Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
sex on the beach part 7![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Tokmu TAKAДа не се лажеме, ама јас сакам полесен противник. Сепак влогот е голем (полу-финале) а не е исто Бенфика/Марсеј/Апоел или Барселона/Реал/Милан.
Абе бегај таму, ова беше една од ретките прилики да видиме играч со 6 гола во ЛШ, не сте свесни колку ме изнервира Робен, ова голов на Брандао воопшто не допре до мене али Робен ...
Поента немаше што не му подаде на Гомез најискрерно.
Tokmu TAKA, ali i ke se sobereme ako se padneme so real , barca ili milan , Milan ne go smetam za silen protivnik, Abate i nocarito ne veruvam deka ke gi fatat na Roberry
, Barca i Real neka se padnat vo LS i Real da gi pomini i ideme do finale so Real i gi dobivame na ALLIANZ
![]()
Па кога го даде Робен вториот гол, Гомез сам дремеше, празен беше голот, ај да не бркаше рекорди историски па да не ти е криво, вака ќе се израмнеше со Меси и мислам дека до крај и тимот ќе играше за него за да даде 6ти гол, убаво е да знаеш дека таков рекорд кој прашање е дали некад ќе се сруши го има играч од твоја екипа, да стои зацементирано во историјата на европскиот клупски фудбал името на Гомез и од страна името на тимот покрај тие 6 погодоци.Баш ме интересира тоа шо викаш,пошто јас не го опазив...Ај баш ќе видам на хајлајтс...Во второ полувреме беше тоа претпоставувам???
Па кога го даде Робен вториот гол, Гомез сам дремеше, празен беше голот, ај да не бркаше рекорди историски па да не ти е криво, вака ќе се израмнеше со Меси и мислам дека до крај и тимот ќе играше за него за да даде 6ти гол, убаво е да знаеш дека таков рекорд кој прашање е дали некад ќе се сруши го има играч од твоја екипа, да стои зацементирано во историјата на европскиот клупски фудбал името на Гомез и од страна името на тимот покрај тие 6 погодоци.
Уникатен момент, факт.
Mi se nemaat smeneto verujБаш ме интересира тоа шо викаш,пошто јас не го опазив...Ај баш ќе видам на хајлајтс...Во второ полувреме беше тоа претпоставувам???
--- надополнето: 13 март 2012 во 23:33 ---
Спасе некако ти се сменија впечатоците и амбициите околу екипата од последните 2 недели??![]()
Mi se nemaat smeneto verujBasel i Hoffenheim , ne se raduvam koj znae kako , naLeverkusen koga ke go dobieme so nekoja petarda ili Dortmund ako gi skalapime so 4 do 5 komada togas ke mi se promenat stavovite , do togas sum seuste na pesimistickiot stav , bidejki stvarno ... BASEL I HOFF. ne treba da gi smetame za protivnici ako celime na peharot vo LS , nasiov kvalitet na ekipata e mnogu pogolem odkolku na ekipive so gi kazav , zatoa , test ke im bide Dortmund i nikoj drug da vidime dali se zrela ekipa i dali moze da smetame na nesto poseriozno , do togas ako sakaat neka tepaat i na Hertha i na Nurnberg so po 10 - 0 , bez da go dobieme Dortmund ne zboram nisto okolu promenata na mojot stav
![]()