M
Mario Gómez
Гостин
abe super ideja ama jas sum maloleten i ne moze da doagam...iako mi e zivotna zelba da odam na allianz arenat...dali nekoj od vas bill
Брат се договаравме, многу пати се имаме договарано ама пак никој нема дојдено од форумов. Незнам што е причината поради тоа.Ај добредојде и од мене. За најдобар(или најславен момент) е одбраната на Каниште на Пелегрино во финалето на Л.Ш со Валенсија.
А најдобар гол е на Елбер со Спартак Москва не знам дали памтите од 4о метри у гости не ја виде голманов, директива у агол, и на Ефенберг еден од најомилените мои играчи од мртов агол али не се сеќавам со кој играа(едно време беше прогласен за најдобар гол од невозможна позиција).
А ние порано се договаравме летоска за заедничко пратење на Баерн у Куп Уефа ми се чини ама ништо не бидна, па ваљда ќе напраиме ако догураме подалеку во Л.Ш.
Среќен Божиќ на сите Баварци:smir:
Абе летоска скоро ја договоривме и полека на крај почнаа да одкажуваат, ама сега нека се затопли од пролет и идеме негде ако поминеме со Спортинг.Брат се договаравме, многу пати се имаме договарано ама пак никој нема дојдено од форумов. Незнам што е причината поради тоа.
Кога ќе почне пролетниот дел од ЛШ ќе се договориме пак на собирање, дали ќе биде тоа во дуелите против Спортинг или после тоа ќе се договориме сите заедно. И ајде не зафркавајте веќе редно време е да се собереме сите баварци.
Среќни празници до сите фанови на Баерн.
Za prevodi koristi go ova.Ej fala na podatokot ....Ce go fledam natprevarot..I jas se soglasuvam so tebe za toa deka upravata mora da dade otkaz ako si zamine Ribery..Ako ne zimava mora d se kupi novi zasiluvanja i da mu ja zgolemi platata na Ribery..Ej ti sto se naogas vo germanija vo koj grad si i kako e vremeto tamu:baeh::baeh:poz
Ej abe na ovie sportski stranici nema prevod na angliski..steta ne znam germanski!!!:uvo::uvo:
http://translate.google.com/translate_t#