M
Mario Gómez
Гостин
Jaki sme
i jaka klupa imame. ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ејјјј ние не сме Менхенгладбах....фаќајте, само пази кај ќе фатите, да не се фатите за подолгото од тритеКо ќе ве фатиме на 15то коло ...![]()
Царе, не е до тимот, појак ви е ама до Јуп е. Шала на страна, со вас ќе биде ептем тесно и вие нема со лесно да поминете. Ве гледав денес, добри бевте ама можеше и 0:0 да испадне па си викам до 15то коло ако сте на дофат вие поќе трема ќе имате. Ние денес се одмаздивме, ништо друго. Последните 2 утакмици од глупи дефанзивни утки сме изгубиле бодови ама напред значи во секоје време можеме да дадеме гол, и без Левандовски. Тоа е мој голем плус за денес.Ејјјј ние не сме Менхенгладбах....фаќајте, само пази кај ќе фатите, да не се фатите за подолгото од трите![]()
Робен не игра утре, иначе сличен ќе биде тимот и највероватно Манџукич ќе игра од почеток место Пизаро.Баварци, со каков тим утре ќе играат вашиве? Да ги играм 2ка хендикеп на голем влог?
Не не заеби....На гости се игра,шубе екипа ми се Бате,мислам дека не се до толку заебанција,копачки ќе играат такада мој совет почекај на Алианц кога ќе дојдат,тогаш ќе го јадат немиен и со хендикеп и со све...Иначе утре тепаме сигурно ама за хендикеп за голем влог мислам ризично дека е.Баварци, со каков тим утре ќе играат вашиве? Да ги играм 2ка хендикеп на голем влог?
Ај бе... Се знае дека на Алијанц ќе изедат 3-4 комада ко од шала.Не не заеби....На гости се игра,шубе екипа ми се Бате,мислам дека не се до толку заебанција,копачки ќе играат такада мој совет почекај на Алианц кога ќе дојдат,тогаш ќе го јадат немиен и со хендикеп и со све...Иначе утре тепаме сигурно ама за хендикеп за голем влог мислам ризично дека е.
За Ван Бујтен ќе одиме бе, каков Манџукиќ.Другари нели одиме да го гледаме Манџикуч на 12-ти. Да договориме и средба, Манџукич со фан клубот на Баернсигурно ќе има време пола саат за со нас
![]()
Ај едно ПП прати ми како планирате да се сретнете со него пошто еве сега Ивановиќ ќе доаѓа а до година и ХазардДругари нели одиме да го гледаме Манџикуч на 12-ти. Да договориме и средба, Манџукич со фан клубот на Баернсигурно ќе има време пола саат за со нас
![]()