк сезонава за нас дај Тимо во средина е измислен за него, нека земат централен или еве со Густаво многу комбинации се во игра зш тој може буквално сегде да игра во дефанзива... се се само „Вановциве“ да не ги гледам веќе :tapp:
Мене чочкана на игнор ми е ставен, и не се нервирам повеќе на грешки негови. Повеќе се нервирам ако направи еден асолен потег, да не им текни да го задржат.

@Bavarecot
Немаше фаул над Швајни, овој во паѓање сам си ја потсвитка ногата. Не го глеаш 10 минути му објаснуваше на судијата да му го поништи картонот, и за малку нашиов ќе пијаше жолт за тоа. А Рибери туку го влечеше.:pos:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Мене чочкана на игнор ми е ставен, и не се нервирам повеќе на грешки негови. Повеќе се нервирам ако направи еден асолен потег, да не им текни да го задржат.

@Bavarecot
Немаше фаул над Швајни, овој во паѓање сам си ја потсвитка ногата. Не го глеаш 10 минути му објаснуваше на судијата да му го поништи картонот, и за малку нашиов ќе пијаше жолт за тоа. А Рибери туку го влечеше.:pos:
Мене ми се виде како да имаше контакт,иако Швајни можда сметаше дека не е за картон.Во секој случај ваков фер плеј при ваков резултат не се гледа често или не се гледа никогаш.

Член од
12 јуни 2009
Мислења
88
Поени од реакции
80
Како и да е ова со Брено и Тимо не оди понатаму, а вБујтен и Демикелис под итно надвор, само побрзо да се врати Батштубер

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Фала богу ако ова е последен натпревар на Ван Бомел.

Респект за дечкото али дрвце е!

После утакмицва Управа да се фати за работа под итно.

ДЕФАНЗИФЦИ!!!!!!!!!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Што направи Швајни? Не го видов тој момент..
Кога му даде црвен на Буларуж,Швајни го убедуваше Флоријан Меер(судијата) дека не било фаул,или пак не било за црвен картон :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ова вечер е доказ дека имаме катастрофална одбрана,но дека секогаш сме способни да постигнеме гол повеќе.

Проблемот е што во ЛШ против екипи со јака одбрана нема да бидеме во можност секогаш да постигнеме гол повеќе,и тоа ќе не уништи.Ај лани добро излезе ама никој неможе да гарантира дека така ќе биде и годинава.

Затоа.....ВЕ МОЛАМ ДА СЕ СРЕДИ ОДБРАНАВА!!!!!!!!!!!!!!

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Гомез се повреди или ?

Иначе ако не се докара некој светска класа дефанзивец треба да даваме по 15 гола против екипи како Барса и Реал за да победиме

Н

'Никола'

Гостин
Гомез се повреди или ?
Се жалеше на некоја болка во ногата. Мислам дека повеќе превентивно го изваде, ко што копаа играчиве од Штудгард, уште Гомез да го изгубевме и отиде сезонава.

--- надополнето ---

Иначе сеа ги видов другиве резултати од вечерва, Се однопаку излегло.:tv:
Волфзбург изгубиле од Енерџи Котбус 1:3, Келн од Дуизбург 1:2, Аахен ги тепале Франкфурт на пенали 6:4.

Дали на крај на сезона ако ништо друго, барем ова ќе си го задржиме?:)

Член од
12 јуни 2009
Мислења
88
Поени од реакции
80
Наредно во купот со Ахен на гости, барем не е Шалке :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom