И јас мислам дека сега Igorcemk е малку љубоморенАма признај дека сакаше да не дојде кај нас, а сега од кога се потпиша те фаќа страв![]()
Не, напротив баш бев за да иде да биде Баерн подобар ама и добар трансфер е за Бундеслигата. Иначе и не сум љубоморен мислам воопшто не љубоморам ама со Ројс во Дортмунд сум презадоволенАма признај дека сакаше да не дојде кај нас, а сега од кога се потпиша те фаќа страв![]()
Овој трансфер како ги мотивира играчите од Дортмунд не си свесен, ќе има супер дуелиIgorcemk ич да не сеќираш,второ место ви е загарантирано....![]()
DobredojdeБраво гледам Мартинез сте го земале, супер играч. Дојде редот на Баерн повторно да земе титула во Германија. Уште од мал освен Ливерпул сум го сакал и Баерн особено во времето на Балак. Бидејќи Ливерпул не игра ЛШ имате еден навивач повеќе
.
А ќе има презентација утре на момакот???Утре ждребката од 18:00. Сити неможе да се падне со Челзи,Ман и Арсенал па пак имаме 20% шанса да се паднеме со нив. Лани имавме група на смртта се надевам оваа година нешто полајт за да може да се сконцентрираме на БЛ повеќе тој период
Баерн,Брага,Андерлехт,Динамо Загреб
Od na Uli kobasicive ke imalo gratis niz cel Minhen ke puka Minehen utre ko da e GuchaА ќе има презентација утре на момакот???
Нешо трубачи,огномет,скаричка....![]()
Утре во 11:00 со Хејнкес,Замер и Мартинез има пресконференција. Сигурно ќе го претстават тука со дресот сликање ова она.А ќе има презентација утре на момакот???
Нешо трубачи,огномет,скаричка....![]()
Крос е ок и Милер ама замисли да го имавте Ројс е тогаш ќе беше екстремни јако, средина со Рибери - Ројс - Роббен, верувај ќе газевте секоја утакмица. И 6ката ви беше проблем ама само поради слабата форма на Швајни и неизвесно е кога ќе се врати, затоа и точно е да се донесе Мартинез. Сепак мислам со Ројс малце поќе ќар ќе имавте ама нели треба да се држи рамнотежа во Бундеслигата некакоРеакцијата на Хејнкес кога му јавиле дека Мартинез потпишал........
![]()
Тактиката.....
.
...................Швајни..................Мартинез..................
..Робен.....................Крос.......................Рибери.....
Можда и не сме НАЈјаки!
Дефинитивно вториов тим е солиден, ако помислам дека пред некоја година имавте играчи како Лел, Отл, Брафхајд, Прањиќ итн. тогаш мора да се каже дека сдобро сте се појачиле и конкуренцијата ќе ги мотивира првотимците. Тука посебно мислам на Боатенг (Данте), Гомез (Манџо), Швајни (Мартинез) и Робен/Рибери (Шаќири). Ја сепак се надевам на успех на Дортмунд но Баерн е појјак тоа е реалноста и затоа фаворит во Германија. Само една слабост имате а тоа е Јуп.Утре во 11:00 со Хејнкес,Замер и Мартинез има пресконференција. Сигурно ќе го претстават тука со дресот сликање ова она.
Очекувам да се продаде Тимо утре задутре читам во источниве земји до 6 Септември бил трансфер рокот па може да се ќари едно 3-5 милиони пошто и така имаме многу добра клупа сеа
Штарке,Рафиња,Контенто,Данте,ДВБ
Густаво,Шакири,Милер/Крос
Манџукич,Пизаро
па тука се и Вајсер и Кан кој може на позајмица да се дадат