Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Dobredojde !! Eve imame zasiluvanje be :)

--- надополнето ---

I daj be neka kazat vekje so koj kurac e povredata na Robben se nerviram !!!
Мислам дека не е до толку сериозна за да отсуствува цела прва полусезона,ама ипак нервира тоа што ќутат и ништо не објавуваат.

R

Roten 96

Гостин
Одбраната е катастрофа и е најслабата точка на Баерн требаа да земат некој играч барем во одбрана :)

R

Roten 96

Гостин
Да апсолутно Робен е велесила а мислете ли дека нешто треба да се промени и на голманската позиција дали нов голман или .. :)

Н

'Никола'

Гостин
Да апсолутно Робен е велесила а мислете ли дека нешто треба да се промени и на голманската позиција дали нов голман или .. :)
Уште годинава ќе ја истуркаме со Бут, и знам многумина нема до мене да се согласат, но од в година сакам Крафт да застане меѓу стативите како прв голман.

P

PoisonLady

Гостин
...Денес пошто е 1 септември (заврши трансфер-пазарот) сакам само да потврдам дека МАРТИН ДЕМИКЕЛИС остана во Баерн (сеа ќе можам на раат да си навивам за Баерн) :)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Уште годинава ќе ја истуркаме со Бут, и знам многумина нема до мене да се согласат, но од в година сакам Крафт да застане меѓу стативите како прв голман.
Јас се согласувам. Но требаше да замине некаде на позајмица сезонава, да не а грее клупата а Бут да брани. Да собереше барем искуство, а не да го собира од нула наредната сезона.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
...Денес пошто е 1 септември (заврши трансфер-пазарот) сакам само да потврдам дека МАРТИН ДЕМИКЕЛИС остана во Баерн (сеа ќе можам на раат да си навивам за Баерн) :)

E preteruvas vekje aj dosta vise za toj Demichelis , ajde da se nadevame deka ke izigra fenomenalno i da go isturka Van Buyten na klupa , pa i jas bi go igral Demichelis prva zosto Van Buyten e spor ko krpa .

--- надополнето ---

I dosta vekje za Demichelis !!!

--- надополнето ---

Podobro da zememe da se zainteresirame da najdeme nesto za Robben , stvarno sum isplasen za covekot . Ali jas sepak mislam deka kaj nego nema nikakva povreda tuku se krie zad taa nepostoecka povreda , toj e u DEPRESIJA 100 % dve finalinja izgubi vo koj se ocekuvase anjmnogu od nego e sea cel svet da e vperen vo tebe a ti da kiksnes mislam deka sekoj ziv na planetava ke zapadne u depresija :))

P

PoisonLady

Гостин
E preteruvas vekje aj dosta vise za toj Demichelis , ajde da se nadevame deka ke izigra fenomenalno i da go isturka Van Buyten na klupa , pa i jas bi go igral Demichelis prva zosto Van Buyten e spor ko krpa .

--- надополнето ---

I dosta vekje za Demichelis !!!

--- надополнето ---

Podobro da zememe da se zainteresirame da najdeme nesto za Robben , stvarno sum isplasen za covekot . Ali jas sepak mislam deka kaj nego nema nikakva povreda tuku se krie zad taa nepostoecka povreda , toj e u DEPRESIJA 100 % dve finalinja izgubi vo koj se ocekuvase anjmnogu od nego e sea cel svet da e vperen vo tebe a ti da kiksnes mislam deka sekoj ziv na planetava ke zapadne u depresija :))
Си се радувам бе:pos2::je::je::je::je::je:
Иначе за Робен,повреден е озбилно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom