Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
ne ne spasi nas grkot, gi spasi leverkusen, utre ke tepaat so frajburg i 8 boda ke bidat razlika i na 14 januari dortmund ke izgubi vo leverkusen i eve gi 5 boda razlika.
Сепак и за нас ова можи само добро да биди. Како очекуваш поинаку да ги стигнеме ако не почнат да губат?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
И тоа каков гол... :vozbud: Одлична партија пружи и дефанзивно и напред. И мислам дека допреле и до него муабетив за трансфер во Минхен па малку помотивирано настапи денес и секако сам си прати уште една „препорака“. Инаку нешто се потповреди при крај го извади Рангник.

Ова коло излезе перфект за нас - мора утре да се искористи. Првото коло во Јануари јас сум за Баер, зш тогаш ќе настане права бркотница мапред и обично ние профитираме од такви хаос ситуации.

Има време ќе видиме и нас нема да ни биде лесе стартот со ВФЛ на гости. Само за почеток утре мора да се победи... а не се сеќавам кога последен пат на гости тепавме :kesa:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Мислам и јас дека Луис Густаво е одлично решение за дефанзивните проблеми во моентов.

Иако треба уште еден дефанзивец,дали бек ако ван гал мисли густамо да игра ДМ или централен ако Густаво игра бек.

А ова за Клосе,ако стварно си оди ондак некој шпиц за на клупа!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Побарав кога ни е последна победа во гости... во Септември со Хофенхајм :nesum: Ко ќе видам колку бодови сме оставиле ми се повраќа...Со едни очајни Келн и Бремен дома нерешено, со последните Гладбах исто нерешено и еден недопустлив пораз од Маинц дома... ете ви 9 бода изгорени (9 со „конзервативна“ пресметка да беше барем нерешено со Маинц). Колку само ќе беше друго али тоа е што е.

Сме немале победа во Штутгарт скоро 6 сезони. Епа мислам крајно време е тогаш!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Побарав кога ни е последна победа во гости... во Септември со Хофенхајм :nesum: Ко ќе видам колку бодови сме оставиле ми се повраќа...Со едни очајни Келн и Бремен дома нерешено, со последните Гладбах исто нерешено и еден недопустлив пораз од Маинц дома... ете ви 9 бода изгорени (9 со „конзервативна“ пресметка да беше барем нерешено со Маинц). Колку само ќе беше друго али тоа е што е.

Сме немале победа во Штутгарт скоро 6 сезони. Епа мислам крајно време е тогаш!
Многу тежок натпревар е ова со швабиве,не ми се верува дека биднаа дури 6 години без победа на Готлиб Дајмлер.Некако скептик сум за овој натпревар,ма да мораме сега кога и повеќе од потребна ни е победата,башка и очајни се сезонава Штудгарт така да се освен победа ми е онака тапа резултат.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Да не бидам претенциозен,али мислам дека 100% победуваме!

Рибери стрелец!

Ќе ги отвориме швабичкиве...Ко за крај на полусезона!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Утре е еден од тие натпревари во кои „не ме интересира како!!! - ЕДНОСТАВНО САКАМ ПОБЕДА“. Веројатно ќе биде орање на терен, може и црвени да паѓаат и вакви натпревари се тест за карактерот. Мора да се победи како знаат и умеаат...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Утре е еден од тие натпревари во кои „не ме интересира како!!! - ЕДНОСТАВНО САКАМ ПОБЕДА“. Веројатно ќе биде орање на терен, може и црвени да паѓаат и вакви натпревари се тест за карактерот. Мора да се победи како знаат и умеаат...

Утре копачот Ван Бомел на терен и ете ти црвен!

Шала на страна,Швајни е во елемент после новиот договор,Рибери почнува да дроби ко порано,Лам е маестрален,Алтинтоп е исто екстра,Крос ме интересира како ќе изигра на позицијата на Швајни.

Се на се,МОРА победа и КРАЈ,ТОЧКА.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
^^ Кроос не игра оваа година веќе да среди некоја помала повреда што го мачела некое време. Баш разгледував алтернативи за Кроос на прошла страна - дали Тимо до вБомел (мн дефанзивно нема потреба за Штутгарт тоа + ова би значело Даниела или Мичо во прва), дали Швајни да се врати до вБомел и Милер централно или евентуално Хамит може исто подефанзивно да одигра.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
^^ Можеме само да нагаѓаме,тоа само ЛВГ знае.
Битно сакам победа и ништо друго!!!

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
Абе и јас сум немал секс два-три месеци понекогаш, па тоа не значи дека треба да се помирам со тоа и да се откажам.:pos:
да да има кризи понекогаш :pos2: но нема откажување денеска тепаме 100% 3:1

Н

'Никола'

Гостин
Информација некоја на какви услови ќе играме? Гледам во леверкузен истура снег.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.628
Поени од реакции
22.365
Добри услови, нема снег во Штутгарт и потопло е. Сепак без Швајни играте, грипосан е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom