Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.591
Поени од реакции
22.311
Не се парите проблем знам, туку Геце може да си го одбере секој клуб на светов тука го гледам поголемиот проблем за вас за да го земете Геце. ;)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.591
Поени од реакции
22.311
И Мартинез можеше да го одбере најдобриот клуб во светот, па на крајот го одбра. :свиркам:
Никој освен Баерн не сакаше да даде 40м ЕУР иначе не сум и толку сигурен дали Мартинез би го одбил Барса. Сигурно Геце не би рекол не да игра со Меси или Роналдо, на пример.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Никој освен Баерн не сакаше да даде 40м ЕУР иначе не сум и толку сигурен дали Мартинез би го одбил Барса. Сигурно Геце не би рекол не да игра со Меси или Роналдо, на пример.
У Барса ќе играше централен,иначе ќе си седеше на клупа како Сонг што седеше вчера....

M

Mario Gómez

Гостин
Bi ja odbral Barca poradi toa shto pobrgu bi se vklopil poradi jazikot i kulturata, inaku ne poradi toa shto Barca e pokvalitetna od ovoj tim na Baern.

Okolu parite, neznam shto cmizdris deka se 40m, i samiot znaes deka moze da si dozvolime i mnogu povekje, moze i Getce i Rojs i Levandovski da gi kupime. Martinez se soglasil na 10m pomalce, shto e super, i dobar gest od nego, se gleda kolku se vozbuden na sekoja slika.

Za Rojs, glupo e da go sporeduvas so Miler i Kros, iako igraat na ista pozicija pogolem del od vremeto ima ogromna razlika pomegju niv. Rojs ako go kupevme ke igrase zamena na krilnite pozicii a moze ke bese i zad Miler. On mozese da odberi, kaj nas ke zemashe pogolema plata, pod Klop polesno ke se razvivashe. Napravi pametna odluka. Jas licno Miler ili Kros ne gi davam za Rojs.

M

MrzaRules

Гостин
Па тоа е и целата филозофија зошто Ројс го одбра Дортмунд, а не Баерн. Кај нас ќе немаше толку простор како во Дортмунд за да се развива, а според годините сега му е шансата да се развие и да прерасне во класа фудбалер. За разлика од Баерн, во Дортмунд нема толку голема конкуренција во средината, затоа и го одбра тој клуб.

M

Mario Gómez

Гостин
Gece i ti kao prvo moze da sonuvate da igra on vo prv tim na Real i Barca, kade bi im go zemal mestoto na dvajcata najjaki plejovi na svetot Andres i Mesut. Najdobro shto moze e Junajted, Juventus ili Arsenal. U Baern ne bi dosol, momentalno e pregolema konkurencijata vo sredniot red.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.591
Поени од реакции
22.311
Ја сум задоволен ако не ги сакате играчите од Дортмунд :icon_mrgr: но мислам дека челниците на Баерн се повеќе загреани за Ројс, Геце и Левандовски. Со сигурност овие за кратко време би биле првотимци и во Баерн.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Millerot ne go davam za Reus vo nikoj slucaj bidejki Milerot go ima toj oset da se vivne napred vo 16 m kako nikoj drug samo kaj nego problemot e vo formata za kvalitet kako poluspic veruvam deka ke bide najdobar vo SVET , a za Mario Goetze koga stanuva zbor sakam nasive da go angaziraat zatoa sto e mnogu podobar play od Kroos i plus zamena treba vekje popoleka da se bara za Ribery i Robben zatoa sto dogodina ova vreme vekje ke imaat 30 Ribery a Robben ke ima 29 sto za krila kako niv vekje e zalez na kariera pa ottuka ja gledam sansata na Goetze da se preseli kaj nas sto mnogu bi me raduvalo .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
Валенсија ни се падна :)
--- надополнето: 30 август 2012 во 18:26 ---
и Лил се падна кај нас, ми се смачи од француски тимови, секогаш со нив :confused:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
Како бе секогаш циганиве од барселона имаат лесни противници....

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Prilicno lesna grupa , bi trebalo bez problemi da pomineme .

Kajgana Shop

На врв Bottom