Lord Brandon
I came-I saw-I conquered!
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 63
- Поени од реакции
- 2
За со Манчестер ни треба суперхерој во одбрана за да не примиме гол - а тоа е Мартин „Бетмен„ Демикелис :pos2::pos2:
Ja би рекол Зоро, Демихелис е јужно американец.За со Манчестер ни треба суперхерој во одбрана за да не примиме гол - а тоа е Мартин „Бетмен„ Демикелис :pos2::pos2:
Не е повреден. А за да игра десен бек, единствено Лам повторно да го врати лево и да не играат маливе (Бади, Контенто или Алаба). Ништо чудно, ван Гаал и се е можно.Глеам на еден сајт во можните состави се споменува Алтинтоп како десен бек, а глеам во ниеден од вашите состави го нема. Да не е повреден или не е во форма ?
Се надевам дека Тимо ќе го замени Швајни на овој натпревар. Скоро и да нема шанси дека Тимо и Бомел ќе помогнат во организирањето на нападите, тие нека си ја завршат работата у одбрана па ние некако ќе ја прескокаме средината.Bayern are definitely without Bastian Schweinsteiger, who sits out a one-match suspension in midweek. The Germany international’s possible replacements include Anatoliy Tymoshchuk, Danijel Pranjic, and also Martin Demichelis.
i oficijalno robben se oporavi od povredata deneska se custvuval mn podobro taka da 100% ke igra vtornik zaedno so gomez tooooooooooo
Сега одиме да договориме детали, така да ќе ве известам одма штом се вратам.Ај кажете за сигурно шо ќе се прави за "Ноќта со шампионите" ?