Alex_DarklorD
Der Kaiser
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 298
- Поени од реакции
- 8
ехх ќе победиме можеби 2-1 и пак Ван гал не извадил со неговата супер тактика..........
Треба да се навикнеме дека и во Германија има се поквалитетни екипи, не е само до „неквалитетот“ на Баерн.оти тажно,тоа е реалноста..мора да се навикнеме на тоа,повеќе не е оној Баерн од кој секоја екипа се плашеше и гледаше со респект...сега никој не се плаши од Баерн затоа што стана лесно ранлива екипа
точно,тоа сакав да кажам...порано само Баерн се одлепуваше од другите со квалитет и затоа беше неприкосновен,е сеа скоро сите екипи од Германија се на високо ниво и тоа е тоа...Треба да се навикнеме дека и во Германија има се поквалитетни екипи, не е само до „неквалитетот“ на Баерн.
Mainz i Hoffenheim li se kvalitetniточно,тоа сакав да кажам...порано само Баерн се одлепуваше од другите со квалитет и затоа беше неприкосновен,е сеа скоро сите екипи од Германија се на високо ниво и тоа е тоа...
ете ги НЕКВАЛИТЕТНИТЕ Мајнц....Mainz i Hoffenheim li se kvalitetni
???? Da kazete kvalitetni se Wolfsburg , Werder , Schalke ili Hamburg da razberam ali da mi zboruvate za kvalitet na Mainz i na Hoffenheim e pa malku ,.....
--- надополнето ---
BRAVOOOOOOOO TOA GO CEKAV AJDE SEA UPRAVA PISTOL U GLAVA IDIIIIIOOOOOTIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!
ете ги НЕКВАЛИТЕТНИТЕ Мајнц....
Свенсон си даде автогол, не Новевски, коментаторот на полувреме се поправи кога ја виде снимката пак, само го збуни тоа што у кадар го дадоа Новевски по голот, а не Свенсон.
2 пати со ред ме туркате на ливче
spasoooo u golema zabluda si za hofenheim
a ja gledase utakmicata?
ako si ja gledal ke znaese deka novevski ne si dade avtogol
So sum u zabluda za Hoffenheim ne te razbiram , ti da ne si ?spasoooo u golema zabluda si za hofenheim
a ja gledase utakmicata?
ako si ja gledal ke znaese deka novevski ne si dade avtogol