Порадувајте се дека не одбил
Само Билд може да пише таква глупост за да си го дувате егото. Ко првин уште немаме тренер и каква и да е шпекулација е тотална утка. Приоритет е да се најде клуб за Игуаин но се чека зелено светло од наредниот тренер е тек тогаш ќе се купува напаѓач ако уопште се купува.
Поголем клуб
Нормално е да те боли тоа што ви затфорил врата тој што ви ги учука 4комада
Имаш право да се смееш за кој е поголем клуп баш за смеенје е но за зал вие несте клуб туку сте ка срвен-крст зал вие за играчиве затоа им фрлате по 80м за некојси Беил или па 90за некојси Роналдо кој денеска е многу тазен затоа што имал ниска плата 12м зза една сезона
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
сиротиот сака повеке ако не ке си заминел ,и рекол демек само за Реал затоа што е голем клуб игра за таа ситна сума да е за некој друг тим под 20м не мрда
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
, ко второ ке ти казам јас дека вие тренер никат не сте имале ка чорапи ги менјавате туку ај глејасиго својот 'клуб' изгледа немозете да сфатите дека секој играч ви ги мели парите само колку играчи класа ги уништифте и овде мене ке ми изиграваш некојси сиркуз,од 26играчи само Касилас е од нивната школа дугите се по 30-40... се земени.