Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Van Buyten ke igra izgleda od sam start , ke rizikuva so nego Jupp makar i da mu se obnovi povredata , ja ocekuvam realno od start da pocnat na zadna linija da se Rafinha - Boa - Van Buyten - Lahm premnogu mi e idiotski i neiskusno da go stavat Contento lev bek koga vrska nema deckovo i Timo stopper na koj sum siguren deka i Ilco Naumovski ke go pretrca , opasno ke bide nazad decki , ako izlezat so Boa i Van Buyten na stopperska pozicija malku stravot ke mi se namali ali ako igra Timo stopper ja naebavme .

M

MrzaRules

Гостин
:vozbud::vozbud:неможам да дочекам да дојде утре!!
Mia San Rot Weiss

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Van Buyten ke igra izgleda od sam start , ke rizikuva so nego Jupp makar i da mu se obnovi povredata , ja ocekuvam realno od start da pocnat na zadna linija da se Rafinha - Boa - Van Buyten - Lahm premnogu mi e idiotski i neiskusno da go stavat Contento lev bek koga vrska nema deckovo i Timo stopper na koj sum siguren deka i Ilco Naumovski ke go pretrca , opasno ke bide nazad decki , ako izlezat so Boa i Van Buyten na stopperska pozicija malku stravot ke mi se namali ali ako igra Timo stopper ja naebavme .
Не гледам зошто би бил посигурен во „леле Милито врати ми ја кичмата“ Даниела отколку во Тимо. ОСОБЕНО ШТО ова би бил прв натпревар на Даниела по 5 месеци пауза и право финале на ЛШ... Нема логика.

Изборот е како меѓу чума и колера ама сепак, мое мислење е дека во оваа ситуација е самоубиство да се игра вБајтен. Да беше здрав барем 2-3 недели и да имаше бар еден натпревар од 90 минути изиграно, ќе имаше место за муабет. Ама вака како што е - нема.

А за Контенто и Рафиња 100% сум со тебе.

Ќе видиме што ќе смисли Јуп утре.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Значи позади 99% ќе играме со Контенто-Тимо-Боатенг-Лам. Moже да игра Рафиња прва али тешко дека Јуп ќе го врати Лам лево. Е сеа средина читам според германскиве сајтови можно било дури и Прањич да игра прва постава значи нешо вакво
---------Крос
Прањич--Швајни оваа формација по нема да биде толку напаѓачка а и повеќе би можеле да ја задржиме топката е сеа Прањич што у последниве 100 утакмици 2 пати изиграл тоа е лошо или ова ќе го видиме или стандард
--------Милер
Крос---------Швајни ова е топ али па цела тежина за назад ќе падне на Швајни дефинитивно ако играме вака ќе треба ко против Реал и Робен,Рибери и Гомез да трчаат ко мрднати. Како и да е се знае кај ќе биде нашата слабост во одбраната. Ја се надевам први да дадеме гол барем некаде до 20-30 минута и тогаш Челзи да се отвори и да нападне асално така ќе има многу простор за Риб,Роб

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
kolku sto razbraf od sport.de ke igrame vaka
Neuer
Lahm,Boa,Timo,Contento
Kros,Shfajni
Roben, Muler,Ribery
Gomez
neznam sto e forava so Contento mislam podobra opcia bi bila Rafinha... ajjjjjjjj Jup si znae

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Џабе го тупите.....Тоа е тоа....

Утре ова време претпоставувам сите камења ќе сме......Единствено што сакам е да од среќа!!!!

Марадона(боже фудбалерски) биди со екипата утре!!!!!!!!

За историја....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Само да ви кажам дека утре официјално би било паметно да почнеме да се собираме кај 17:30-18:00 на кеј. Бимот ќе биде скроз доле кај скалите на кеј.

Ефтино е доста (0.4 скопско е 60 денари, има сендвичи за 70-100 денари) па мислам директно таму да почнеме да се собираме и да фаќаме места.

Кој доаѓал на собири знае каква тамосфера се создава - се исплати да дојдете порано дечки!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.387
Поени од реакции
85.319
Ќе биде интересено ако Челзи победи и решиме да прославиме на плоштад :D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.507
Поени од реакции
22.144

Све најдобро за финалето, се надевам на прекрасна утакмица со најдобар исход за Баварците! Донесетеја титулата во Германија!

Kajgana Shop

На врв Bottom