Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
14 април 2012
Мислења
32.898
Поени од реакции
67.549
Тотално ми е нелогично, што и да направил тренерот на Фрајбург, да биде прогласен за најдобар тренер...
Вашиот зеде тројна круна, и тоа со каква игра...
Апсурдистан....

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Тотално ми е нелогично, што и да направил тренерот на Фрајбург, да биде прогласен за најдобар тренер...
Вашиот зеде тројна круна, и тоа со каква игра...
Апсурдистан....

Чудно да....Али УЕФА ако не го избере за тренер на годината нека се ебат цела федерациај у гз!

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Баерн ги освојува сите награди годинава,многу јасно е тоа.;)

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
So dusa cekam da izleze da ja zemam i se nadevam deka konecno ke bide ocenet timot na Bayern kako sto treba , a ne so nekoi mizerni ocenki kako sto bese do sea kade ednostavno nemase logika ocenuvanjeto na igracite od Germanija za razlika od glupite italijanski timovi kade eden Gubentus bese ocenet so 3 B i 3 A , a Bayern samo edno A , 4 B i zamislete 1 " C " Miler imase 77 skill , a Vucinic 83 skill ... se nadevam deka ke gi ima i prekrasnite Borussia Dortmund ovaa PES , treba samo da se razgledaat okolnostite pod koj Dortmund imaat potpisano dogovor so EA SPORTS bidejki znam deka imaat ekskluziven dogovor , a so ogled na situacijava deka Dortmund ima ekspanzija so navivaci od celiot svet bi trebalo i niv da gi ima , taka da ocekuvam eden poubav PES barem za nas simpatizerite na germanskiot fudbal .

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Гианлука ди Мерзио овја изгледа беше тој прв што каза дека Гуардиола е наш тренер сега пак си пушти една бомба Фиорентиа се договориле со Гомез но немозе да плати цената што га бара Баерн такада нашиве сакаа да го трампаа со Јоветич!!!

M

MrzaRules

Гостин
А Јоветич потпиша за Јувентус, ако не сум грешка.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Не потпишал Фиорентина не а прифати понудата изгледа беше 20-24м

Сега ако никој не им понуди на Фиоре.. над 30м има многу шансе да го трампа со Гомез

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Е кај ќе го пикаме Јоветиќ во составов?

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.677
Поени од реакции
14.559
The Barcelona star, along with father Jorge, has been accused of evading tax charges over a three-year period and is alleged to owe in the region of 4 million euros.
Barcelona star Lionel Messi has been rocked by accusations of tax evasion, totaling over 4 million euros between 2006-09.

За клецкање шо праиме? :)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Откако Левандовски изјави дека му ветиле од Дортмунд дека ќе го пуштат да си оди доколку дојде понуда од 25 милиони а после тоа Вацке изјави дека не му ветиле ништо(очигледно пак лажат) агентите на Левандовски изјавиле дека имаат доказ дека Вацке и Дортмунд му ветиле дека ќе може да си оди доколку стигне понуда од 25 милиони. Левандовски и агентите од сега па натака разговарале со Дортмунд стриктно со помош на адвокати и Левандовски несакал веќе да се врати во Дортмунд.

пак некој лаже претходно Драклсер и Тонис лажеа па после Леверкузен лажеа сеа кој лаже.

Како и да е тешко ми изглеа дека Левандовски ќе игра следната година во Дортмунд

Kajgana Shop

На врв Bottom