I
InF3cTeD
Гостин
ние идеме со кола :smir:Па дај договорете се и пишете кога ќе сте сигурни. Не сте тооооолку далеку :smir: Може и некое комбо да праите со превозот со Велешаните...
ние идеме со кола :smir:Па дај договорете се и пишете кога ќе сте сигурни. Не сте тооооолку далеку :smir: Може и некое комбо да праите со превозот со Велешаните...
да скоро сигурно е он дека ќе иде, а јас можда ќе бидам у Ск на факултет тој ден, ама може и не, пошто ја сум од археологија и овие денови може да се почне на терен...Мене Лордот ми кажа дека сигурно доаѓа, вчера ми потврди на мсн 100%.
Јас со уште еден од Велес!2.InF3cTeD-со уште 4-ца
7 брат, математика 5+2=7.:pos2::pos2::pos2::smir:Значи башка сте вие од Ифектед? 6 од Велес...
7 брат, математика 5+2=7.:pos2::pos2::pos2::smir:
:pos2:Закон:pos2:hide: :kesa:
Е ок де од економски математиката ми е 5+2=9 кога продаваш а 4 кога купуваш... :back:
Боби[Мкд];3415778 напиша:втора постава.:pop: Шалке ќе не демолира со втора постава.
Инаку сеуште неможам да потврдам точен број од Дебар, се договараме сеуште со неколку баварци, и сигурно двајца ќе бидиме, само да не разберат многу после цела гимназија да ми се качат на глава.:pos2:
Од опрема: шалови, дресови, знамиња, шипки, бејзбол палки кој што има да донесе...
уопште не би идел ако идат и тие...Ќе го освоиме и купот!
Иначе за кај Филе, шо прават овие од Манчестер Ј. и тие ќе доѓаат заедно со нас во иста емисија?