Alex_DarklorD
Der Kaiser
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 298
- Поени од реакции
- 8
баш би сакал, али за 2 недели ќе одам за Шведска и се враќам после нова година, инаку супер звучеше
Same here..Уште да имав пасош...![]()
Прв пат по можеби 3 месеци го отворам форумов, затоа што не сум во Македонија и налетав на оваа вест.Прашање:
Има ли заинтересирани за гледање на натпреварот со Клуж во Романија? Би одело во кооперација со колеги Баварци од Бугарија. Цената на билетите не се знае сеуште но максимум би била 50 Евра. Превоз до Софија е 30 Евра повратна а после до Букурешт уште 30 повторно повратна (значи не знам дали има директен превоз Софија - Клуж и не ми се верува но ценава е колку за ориентација - ако има интерес за ова ќе видиме подетално).
Натпреварот е на 3.11.2010.
Прашање:
Има ли заинтересирани за гледање на натпреварот со Клуж во Романија? Би одело во кооперација со колеги Баварци од Бугарија. Цената на билетите не се знае сеуште но максимум би била 50 Евра. Превоз до Софија е 30 Евра повратна а после до Букурешт уште 30 повторно повратна (значи не знам дали има директен превоз Софија - Клуж и не ми се верува но ценава е колку за ориентација - ако има интерес за ова ќе видиме подетално).
Натпреварот е на 3.11.2010.
оти тажно,тоа е реалноста..мора да се навикнеме на тоа,повеќе не е оној Баерн од кој секоја екипа се плашеше и гледаше со респект...сега никој не се плаши од Баерн затоа што стана лесно ранлива екипаова е више тажно за гледање
не беше николче....бо свенсон си го акнаNikolce uste eden da si dade i OK ke e i videte kolku se raduvaa idiotite na avto golot .......