Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Аууууу беспрекорно,дисциплинирано,едноставно совршено:vozbud::vozbud::vozbud:

Нека се плашат!!!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Незнам дали свативте,се работеше за играта кој прв до три гола....

Прво Олиќ водеше,па Робен и Милер,изедначија на 2 гола и на крај тепаше Робен во играта кој прв до три гола!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
parce ej se nadevam samo deka demichelis ke bide ok zaso krivese na kraj se nadevam ke moze da igra protiv lion

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Па сега нека одлагаат натпревари, и нека кријат повредени играчи до утре сабајле...

Со ваква игра ама буквално нема никој од кого треба да се „криеме“. Демонстрација за фудбал беше ова. Учебник треба да се напише од натпреваров.

Само напред вака и понатаму!

БАААААААААААААААААААААААААЕРН!!!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ги убивте бе...:vozbud: Честитки..:helou:

I

InF3cTeD

Гостин
и морам пак да спомнам оти сеуште не ми се верува дека гледав натпревар без инфарктни ситуации и лесна победа на Баерн...не ми се верува еј....

Н

'Никола'

Гостин
Ај ве молам едно минутно молчење за Хановер.

Благодарам.

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
So se iznerviraa be nasive olku ? c c c c pederi :))) gi posramotija ne se ic fer

Н

'Никола'

Гостин
Не можам да се соземам бе. Овие ако не на оној добро познат начин да ме умрат, вака сакаат.
И пазете најјакото, Мичо докажа дека и без маската може да игра на нивоу.:pos2:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
po se izglea lion ke patuvaat za germanija so voz zaradi toa so se desi so vulkanot

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Стварно ова не беше фер кон Хановер. Добро тимче се, ни помогнаа со Шалке, греота се... не мораше вака и нашиве се без чувство за осет :nesum:

Видовте на крај колку се трудеше и Гомез да даде гол? Буквално тажен беше што он не даде :pos2:

Не можам да се соземам бе. Овие ако не на оној добро познат начин да ме умрат, вака сакаат.
И пазете најјакото, Мичо докажа дека и без маската може да игра на нивоу.:pos2:
Не е толку далеку :smir: Ќе им пуштат ICE во Германија или TGV од Франција и за час се таму...

Освен тоа и поубаво ќе може да се запознаат со Баварија Французите... прекрасна покраина... а мислам дека и прекрасен натпревар ќе имаат можност да гледаат на Алијанц во среда... :tv:

П:С: Тој Робен треба да се лечи озбилно... ако има играч во светов кој барем малку се доближува до Меси - мора да е Робен!

Н

'Никола'

Гостин
Вчера во доцните часови на небото над Минхен бил забележан неиндетификуван летечки објект, за кој НАСА истражува моментално. Денес, последен пат бил забележан над тренинг центарот на Баерн Минхен. Ова го потврдил и спортскиот директор Кристијан Нерлингер, кој вели дека после тоа сите фудбалери се однесувале чудно, и дека никаде не можеле да ја пронајдат маската на Демикелис.

Извор: Обсерваторија - Кокино.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom