Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Ne bi bil los transfer za Џeco so Gomez dvajca visoki silni brzi top bi doslo
No po moa logika mnogu nesta bi se resile ako gi pominame man... Ribery ako ne ostane togas $$$ se na prasanje jas no i vie bi go ispratile so :bip:
Точно така. Јас уште одамна го испратив на тој начин, уште коа почна да сере, не знам, што знам, сакам, нејчам, утре, другиден...
Ама сеуште имам тошка надеж дека ќе се вразуми и ќе остани. Да се разбереме, ако се реши да остани, да игра со цело срце за Баерн, да не му лета паметот Шпанија или Англија, тогаш секако дека ќе го поддржам 100%.

Аууууу :

Remember 2001? Bayern won the Champions League final on penalties (hero: Oliver Kahn). Bayern won the Bundesliga with the last kick of the season (hero: Patrik Andersson). And who did FCB beat in the Champions League quarter-finals? Manchester United! And who did FCB meet in the Bundesliga between the home and away legs against United? Yes, it was Schalke, title rivals then and now. And when? Yes, Easter Saturday, Matchday 29.

Не верувам во случајности.:baeh:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.710
Поени од реакции
43.720
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Точно така. Јас уште одамна го испратив на тој начин, уште коа почна да сере, не знам, што знам, сакам, нејчам, утре, другиден...
Ама сеуште имам тошка надеж дека ќе се вразуми и ќе остани. Да се разбереме, ако се реши да остани, да игра со цело срце за Баерн, да не му лета паметот Шпанија или Англија, тогаш секако дека ќе го поддржам 100%.

Аууууу :

Remember 2001? Bayern won the Champions League final on penalties (hero: Oliver Kahn). Bayern won the Bundesliga with the last kick of the season (hero: Patrik Andersson). And who did FCB beat in the Champions League quarter-finals? Manchester United! And who did FCB meet in the Bundesliga between the home and away legs against United? Yes, it was Schalke, title rivals then and now. And when? Yes, Easter Saturday, Matchday 29.

Не верувам во случајности.:baeh:
Да ама тогаш измеѓу двете со МанЈу изгубивме 3:1 од Шалке... :nenene:

Освен тоа би сакал да испратам апел до играчите на Баерн да престанат да ми го кратат животот и за промена следните два натпревари да ги изиграат досадно, без возбудувања, без примени голови, без да губат во ниту еден момент, без да има потреба за голови во 92мин, продолженија или пенали...

Едноставно нели заслуживме како навивачи на Баерн две победи од по 0:1 во наредните две гостувања? :toe:

Н

'Никола'

Гостин
Да ама тогаш измеѓу двете со МанЈу изгубивме 3:1 од Шалке... :nenene:

Освен тоа би сакал да испратам апел до играчите на Баерн да престанат да ми го кратат животот и за промена следните два натпревари да ги изиграат досадно, без возбудувања, без примени голови, без да губат во ниту еден момент, без да има потреба за голови во 92мин, продолженија или пенали...

Едноставно нели заслуживме како навивачи на Баерн две победи од по 0:1 во наредните две гостувања? :toe:
Хахахаха, тотално се согласувам со тебе, и јас сакам на раат, што би се рекло лежерно да си ја изгледам оваа со Шалке. А, брат за со Ман Ју, нека биде жестоко пак, да го запалиме Ајриш, башка тогаш ќе имаме пиво, а не како во емисија да кризирам на моменти.
Еј, сакаш на секој постигнат гол во среда по една кригла на екс?:pos2:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Хахахаха, тотално се согласувам со тебе, и јас сакам на раат, што би се рекло лежерно да си ја изгледам оваа со Шалке. А, брат за со Ман Ју, нека биде жестоко пак, да го запалиме Ајриш, башка тогаш ќе имаме пиво, а не како во емисија да кризирам на моменти.
Еј, сакаш на секој постигнат гол во среда по една кригла на екс?:pos2:
. . . а на секој примен, јас ќе ве частам по една, и дај боже сите пари да ги потрошам на вашите кригли!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Муахахахаха ѕверска идеја i love it - :vozbud: :пиво Нешто ми кажува дека ќе испиеме 2-3л. и тоа сите меѓу 88 и 90м. и дека сите сами ќе си ги платиме :smir:

Жаре ако дојдеш во Ајриш секако една кригла имаш од нас - гостопримлив народ сме ние :pipi: А кога ќе поминеме уште една ќе те частиме за утеха и доста ти е :back:

EDIT:

Утре 15:30 Ајриш Шалке-Баерн... се гледаме :helou:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Utre ce bide zestoko .vGaal treba malu da pazi so Roben,Ribery...
mal + za nas protiv man... e neigranjeto na Runi oficialno 2 do 3 nedeli neigra no so Berbatov isto se opasni

M

Mario Gómez

Гостин
Ако некој се повреди утре со Шајзе, матер ќе му јебем на Гал.:nenene:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.597
Поени од реакции
11.576
a so e ova slusam Dzeko ke ste go zemale???? Daj Boze Daj Boze...ako go zemite edna krigla i za mene :wink::wink: a ako gi tepate schalke i united uste po edna gajba(koga veke davate):pos2::pos2:

M

Mario Gómez

Гостин
Пред 1/4 дуели во ЛШ и Европска лига.

ITA 62.910
GER 61.874

1.036 points behind Италија

После оваа недела, една победа за Италија(Интер), две победи за Германија(Баерн и ХСВ)

ITA 63.195
GER 62.540

0.655 points зад Италија

Германско полуфинале во европска лига, и резултатите на Баерн и Интер не се важни. Ги поминуваме.

Н

'Никола'

Гостин
Боби[Мкд];3447234 напиша:

ITA 62.910
GER 61.874

После оваа недела, една победа за Италија(Интер), две победи за Германија(Баерн и ХСВ)

ITA 63.195
GER 62.540

0.655 points зад Италија

Германско полуфинале во европска лига, и резултатите на Баерн и Интер не се важни. Ги поминуваме.
That's how I like it.:)
Иначе утре со Шалке, најмалку што треба да направат момците е нерешено, ама одиме цврсто и на победа. И ќе се молам да не се повреди никој, да ги решиме Манчестер, да ја искористиме шансата што тие ќе играат без Руни. Дечки ако се збирате утре, нормално убав помин, и поздравете ја келнерката од мене.:helou:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Баерн го нуди Тони како мамка за ангажман на Вучиниќ

Боби[Мкд];3447234 напиша:

ITA 62.910
GER 61.874

ITA 63.195
GER 62.540

0.655 points зад Италија

kaj pisue za ova???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom