Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
abe super ideja ama jas sum maloleten i ne moze da doagam...iako mi e zivotna zelba da odam na allianz arenat...dali nekoj od vas bill

Член од
2 март 2007
Мислења
93
Поени од реакции
5
Ај добредојде и од мене. За најдобар(или најславен момент) е одбраната на Каниште на Пелегрино во финалето на Л.Ш со Валенсија.
А најдобар гол е на Елбер со Спартак Москва не знам дали памтите од 4о метри у гости не ја виде голманов, директива у агол, и на Ефенберг еден од најомилените мои играчи од мртов агол али не се сеќавам со кој играа(едно време беше прогласен за најдобар гол од невозможна позиција).

А ние порано се договаравме летоска за заедничко пратење на Баерн у Куп Уефа ми се чини ама ништо не бидна, па ваљда ќе напраиме ако догураме подалеку во Л.Ш.

Среќен Божиќ на сите Баварци:smir:
Брат се договаравме, многу пати се имаме договарано ама пак никој нема дојдено од форумов. Незнам што е причината поради тоа.
Кога ќе почне пролетниот дел од ЛШ ќе се договориме пак на собирање, дали ќе биде тоа во дуелите против Спортинг или после тоа ќе се договориме сите заедно. И ајде не зафркавајте веќе редно време е да се собереме сите баварци.

Среќни празници до сите фанови на Баерн.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Брат се договаравме, многу пати се имаме договарано ама пак никој нема дојдено од форумов. Незнам што е причината поради тоа.
Кога ќе почне пролетниот дел од ЛШ ќе се договориме пак на собирање, дали ќе биде тоа во дуелите против Спортинг или после тоа ќе се договориме сите заедно. И ајде не зафркавајте веќе редно време е да се собереме сите баварци.

Среќни празници до сите фанови на Баерн.
Абе летоска скоро ја договоривме и полека на крај почнаа да одкажуваат, ама сега нека се затопли од пролет и идеме негде ако поминеме со Спортинг.

Иначе кај си ти те снема по форумов:smir:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Momentalno sum u Germanija,ama golema snezna bura e,takada tesko da otidam do Minhen!Epten me raduva sto gledam deka se sobravme na forumov poveke verni navijaci na Baern,i deka vo idnina nema da sme samo 3-4 postojani sto pisuvaat.Uste ednas srekni praznici,pa da se nadevame na kvalitetni transferi zimava,iako iskreno ne veruvam!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Sega citav i gledam deka Arshavin e najblisku da Arsenal a Baen ne e megu zainteresiranite..Me interesira od koi sajtovi gi citate najnovite vesti za transverite.:baeh:po na site

dali baern ce izigra nekoj kontrolen natprevar na soedinetite arabski emirati kao hamburg sto izigra so milan:helou::helou::helou:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Eve sea citav na sportbild.de izjava na Ribery deka ne garantira deka do kraj ke go ispocituva dogovorot so Baern koj trae do 2011.Povtorno naveduva deka timot mora da se zasili so sto maksimalno se slagam,i deka ako toa ne se sluci vo dogledno vreme,najverojatno ke si zamine.Ja ednas rekov,i pak ke recam,ako dozvolat Riberi da si otide,togas kompletnata uprava mora da dade otkaz.Namesto da gledaat da go pojacaat timot,Henes i Rumenige se zaebavaat so Podolski kako da mu zemat poise pari,ebate mafijasite.Ocigledno Baern e zadovolen so ovoj sostav,koj e dobar no ne e dovolen za Liga na Sampioni,toa sto site ne interesira.Ne im e gajle vise na fanovite dali ke bide 22 ili 23 titula po red vo ligata.Nas ne interesira titula vo ligata na sampionite i nisto drugo!!!!!Pred dve leta koa potrosija 70 milioni mislev deka go svatija toa,ama izgleda uste ne svatile.

Inace da mu odgovoram na bobanmacedonia,Baern vo sabota vo 14 saat ke igraat kontrolen so Al Jezeera(ke ima prenos na DSF).A inace okolu transfer vesti mozese da gledas na germanskive stranici ako znaes germanski:

bild.de
sportbild.de
spox.de
sport1.de

M

Mario Gómez

Гостин
Ej fala na podatokot ....Ce go fledam natprevarot..I jas se soglasuvam so tebe za toa deka upravata mora da dade otkaz ako si zamine Ribery:vozbud::vozbud:..Ako ne zimava mora d se kupi novi zasiluvanja i da mu ja zgolemi platata na Ribery..Ej ti sto se naogas vo germanija vo koj grad si i kako e vremeto tamu:baeh::baeh:poz

Ej abe na ovie sportski stranici nema prevod na angliski..steta ne znam germanski!!!:uvo::uvo:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ej fala na podatokot ....Ce go fledam natprevarot..I jas se soglasuvam so tebe za toa deka upravata mora da dade otkaz ako si zamine Ribery:vozbud::vozbud:..Ako ne zimava mora d se kupi novi zasiluvanja i da mu ja zgolemi platata na Ribery..Ej ti sto se naogas vo germanija vo koj grad si i kako e vremeto tamu:baeh::baeh:poz

Ej abe na ovie sportski stranici nema prevod na angliski..steta ne znam germanski!!!:uvo::uvo:
Za prevodi koristi go ova.
Код:
http://translate.google.com/translate_t#
i pisuvaj na kirilica

-------------
jas momentalno ne sum doma, zatoa ne pisuvam na kirilica :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ај да им се прости некако за зимава што не донесоа ништо (посебно). Ама од лето под хитно покачување на платата на Рибери(мора да биде најскапо платен во екипата) и најмалку еден топ трансвер.
Поздрав Ченто, и бапни едно Баварско пиво од мене:wink:

M

Mario Gómez

Гостин
ej naumdb tuka nema font na kirilica...inaku sekogas pisuvam na kirilica!!pozAj Cento bapni edno pivo i za mene i kazi mi vo koj grad si:helou::helou::helou:Pisuva podolski vo juventus tandem so amauri:helou::helou::helou:

Ej Cento fala za stranicite,tuka pisuva deka Ribery bara od klubot zasiluvanja ovaa godina za da ostane,veli deka se custvuva odlicno vo baern(i mu veruvam):smir::smir::smir:.No ne ja isklucuva moznosta da si zamine.Takov igrac ne se prodava pod 100mil.bi bilo najloso da si zaminebi se ubil...Takov talent vo baern ne igral od zlatnite vreminja!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

LELE kakov zemjotres imase vo Debar deneska.5 stepeni po rihterova..Gradov bese vo haos!!

Znaci baern ko oficialno proglasen za 2 najuspesen klub,taka da ne treba da se srames da kazes javno deka si fan na baern kako nekoj vo forumot ili fan klubot.....!!!:toe::toe::toe:

lele uste eden zemjotres.....makedonija ko japonija da bese!!!:nesum::nesum:

M

Mario Gómez

Гостин
Denes pobeda nad taa arabskata ekipa(gospod znaese kako se vika)od 3:2.Steta bev zafaten pa ne gledav...bas me interesira kako igrase Donovan....Abe kaj ste ve nema dva dena....Poz:baeh::baeh::baeh:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Тука сме, само нема ништо посебно за коментирање.
3:2 a? чекај баш да проверам составот и стрелците.

Член од
19 ноември 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
swajni van byten i klose za nas a i van byten si stavi own goal pozz o site bavarci prvi sme vo sekoe pole kade sto igrame !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom