Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Јас не ја бендисувам оваа варијанта, Алаба не е за таму, посебно што таа позиција е срцето на тимот фактички тој треба да ги дели сите топки.

И некако лабаво ми почнаа Бади и Тимо со две лоши грешки првиве 10тина минути...
--- надополнето: Nov 6, 2011 4:47 PM ---
Хахаха само шо реков :pos:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Тргна Гомез пак кон Хет-трик

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Јас не ја бендисувам оваа варијанта, Алаба не е за таму, посебно што таа позиција е срцето на тимот фактички тој треба да ги дели сите топки.

И некако лабаво ми почнаа Бади и Тимо со две лоши грешки првиве 10тина минути...
--- надополнето: Nov 6, 2011 4:47 PM ---
Хахаха само шо реков :pos:
Иако е битна позиција која сака искуство,реално тоа е прирордната позиција на Алаба.Не како крило...И мислам дека добро ќе се снајде!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
12то коло и 12ти гол во први 30 минути (y)

Само втор од последните 11 што не паѓа од игра туку после прекин.

M

MrzaRules

Гостин
и повторно Гомез на вистинско место во вистинско време....како магнет е за топката :P

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Иако е битна позиција која сака искуство,реално тоа е прирордната позиција на Алаба.Не како крило...И мислам дека добро ќе се снајде!
Хм... не би зборувал за „природна позиција“ кај Алаба. До пред 3 сезони Швајни помина 5-6 години лутајќи те на крило те како 10ка додека вГаал не почна да го игра на 8ица во континуитет. До тогаш „природно“ му беше на Швајни крило (иако сите гледавме дека нема брзина, темпо и дриблинг за крило)?

За мене Алаба на крило игра многу солидно, има дриблинг тамам за негови години, знае да шутне, да повлече внатре... Нафрлувања не знам баш ама останатото ми е ок за крило да би играл.

Како и да е сега за сега не е лош ни во централна средина.

G

_Ghost_

Гостин
Дај пренеси некоја занимливост,пошо на нет глеам...
Van Bujten organizuje napad, ovo ne moze se zavrshiti dobro.
Pa vidite, ovo shto pravi Riberi je nehumano, neeticki. Treba da dobije zuti karton za ovo.
(со мојот српски, колку што го разбирам):)
И пола полувреме правеа муабет за Партизан и Ѕвезда, и за тоа што би било ако тие би се здружиле, дали би можеле да го тепаат Аусбург.:D

Член од
25 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
91
се знае шо и како е утакмицава денеска... али не ми се свиѓа една работа, го глеам рибери трчи , се лути а другиве едноставно к.. не ги боли ... не дека е мн битно, али не треба ни вака к...ц да си играат, фати напумпај ги 4-5 комада, па пушти таму Усами , Прањич нека си трчкаат

Kajgana Shop

На врв Bottom