Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
M

Mario Gómez

Гостин
Крос ги игра најдобрите денови во Баерн....И уште многу допрва следуваат.Дечкото е моментално еден од најдобрите плејки у Европа.Нека извини Озил али моментално и од него е бољи у репрезентација.

Каков рутински гол за него...Кога е во форма,неможе да промаши.

Швајни во ТОП Форма е!Еден дуел не изгуби...Мартинез исто солидно изигра,и мислам дека со секоја одиграна утакмица ќе станува се подобар.
Јас сум презадоволен од средниот ред, не дадоа многу посед и шанси на Валенсија. Нападот шкрипеше малце со Пизаро и Манџо, и второ полувреме без Рибери. Швајни, Крос и Мартинез одлично.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Крос ѕвер многу ја поправил играта коа станува збор за притискање ова она, цело време трчаше ко луд ѕвер башка шутот му е лудница не само со десна туку и со лева каков шут вади. Тоа е тоа малце се изглупираа при крај али ок е 3 бода. Сеа следната со Бате у гости опасни се овие 1-3 против Лил :)

M

MrzaRules

Гостин
Мораше ли во 90. минута гол да примиме, па и Манџо пенал да промаши. Не сум задоволен од играта, Валенсија ништо не играше, можевме да ги згазиме, и секогаш при водство се повлекуваме!!!!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Требаше и поише да ги дотепаме,ама старт е на сезоната,допрва ќе доаѓаат петардите...

Ја неможам да сфатам што е со пеналиве???Неможат ли да најдат еден нормален што ќе знае ладно да ги шутира без проблем...Не ми се верува просто,не се радувам више на пенали.Ова е страшно што се дешава...
Манџукич не треба веќе да шутира пенали како само селски го изведе ми се улетал со главата у земја голманов веќе се фрли овој уште не шутнал. Како што тргнало ќе треба Ноер да ги изведува

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Јас сум презадоволен од средниот ред, не дадоа многу посед и шанси на Валенсија. Нападот шкрипеше малце со Пизаро и Манџо, и второ полувреме без Рибери. Швајни, Крос и Мартинез одлично.
Пробуваше Пизаро да биде активен,у акции во секој случај подобро се снаоѓаше од Гомез на пример,ама тоа го истроши....Реално нема сили за поише од едно полувреме...Али паметно од Хејнкес што го пушти,не е лошо полека со по некоја ротации да се прави...Распоредот станува се поголем такада таман си е....

Со Шалке Манџо си игра од старт...Иначе топ изигра кога влезе,иако можеше тој пеналот да го даде или во акцијата кога го досудија да подаде на Робен ама не го виде изглеа...
--- надополнето: 19 септември 2012 во 23:02 ---
Мораше ли во 90. минута гол да примиме, па и Манџо пенал да промаши. Не сум задоволен од играта, Валенсија ништо не играше, можевме да ги згазиме, и секогаш при водство се повлекуваме!!!!
Логично е тоа после водство малце да се повлечат....Неможеш со тоа темпо цела утакмица да ја изиграш ќе издишеш тотално.

Се повлекоа на почеток на второ,ама кратко траеше до 55 минута и после пак почнаа полека,дадоа уште еден гол и тоа беше тоа...

Голот на Валенсија беше делумно од невнимание,и ептен лоптата на овој на глава му падна.Плус завршија работа за кладилнициве,си влезе кец и 3 плус...:pos:

M

MrzaRules

Гостин
Ченто пеер увек ја играме истата игра, водиме и се повлекуваме, а тоа највеќе ме нервира. Многу пати сме се гореле така, па морало да се вадиме последните 20 минути, да се форсираме.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ченто пеер увек ја играме истата игра, водиме и се повлекуваме, а тоа највеќе ме нервира. Многу пати сме се гореле така, па морало да се вадиме последните 20 минути, да се форсираме.
Се слагам со тебе,требаше уште малце можда да притиснат,ама како и да е,против вакви тешки автобуси,единствена опција е цело време да ја држиш топката и да кружиш да пробиваш...

Е сеа тоа реално неможеш цели 90 минути да го правиш константно,мораш малце и да пуштиш да се отвори противникот.Башка играме со крила и контрите се измислени за Рибери и Робен.

M

Mario Gómez

Гостин
Малце и тактизирање имаше со составите, играме во Гелзенкирхен во недела.

M

MrzaRules

Гостин
Абе не викам 90 минути да напаѓаш, ама секогаш кога после прво полувреме имаме предност, второ тотално се повлекуваме и дозволуваме противникот да контролира, наместо да се нападне да се зголеми пресноста и да се игра мирно. Многу пати така сме се заебале па сме бркале на крајот. Инаку честито нека е победата (y)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Малце и тактизирање имаше со составите, играме во Гелзенкирхен во недела.
Таа потешка ќе е од ова...Зовриени ќе се Шалкефците,тепаа и вчера,такада ќе биде жустра таа...

M

MrzaRules

Гостин
Со Шалке секогаш било жешко...па и сеа загреани се после победата со Олимпијакос...ќе биде тоа фантастичен натпревар за гледање.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Si odigraa kolku sto bese potrebno iako za nas navivacite toa ne ne zadovoluva no sepak taka si odigraa deneska.Mandzo sutirase penal bidejki ke rusese rekord ako dadese gol,sega samo se izramni.Martinez treba da jade uste malce leb dodeka da se navikne na stilot na Baern:ROFLMAO: .A liderot Svajni igra kako lud godinava.:cuc:Go cekaat derbito so Salke,se gledase deka samo cekaat sto pobrzo da si zavrsi natprevarot i da si ostanaat svezi.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Si odigraa kolku sto bese potrebno iako za nas navivacite toa ne ne zadovoluva no sepak taka si odigraa deneska.Mandzo sutirase penal bidejki ke rusese rekord ako dadese gol,sega samo se izramni.Martinez treba da jade uste malce leb dodeka da se navikne na stilot na Baern:ROFLMAO: .A liderot Svajni igra kako lud godinava.:cuc:Go cekaat derbito so Salke,se gledase deka samo cekaat sto pobrzo da si zavrsi natprevarot i da si ostanaat svezi.

Tokmu taka , Bayern denes se stedese i toa se ocekuvase , nema potreba da odis na rizik od povredi na nekoj od bitnite igraci za da dobies natprevar vo koj se znae ddeka ke pobedis :) denes site izigraa dobro , ama Badi koj kejf mi go napravi koga fati da dribla i si vikam lele sega on prvo ke letne vo mrezata pa posle topkata :pos:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Лани коа ќе ми текне,све топ топ,ко подивени играа се дур не се повреди Швајни со Наполи на домашен...

Какви маки беа после тоа.Катастрофа,со Алаба и Густаво на средина,пас неможеа да сврзат...Едниот копач другиот бек техничар....

Сеа братче,со Мартинез Швајни и Крос два паса немаа Валенсија во прво...И мислам дека не требаше да го вади Хејнкес Мартинез,пошто им пуштија посед на Валенсија и дојде голот,после еден глуп пас на Густаво.Дечкото е најдобар деструктивец ама кога ќе утне пас ондак шанса им ствара на противниците...Али добро...

Најмногу од Мартинез ќе профитираат Швајни а посебно Крос...Има да биде лудница,очекувам победа со Шалке,ќе биде спектакл!И КОНТЕНТО БЕК!!!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.606
Поени од реакции
22.339
Честитки за вечерва а со Шалке убедливо ќе тепате. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom