Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Најди карти и ја ќе дојдам на Алијанц :smir: Мислам дека за ова многу полесно ќе се најдат карти се мислам нема да им бидат распродадени... И не зезај Минхен е сепак 2 пати подалеку.

M

Mario Gómez

Гостин
Најди карти и ја ќе дојдам на Алијанц :smir: Мислам дека за ова многу полесно ќе се најдат карти се мислам нема да им бидат распродадени... И не зезај Минхен е сепак 2 пати подалеку.
не е подалеку многу, земај мери :D

инаку преку агенција ако организираат може само да се најде карти, а ти ако одиш за клуј, ќе најш само на црно, затоа не ти се исплаќа.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Боби[Мкд];3746852 напиша:
никој не ја мрази рома, океј екипа е.

ја покакуваме оти е талијански тим и јако е чуството кога ќе ве демолираме.

--- надополнето ---

15.09.2010 20.45 FC Bayern - AS Rom
28.09.2010 20.45 FC Basel - FC Bayern
19.10.2010 20.45 FC Bayern - CFR Cluj
03.11.2010 20.45 CFR Cluj - FC Bayern
23.11.2010 20.45 AS Rom - FC Bayern
08.12.2010 20.45 FC Bayern - FC Basel

У пм, баш првиот натпревар со Рома ... нц нц

Без Робен сме(повреда), и Рибери(суспензија).
многу си сигурен бе... кога лани една Фиорентина ви правеше проблеми, биди дигурен дека со Рома и полошо ќе минете

Н

'Никола'

Гостин
многу си сигурен бе... кога лани една Фиорентина ви правеше проблеми, биди дигурен дека со Рома и полошо ќе минете
Лани за лани, годинава е нова приказна. Нема да бидат лесни дуелите, но секако дека ќе бидат интересни и се надевам со голови.
Е сеа да прашам со која група се вкрстуваме после?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Лани за лани, годинава е нова приказна. Нема да бидат лесни дуелите, но секако дека ќе бидат интересни и се надевам со голови.
Е сеа да прашам со која група се вкрстуваме после?
Пшшшшт не кажувај никому ама Платини ми шепна дека има ждреб и за 1/8 финале и после пак за од 1/4 нагоре :smir:

Н

'Никола'

Гостин
Пшшшшт не кажувај никому ама Платини ми шепна дека има ждреб и за 1/8 финале и после пак за од 1/4 нагоре :smir:
Ама зацепив јас. Дека на светсково беше со вкрстување, и заборајв дека во ЛШ има ждрепки.

Н

'Никола'

Гостин
Читав реакции од нашиве за ждрепката и сите изјави се на место. Башка поискусниве со душа чекаат да играат со Базел да си се виделе со Торстен Финк.:)
Од Милер изјавата е најјака, "Сигурен сум дека скрос ќе се фокусираме на Рома, Базел и Клуж, Ван Гаал ќе се погрижи за тоа."
Нормално дека на нив ќе се фокусирате, на кои други.:)

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Хмммм... не е Бурса а ни Белград... Ама сепак - да не го води некого патот накај Клуж околу 3ти Ноември?

Групата е тамам. Рома не смее да се потцени но реално не смее ни да ни предизвика сериозни проблеми. Базел на Финк наш сигурно ќе имаат некаков план. И на крајот Клуж... ммм... не сум бил ама сигурен сум дека е убав град...

Moze da ideme za Cluj , bi trebalo od Belgrad da ima direktna linija za Cluj , ne e mnogu daleku od Belgrad pa taka moze da padne nekoj dogovor da se ide do Romanija .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.383
Поени од реакции
26.372
Боби[Мкд];3746852 напиша:
[/COLOR]15.09.2010 20.45 FC Bayern - AS Rom
28.09.2010 20.45 FC Basel - FC Bayern
19.10.2010 20.45 FC Bayern - CFR Cluj
03.11.2010 20.45 CFR Cluj - FC Bayern
23.11.2010 20.45 AS Rom - FC Bayern
08.12.2010 20.45 FC Bayern - FC Basel

У пм, баш првиот натпревар со Рома ... нц нц

Без Робен сме(повреда), и Рибери(суспензија).
но со Олич, Крос и Милер :zlo:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.383
Поени од реакции
26.372
Мислам дека и Олич е неизвесен, не знам како напредува со повредава.
батка можно е уште утре да игра со Кајзерслаутерн (бар едно полувреме) а за Рома сигурно дека ке биде 100% фит :motor:

Н

'Никола'

Гостин
батка можно е уште утре да игра со Кајзерслаутерн (бар едно полувреме) а за Рома сигурно дека ке биде 100% фит :motor:
Еј супер, види го ти хрвојево, ѕвер. Абер немав дека одма се опоравил. Прво ко слушнав за повредата се шпекулираше дека со месеци ќе отсуствува.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Цццц... што значи да си земаш платичка од некој милион за греење клупа. На Браафхајд му се заарнило па одбил понуди и од Галата и Ајакс (дилот за ван дер Вил)... Тешко отарасување од вакви лешинари.

За Тимо нема абер ама најискрено се надевам ќе остане и ќе си ја прифати улогата во тимот. Таков играч не се наоѓа. Долга е сезоната и се и сешто може да се случи злато вреди еден Тимошчук да се има на клупа.

И за Мичо нема абер само по се изгледа си оди. Е сега се ежам ко ќе ми текне дека тоа не остава со аматер на клупа во централна. Не знам што им е филмот со Хаас, може е ок играч ама на клуб со нашите амбиции му треба светска класа дефанзивци. Толку ли се ќори и не гледаат дека одбраната е проблемот... овие уште повеќе ја „тенчат“. До кај е Брено со повредата негова? Нели надежен беше во Нирнберг лани....

M

Mario Gómez

Гостин
Kaiserslautern-Fc Bayern Munchen

Friday night 20.30

Fritz Walter stadium, capacity 50.000, sold out.

Шампионите на првата и втората бундеслига, интересет бил преголем, клубот имал 130.000 апликации за билети. Посебно вечерните натпревари во Германија даваат посебен шмек.

Демихелис го нема, Олиќ се очекува да настапи некоја минутка.

-Butt-
-Lahm-Buyten-Badstuber-Contento-
-Schweini-Bommel-
-Muller-Kroos-Ribery-
-Klose-​

--- надополнето ---

Посебно Клосе ќе игра со голема мотивација, роден е во тој регион, прво играл во Кајзерслаутерн и таму сака да ја заврши кариерата.http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/news/2010/25053.php?fcb_sid=c549ecbe222e56bee1496775ee5424b0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom