Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
pa kako sakas da igraat koa fiorentina glea da ja umrtvi igrata i se brani so 11 dusi znae deka ke bide tesko nikad ne rekov deka bayern ke gi napuni se znaese deka fiorentina bese dojdena vo Minhen da se odbrani i ako moze nekoj gol na sasma da dade kako sto im uspea
прво полувреме и не се браневме, имавме и доста шанси во прво. почнавме со катанаџото после престрогиот црвен, што доколку беше во обратни улоги немаше да биде досуден. не сум тука да ви кажувам за вашата игра или вашиот тим, само мој впечаток можеби пошто веќе една недела се дуваат дека ќе биде 6-0. не сум сигурен дека сте подобар тим, ние сме помал да, здравје ќе видиме во фиренца.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
прво полувреме и не се браневме, имавме и доста шанси во прво. почнавме со катанаџото после престрогиот црвен, што доколку беше во обратни улоги немаше да биде досуден. не сум тука да ви кажувам за вашата игра или вашиот тим, само мој впечаток можеби пошто веќе една недела се дуваат дека ќе биде 6-0. не сум сигурен дека сте подобар тим, ние сме помал да, здравје ќе видиме во фиренца.
i ti gi izmeri za 90 minuti koj e podobar tim nema veze toa na ovaa utakmica dobro izigra fiorentina ja nikogas ne rekov deka ke tepame ubedlivo

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Mozem da recem deka vGaal ja odbra najlosata taktika:toe:i sporet mene toj e kriv za ovja rezultat nee los no nee i mnogu dobar
Crven karton zasluzeno zede igracot na viola ofsajt bese i toa kakov ofsajt super se odbrania viola imafme nekoj 100% sansi no jebiga:toe:
Vo firenca sigurno nema da se brana i togas se nadevam deka ce ga pokazeme nasata sila
Podobro igrame nadvor otkolku doma malu cudno no toa e vistinata

M

Mario Gómez

Гостин
Секако дека нагости сме подобри, дома играат како здрвени, дури и во лигата се приметува, ама мислам дека Рибери ја посра денес, се на него се чекаше, другите го гледаа. Му треба малце разговор со Гал, да игра тимски. Робен најдобар заедно со Лам, Демихелис многу ситни неказнети грешки, Бадштубер добар во одбрана Контенто ѕвер, прв состав од сега. Дечкото ќе биде подобар и од Лам.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Боби[Мкд];3322000 напиша:
Секако дека нагости сме подобри, дома играат како здрвени, дури и во лигата се приметува, ама мислам дека Рибери ја посра денес, се на него се чекаше, другите го гледаа. Му треба малце разговор со Гал, да игра тимски. Робен најдобар заедно со Лам, Демихелис многу ситни неказнети грешки, Бадштубер добар во одбрана Контенто ѕвер, прв состав од сега. Дечкото ќе биде подобар и од Лам.
Kontento dobar bese za debi vo LS mu davaat ocena 7.5 dobar ke bide mu treba iskustvo isto i na badtstuber i na muller se glea deka uste se neiskusni Muller bese totalno izguben bolje vo revansot Olic da igra prva Muller da vleze od izmena

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Можеби Контенто е солиден играч, ама да не заборавиме дека тој е еден од виновниците за примениот гол. Мораше да реагира подобро.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
на кого да честитам ако смеам да кажам победа ,на вас, на судијата или на платини...
ако сте задоволни од вакви победи со аирлак нека ви се.... :kesa:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Хммм... да беше наместен мечот, зарем судијата ќе поништеше гол за да досуди пенал? :nesvest:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
на кого да честитам ако смеам да кажам победа ,на вас, на судијата или на платини...
ne sme zadovolni so vakov gol no spored igrata bayern zasluzuvase minimanlna pobeda sea dobra ke bide utakmicata vo firenza

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Презадоволни сме,се додека има повеќе голови на нашето конто од противникот.Јебига кога така функционира светов,не го смислувавме ние ова!

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
браос бе дадовме и ние гол од офсајд и за пол саат ни го подуа....... зошто никој не збори за барса, манчестер или челзи кога они ќе дадат така??!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
браос бе дадовме и ние гол од офсајд и за пол саат ни го подуа....... зошто никој не збори за барса, манчестер или челзи кога они ќе дадат така??!

Тачно!Тогаш се може.Кога нивните екипи ќе дадат гол од офасјд ондак е регуларно.А вака сите се праат Мајка Тереза Кесовија!

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ne sme zadovolni so vakov gol no spored igrata bayern zasluzuvase minimanlna pobeda sea dobra ke bide utakmicata vo firenza
не го бев до сеа гледал баерн оваа сезона, ама вечерва еден робен само играше, рибери играч бил? :kesa:
сеуште не можам да сфатам едно, колку глуп може да е перез :zid:

Н

'Никола'

Гостин
Е вака сега. Реално гледано, според играта заслужено победивме. Па гледајте бе луѓе статистика :
62%
Посед на топка
38%
13
Напади на гол
4
7
Шутеви на гол
1
6
Шутеви покрај гол
3
23
Слободни удари
10
8
Корнери
6
1
Офсајди
0
27
Нафрлања
22
1
ОДбрани на голманите
7
3
Гол аути
10
9
ФАУЛИ
23
0
Црвени картони
1
2
Жолти картони
3

Мислам дека не може да се каже не заслужена победа. Голот јесте беше од офсајд. Судијата. Колку фаули не досуди над Рибери??? Тоа го виде некој или сите се заслепивте во 89 минута и ништо повеќе не памтите од натпреварот. А масакрот над Бадштубер??? Тоа го памти некој? Ајде па не, памтам од кога знам за мене судија да бил наклонет кон Баерн, јебига редно е еднаш и кај нас. Се надевам во Фиренца на подобра игра од двата тима, да нема толку фаули над Робери, и друг судија дефинитивно.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
не го бев до сеа гледал баерн оваа сезона, ама вечерва еден робен само играше, рибери играч бил? :kesa:
сеуште не можам да сфатам едно, колку глуп може да е перез :zid:
дечки гледај баерн тогаш почесто па после збори, не треси глупости у празно....
а за ова знам дека сите баерн фанови ке ме замразат малце али јбг дај да фанат веќе сите од Фиорентина од пред гол и нека пошутира Робен уше малце....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom