Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Мене Лордот:) ми кажа дека сигурно доаѓа, вчера ми потврди на мсн 100%.
да скоро сигурно е он дека ќе иде, а јас можда ќе бидам у Ск на факултет тој ден, ама може и не, пошто ја сум од археологија и овие денови може да се почне на терен...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Офцијално „нетот ми е стварно спор“

*не озбилно...стварно ми е спор* :kesa:

Само да не се лажеме да бевме сега со 6 бода предност ако требаше и по гулаб ќе ги праќав поракиве до кајгана :back:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Значи башка сте вие од Ифектед? 6 од Велес... :pipi:

Н

'Никола'

Гостин
hide: :kesa:

Е ок де од економски математиката ми е 5+2=9 кога продаваш а 4 кога купуваш... :back:
:pos2:Закон:pos2:
Туку јас мислам дека без Торпедо не смееме да одиме кај Филе, и башка мораме да му дадеме почесно место во прв ред, само нормално да го држиме подалеку од микрофонот.:)

А иначе да се вратиме малку на темава, сеа прочитав дека со повредените одела добро работава, вБајтен и Рибери би требало уште сега со Шалке да заиграат, исто и Олиќ мислам, Мичо (бетменот) заедно со Гомез за со Штудгарт. Добро е, полека се враќаат првотимциве, само да немаме нови повредени во пресрет со Натпреварот со Манчестер.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Дај нека не се заебаваат остај купот и Шалке не вреди таму да папсаат или па не дај Боже :pop: некој да се повреди за таа ебана титула...

Во купот нека играат со Алаба и Контенто... Робен и Рибери ни по грешка...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Каков куп,никако.....Не ни треба купот,нека игра втора постава.

Главни приоритети се Бундеслига и пласман барем во полуфинале ЛШ!!!

Иначе,знам дека знаете ама и ЧЕНТО доаѓа,ватрено со баварски темперамент,да покажеме на македонската јавност што значи БАЕРН МИНХЕН!!!!!!!!

M

Mario Gómez

Гостин
втора постава.:pop: Шалке ќе не демолира со втора постава.

Инаку сеуште неможам да потврдам точен број од Дебар, се договараме сеуште со неколку баварци, и сигурно двајца ќе бидиме а може и повеќе ако има место во студио, само да не разберат многу после цела гимназија да ми се качат на глава.:pos2:

Од опрема: шалови, дресови, знамиња, шипки, бејзбол палки кој што има да донесе...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];3415778 напиша:
втора постава.:pop: Шалке ќе не демолира со втора постава.

Инаку сеуште неможам да потврдам точен број од Дебар, се договараме сеуште со неколку баварци, и сигурно двајца ќе бидиме, само да не разберат многу после цела гимназија да ми се качат на глава.:pos2:

Од опрема: шалови, дресови, знамиња, шипки, бејзбол палки кој што има да донесе...

Aбе што ќе ни е купот.....Подобро Шалке да не демолира,него ли Манчестер.

Неам намера да ги гледам како играат со Лел и Алаба во одбрана.Стварно неам намера да глеам реприза од лани.Ако играме да играме како што треба,не сакати.....

naum-bavar4e

Баварец до гроб
Член од
16 јули 2008
Мислења
61
Поени од реакции
9
Ќе го освоиме и купот!

Иначе за кај Филе, шо прават овие од Манчестер Ј. и тие ќе доѓаат заедно со нас во иста емисија?

M

Mario Gómez

Гостин
Така е! Годинава све ќе освоиме! Ќе ја надминеме Барса, BAYERN UBER ALLES!baern

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom