Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Шо правите вие бе даа како ватерполо резултат беше воа
И ајде сега во 1/4 финалето посакувам да се сретнеме со вас..позз

I

InF3cTeD

Гостин
Шо правите вие бе даа како ватерполо резултат беше воа
И ајде сега во 1/4 финалето посакувам да се сретнеме со вас..позз
убаво шо сакаш ама да не ве снајде и вас турбуленција....бај д веј шта се десило побеснеа нашине сакаат да докажат кај му е местото на Спортинг...

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ненормално нешто. Со ова играчите на Баерн Минхен покажуваат дека на нив треба да се гледа малку посериозно. Ги растурија како дете камионче. Настрана тоа што ме дупнаа мене на спортска (како и претходниот меч:wink:), но се надевам дека Челси ќе ве избегне вас.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Незнам,едноставно во ЛШ се ненаситни.Некоја енергија додатна како да им се влева и незнаат да престанат.И во групите беше исто,такашто незнам што да речам.Искрено сакам една јака екипа во 4 финале,па да видиме до кај сме стварно.Во секој случај,мислам дека имаме сили да догураме далеку па и до финале.Може немаме најјак состав,но екипата е и повеќе од компактна,Подолски се враќа во форма конечно бар малце,го имаме Рибери и со малку среќа се е можно!!!

I

InF3cTeD

Гостин
оти викаш немаме јак состав....баш составов барем мене ми е таман,плус тоа денеска виде со кој состав играа....
Butt - Lell, Lucio (Breno 46), van Buyten, Lahm - van Bommel, Ottl - Schweinsteiger (Müller 72), Zé Roberto (Sosa 46) - Klose, Podolski....пола втор состав така да мислам дека имаме супер состав за финале

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
7-1 и не е така лош резултат :pos2::pos2::pos2: !! Секоја чест ги прегазивте ....

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
оти викаш немаме јак состав....баш составов барем мене ми е таман,плус тоа денеска виде со кој состав играа....
Butt - Lell, Lucio (Breno 46), van Buyten, Lahm - van Bommel, Ottl - Schweinsteiger (Müller 72), Zé Roberto (Sosa 46) - Klose, Podolski....пола втор состав така да мислам дека имаме супер состав за финале

Па спореди го со составот на Ливерпул Челзи Манчестер или Барса па ке видиш.Индивидуално имаме доста послаб состав со чест на исклучоци,но како екипа, колективно сме далеку подобри и тука ја гледам шансата.

И на вас ви го стегна убаво Мутињо:)
Мутињо сакаше уште......Затоа даде гол,пошто сакаше да им го достегаме,и на крај.........

I

InF3cTeD

Гостин
Па спореди го со составот на Ливерпул Челзи Манчестер или Барса па ке видиш.Индивидуално имаме доста послаб состав со чест на исклучоци,но како екипа, колективно сме далеку подобри и тука ја гледам шансата.
ама мислам дека во вакви натпревари неможеш секогаш со индивидуалци...затоа и се надевам на финале...јес дека и нашине некогаш чекаат од Рибери ама знаат и цел тим да изиграат на ниво не да се чека на индивидуалци...тука ни е предноста

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
аман бее шооо им напраивтееее?!?!?!?
луѓето више нема да сакаат да играат у ЛШ..мислам на спортинг
ги уништивте
и кој ги дае головите...ак сака некој да каже:smir:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ама мислам дека во вакви натпревари неможеш секогаш со индивидуалци...затоа и се надевам на финале...јес дека и нашине некогаш чекаат од Рибери ама знаат и цел тим да изиграат на ниво не да се чека на индивидуалци...тука ни е предноста
Ова денес беше исклучиво колективна работа.Е сега дали тоа ќе функционира и против екипа од калибарот на Челзи на пример, ќе видиме.....

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
аман бее шооо им напраивтееее?!?!?!?
луѓето више нема да сакаат да играат у ЛШ..мислам на спортинг
ги уништивте
и кој ги дае головите...ак сака некој да каже:smir:
7' [1 - 0] L. Podolski
34' [2 - 0] L. Podolski
39' [3 - 0] A. Polga (o.g.)
42' [3 - 1] J. Moutinho
43' [4 - 1] B. Schweinsteiger
74' [5 - 1] M.v. Bommel
82' [6 - 1] M. Klose (pen.)
90' [7 - 1] T. Müller

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Луѓе од мене имате само:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
12:1 гол разлика во осмина-финале на македонскиот куп е премногу,а не пак во Лига на Шампиони.

В

Вори

Гостин
Барем гол да не примевте да беше поубедливо ама и вака е добро.Честитки!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom