Дај стрим од Скај!Odlicno ako igra i Robben..Ja barem sega ne mu ja mislam so strimovi,na sky super e...
и он пати а и Баерн пати 100 пати му ја подаде назад на Данте а можеше да проба нешо пас напред али тоа е централен е нејќе да ризикува али пак за централен бек ок е замисли Тери,Хумелс,Пике да играат десен бек. Тој продорот накај 35 минута му беше врв се згазив од смеењеШут немаа овие.....
Треба да ги дотепаме сеа.Си го паркираа автобуфчето у прво полувреме,али добро е!
Греота е ова што му го прават на Бадштубер....
А како ќе играш ти со Крос Швајни и Мартинез на средина....СО РИБЕР И РОБЕН КРИЛА...цц сите ни играат бункер. Многу се спори сакаат се полека а Валенсија само чекаат. АЈ сеа второ ваљда ќе се отворат овие па ќе има повеќе простор за нас
цц сите ни играат бункер. Многу се спори сакаат се полека а Валенсија само чекаат. АЈ сеа второ ваљда ќе се отворат овие па ќе има повеќе простор за нас
--- надополнето: 19 септември 2012 во 21:42 ---
и он пати а и Баерн пати 100 пати му ја подаде назад на Данте а можеше да проба нешо пас напред али тоа е централен е нејќе да ризикува али пак за централен бек ок е замисли Тери,Хумелс,Пике да играат десен бек. Тој продорот накај 35 минута му беше врв се згазив од смеење