Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Чиста среќа за другите екипи што Баерн не игра во Лига на Шампиони!
ГАЗИМЕ!!!!!!!!!!!!!

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
taka e majstore gazime!!! werder ne gi ubivme!!! dega ke go osvoime i kupot na uefa

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
денес со хановер дома... лани го папнавме од нив па време е за мала одмазда. ги нема клосе и јансен ама сепак не би требало да има проблеми... али ај да видиме на терен...

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
денес со хановер дома... лани го папнавме од нив па време е за мала одмазда. ги нема клосе и јансен ама сепак не би требало да има проблеми... али ај да видиме на терен...
И ја мислам дека не би требало да има никаков проблем. :tv:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
ауууууууу.... 3 кола 9 бода и 10-0 гол разлика. оптимиста сум по природа ама ваков старт не очекував. поточно 10ката ја очекував ама 0та ни на крај памет. ко ќе помислам како играа лусио и в. бајтен лани... :tapp: браво за демикелис годинава. уште нема заебано ниеднаш :vozbud:

ама тони се провреди. не се знае колку е лошо ама чим мораше надвор одма после голот... :nesum:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Проблем?

Рибери и останатите ми викаат на мсн: "Шо е тоа? Првпат слушаме."
Да се повторам, и едно ќе кажам ... вака ќе биде до крајот на сезоната, доминантно.

НАПРЕД БАЕРН!!!

F

fantomX

Гостин
Веќе секој коментар е џабе. Едноставно Баерн е НЕВЕРОЈАТЕН!
Каква игра, акции, и најважното голови!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
само што гледав хајлајтс на баерн.тв... уште најмалце 2 гола можеа комотно да дадат и ќе беше заслужено.

и бај д веј- повредата на тони не е сериозно- за 3-4 дена се враќа на тренинг и најверојатно и тони и клосе се назад во прв тим во недела против хамбург.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
само што гледав хајлајтс на баерн.тв... уште најмалце 2 гола можеа комотно да дадат и ќе беше заслужено.

и бај д веј- повредата на тони не е сериозно- за 3-4 дена се враќа на тренинг и најверојатно и тони и клосе се назад во прв тим во недела против хамбург.
Хамбург ли се следни. Тие има .. има има ... има ... има 5-0 да ги убиеме!

Тони два гола, Клосе два и Рибери еден јас типувам :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
epa aj eden i za schweinstiger- greota e kje se osekja izolirano i kje misli deka drugarcinjata ne go igraat :P

plus toa i 7 mi e srekjen broj ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom