Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
баш би сакал, али за 2 недели ќе одам за Шведска и се враќам после нова година, инаку супер звучеше

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ajde nekoj neka napravi lista zza prijavuvanje ili nesto slicno za da znaeme koj se vo moznost da odat !

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Прашање:

Има ли заинтересирани за гледање на натпреварот со Клуж во Романија? Би одело во кооперација со колеги Баварци од Бугарија. Цената на билетите не се знае сеуште но максимум би била 50 Евра. Превоз до Софија е 30 Евра повратна а после до Букурешт уште 30 повторно повратна (значи не знам дали има директен превоз Софија - Клуж и не ми се верува но ценава е колку за ориентација - ако има интерес за ова ќе видиме подетално).

Натпреварот е на 3.11.2010.
Прв пат по можеби 3 месеци го отворам форумов, затоа што не сум во Македонија и налетав на оваа вест.
Идам дефинитивно, рачунајте ме... Подетално ќе се договориме кога ќе се вратам дома за околу 1 недела.

Поздрав од САД !

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
Прашање:

Има ли заинтересирани за гледање на натпреварот со Клуж во Романија? Би одело во кооперација со колеги Баварци од Бугарија. Цената на билетите не се знае сеуште но максимум би била 50 Евра. Превоз до Софија е 30 Евра повратна а после до Букурешт уште 30 повторно повратна (значи не знам дали има директен превоз Софија - Клуж и не ми се верува но ценава е колку за ориентација - ако има интерес за ова ќе видиме подетално).

Натпреварот е на 3.11.2010.

of course.. I`m coming :)) 100%

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
C c c gol so peta ni davat kako da sme Bochum VFL , abe odbranataaaa !!!!

--- надополнето ---

mnogu idiotska igra vo prvite 20 min

--- надополнето ---

VAN BOMMEL POD ITNO NADVOR kolku nema pojma covekot neka si e.,.,,.,.l,sefdfngbi;'anbvabvdrabidfnb'dkmab'odrmabdartm,ba
p,bh

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
ова е више тажно за гледање
оти тажно,тоа е реалноста..мора да се навикнеме на тоа,повеќе не е оној Баерн од кој секоја екипа се плашеше и гледаше со респект...сега никој не се плаши од Баерн затоа што стана лесно ранлива екипа

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
ах бе господе дај некој од овие Мајнц со мајагери нека го погоди ван бомел,клосе или ван бујтен па да ги повреди едно 3-4 месеца

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Nikolce uste eden da si dade i OK ke e i videte kolku se raduvaa idiotite na avto golot .......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom