Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.606
Поени од реакции
22.338

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Edno golemo NE za kralskiot klub od strana na Lewandovski. :vozbud: :vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин
Реал ги одбил бе.:LOL: Се знае кој е поголем клуб, со озбилен тренер, озбилни амбиции во иднина а не Мадрид, шо мењаваат тренери ко чорапи, и сеа пола тим ќе го сменат и ќе отпаднат во осмина финале пак.:P

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Реал ги одбил бе.:LOL: Се знае кој е поголем клуб, со озбилен тренер, озбилни амбиции во иднина а не Мадрид, шо мењаваат тренери ко чорапи, и сеа пола тим ќе го сменат и ќе отпаднат во осмина финале пак.:P

Дечко колку си дрзок,ко да си освоил ЛШ.....Доста живееш у историјата,ова е време на Челзи!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Порадувајте се дека не одбил :icon_lol:

Само Билд може да пише таква глупост за да си го дувате егото. Ко првин уште немаме тренер и каква и да е шпекулација е тотална утка. Приоритет е да се најде клуб за Игуаин но се чека зелено светло од наредниот тренер е тек тогаш ќе се купува напаѓач ако уопште се купува.

Поголем клуб :pos:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Само Билд може да пише таква глупост за да си го дувате егото. Ко првин уште немаме тренер и каква и да е шпекулација е тотална утка. Приоритет е да се најде клуб за Игуаин но се чека зелено светло од наредниот тренер е тек тогаш ќе се купува напаѓач ако уопште се купува.

Осеќам некоја нелагодност чедо во твојов пост......:D

Плус информацијата не е на билд него на новинари од скај италија кои се покажаа многу релевантни кога се работи за трансфери...Ди Марѕио и Палмери.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Sorry, i can't hear you over the sound of the treble we won this year.:свиркам:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
--- надополнето: 13 јуни 2013 во 22:57 ---
Абе може некој да најде торент од финалето со пренос од Скај Германија.....???? Посто уопште таков торент?

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ако ова стварно е вистина,ондак се е на Дортмунд сега оставено....

Реал ги одбил,што значи дека реално нема ни за друг клуб да прифати.За Баерн нема да се проблем 30 милиони,такада клучот е кај Дортмунд они што ќе решат.Дали ќе го држат или не.

баш тука е проблемот, да беше за давање 30 милиони одма ќе го земеа до сеа работата е што Баерн очигледно сака да го земе за помалце односно за 25 милиони(а ништо чудно ни толку да несакаат да дадат). Вацке им има ветено уште у Март на Левандовски и агентите на Лева дека може да си оди ако стигне понуда од 25 милиони е сеа се деси што се деси ги поебавме за Геце и аутоматски го сменија ставот и сеа не го даваат за таа сума.

Што е до мене и 30 милиони си е супер сума за таков напаѓач еден Кавани ќе му вадат 60 милиони па ние 30 за Левандовски не се ништо

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
баш тука е проблемот, да беше за давање 30 милиони одма ќе го земеа до сеа работата е што Баерн очигледно сака да го земе за помалце односно за 25 милиони(а ништо чудно ни толку да несакаат да дадат). Вацке им има ветено уште у Март на Левандовски и агентите на Лева дека може да си оди ако стигне понуда од 25 милиони е сеа се деси што се деси ги поебавме за Геце и аутоматски го сменија ставот и сеа не го даваат за таа сума.

Што е до мене и 30 милиони си е супер сума за таков напаѓач еден Кавани ќе му вадат 60 милиони па ние 30 за Левандовски не се ништо

Па и мене ми е тоа.....Феноменален напаѓач,млад,за релативно ефтина сума.....Тешко дека друг таков има моментално на пазарот.

Ме чуди тоа што немало наводно понуда од Баерн уште.....На одмор ли се сите?:D

M

Mario Gómez

Гостин
30m е многу за играч што има само една година на договор, ама вреди. и Јунајтед дадоа толку за Ван Перси кој има 30 години, а не Лева. :)

Мое мислење е дека нашиве ќе гураат до крај заедно со Лева и неговите агенти за да го земиме поефтино, а се гледа дека има и под маса некоја добра сума за Лева и неговите агенти штом одбиваат други големи клубови.

Ако не бива до крај ќе платеме 30м и тоа е тоа. Ама штом нашиве не доставиле досега понуда, значи се сигурно дека Лева нема да заминe у друг клуб, значи не се брзаат.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Па и мене ми е тоа.....Феноменален напаѓач,млад,за релативно ефтина сума.....Тешко дека друг таков има моментално на пазарот.

Ме чуди тоа што немало наводно понуда од Баерн уште.....На одмор ли се сите?:D

И тоа се финти на Вацке се праи паметен немало понуда од Баерн, работата е што и самиот кажа а и како пренесоа 2,3 пати се јавиле од Баерн да разговарале со Вацке во врска со Левандовски е сеа 100% Вацке им рекол дека или не го даваме воопшто или ако сакате треба 30 мил, и заради тие причини Баерн уствари немаат испратено формална понуда и како што се приметува ги оставаат агентите на Левандовски и самиот Левандовски да ја бркаат цела работа. Мислам дека агентите на Левандовски им ветиле на Хенес и компанија дека ќе дое Лева за 25 мил(како што им има ветено Вацке) али сеа ги испозаебаа.

Како и да е ќе биде интересно :)

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197

Нормално е да те боли тоа што ви затфорил врата тој што ви ги учука 4комада

Имаш право да се смееш за кој е поголем клуп баш за смеенје е но за зал вие несте клуб туку сте ка срвен-крст зал вие за играчиве затоа им фрлате по 80м за некојси Беил или па 90за некојси Роналдо кој денеска е многу тазен затоа што имал ниска плата 12м зза една сезона :( сиротиот сака повеке ако не ке си заминел ,и рекол демек само за Реал затоа што е голем клуб игра за таа ситна сума да е за некој друг тим под 20м не мрда:pos:, ко второ ке ти казам јас дека вие тренер никат не сте имале ка чорапи ги менјавате туку ај глејасиго својот 'клуб' изгледа немозете да сфатите дека секој играч ви ги мели парите само колку играчи класа ги уништифте и овде мене ке ми изиграваш некојси сиркуз,од 26играчи само Касилас е од нивната школа дугите се по 30-40... се земени.

Kajgana Shop

На врв Bottom