Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
ехх ќе победиме можеби 2-1 и пак Ван гал не извадил со неговата супер тактика..........

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
оти тажно,тоа е реалноста..мора да се навикнеме на тоа,повеќе не е оној Баерн од кој секоја екипа се плашеше и гледаше со респект...сега никој не се плаши од Баерн затоа што стана лесно ранлива екипа
Треба да се навикнеме дека и во Германија има се поквалитетни екипи, не е само до „неквалитетот“ на Баерн.

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
Треба да се навикнеме дека и во Германија има се поквалитетни екипи, не е само до „неквалитетот“ на Баерн.
точно,тоа сакав да кажам...порано само Баерн се одлепуваше од другите со квалитет и затоа беше неприкосновен,е сеа скоро сите екипи од Германија се на високо ниво и тоа е тоа...

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
точно,тоа сакав да кажам...порано само Баерн се одлепуваше од другите со квалитет и затоа беше неприкосновен,е сеа скоро сите екипи од Германија се на високо ниво и тоа е тоа...
Mainz i Hoffenheim li se kvalitetni
???? Da kazete kvalitetni se Wolfsburg , Werder , Schalke ili Hamburg da razberam ali da mi zboruvate za kvalitet na Mainz i na Hoffenheim e pa malku ,.....

--- надополнето ---

BRAVOOOOOOOO TOA GO CEKAV AJDE SEA UPRAVA PISTOL U GLAVA IDIIIIIOOOOOTIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
Mainz i Hoffenheim li se kvalitetni
???? Da kazete kvalitetni se Wolfsburg , Werder , Schalke ili Hamburg da razberam ali da mi zboruvate za kvalitet na Mainz i na Hoffenheim e pa malku ,.....

--- надополнето ---

BRAVOOOOOOOO TOA GO CEKAV AJDE SEA UPRAVA PISTOL U GLAVA IDIIIIIOOOOOTIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!
ете ги НЕКВАЛИТЕТНИТЕ Мајнц....

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
LELE BE TYMOSCHUK VLEGUVA !!!!

--- надополнето ---

ете ги НЕКВАЛИТЕТНИТЕ Мајнц....

Abe kaj vide ti Van Buyten da pusti noga barem malku da blokira , sam go ostavija ne zbori vaka zemi malku vidi ja odbranata dali imase na 5 metra blizu onoj od mainz nas odbranben igrac i gledaj go Van Buyten i Badi kolku samo se izgubeni , pa na ovaa ekipa i Horizont Turnovo ke im izvadi nereseno !!!!

--- надополнето ---

Pa nasiot Nikolce poubavo izgra od nasive "stopperi" i pokraj toa sto si dade autogoal .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.641
Свенсон си даде автогол, не Новевски, коментаторот на полувреме се поправи кога ја виде снимката пак, само го збуни тоа што у кадар го дадоа Новевски по голот, а не Свенсон.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Свенсон си даде автогол, не Новевски, коментаторот на полувреме се поправи кога ја виде снимката пак, само го збуни тоа што у кадар го дадоа Новевски по голот, а не Свенсон.

Golmanot bse kriv DA , so koj kurac istrca tolku napred koga gleda deka ima uste eden stopper pred nego , ali bravo za Novevski , uspea kako kapiten da go pobedi Bayern !

--- надополнето ---

Bitno stvarno sea osekam deka mi se naprai kejf ( GOLEM ) samo poradi toa sto mislam deka sea Henes , Rumenige , Nerlinger i ostali ke si go staat prstot na glava !

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
2 пати со ред ме туркате на ливче

Dosta be da ti se seram i na livceto , ova e fan klub ajde idi tamu baraj forum tema i td za kladilnici nema i od tebe da se nerviram ovde ajde idi pisi si na Chelsea ili na inter na fan klubot !

--- надополнето ---

Ajde sea i OFICIJALNO DA IM JA CESTITAME POBEDATA NA MAINZ I NA NIKOLCE NOVEVSKI !!!

BRAVO DECKI PODOBRI BEA NO DOUBT !!!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ништо поиште не очекував....

Повредени клучните играчи,елементарна непогода од одбрана е еднакво на ваков резултат.

Ова се последиците од мерките што (не)ги превзема Баерн во летниот преоден рок и ќе си ги трпиме барем до зимскиот...

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
spasoooo u golema zabluda si za hofenheim
a ja gledase utakmicata?
ako si ja gledal ke znaese deka novevski ne si dade avtogol

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
a ja gledase utakmicata?

Dobro de na kraj ja cepna ovoj golmanov inaku so glava Novevski sakase da mu ja dade ali ovoj golmanov neznam zaso tolku izleze napred i normalno ovoj koga mu ja podade topkata golmanov veke bese otiden mnogu napred a topkata vekje se trkalase kon golot pa na kraj moze ja cepna malku .

--- надополнето ---

a ja gledase utakmicata?
So sum u zabluda za Hoffenheim ne te razbiram , ti da ne si ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom