Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
25 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
91
Е браво за него, со Холандија ќе играеме без Швајни и Лам, а тој натпревар беше битен од аспект како може да се носат со топ 3 репрезентации.
битно е нашите да си бидат здрави, а Германија а била прва на листата , а петта... Светско и Европско се важи, тоа не .

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Denes Reus i Goetze rasturija , bas gi gleav decava se definitivno epten world class , taka da ocekuvam tie dvajca da bidat zamenata za Robben i Ribery vo idnina , Goetze posebno e nesto fantasticno , kako se dvizi samo , prosto protivnickite igraci gi mava vo psiha strasno :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
91
Геце е улав ..... ама ме фаќа страв глеам почнаа мн пари да нудат странскиве екипи, еве глеам Арсенал 40м

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Шансите Геце да го добиеме се некои 15-20% според мене, значи минимални. Нема збор дека е топ играч ама според мене и Ројс е и презадоволен би бил со него. Во Алаба исто гледам перспектива ама зависи од него како ќе се развива.

Инаку освен Ројс пореална трансфер цел може да ни е Ширле - му фали константност малку само на овој.

Не ме сваќајте погрешно Геце ако го донесеме би било најубаво но мислам нереално е Дортмунд нас да ни го продадат. Мислам и за 5мил помалку би го пуштиле само да не е кај нас а и самиот Геце мислам не умира од желба баш за нас да игра...

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.932
Поени од реакции
509
Баварци ќе победите денес? Уште вас ве чекам на ливче, така да немој да сте им ја пуштиле :)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Геце може да го зееме само ко Ноер една година пред истекот на договорот и самиот да сака да дојде во Баерн иначе секој друг начин Дортмунд би го продал Геце надвор од Германија нема кој нема да го бара Геце а има клубови кој што ке дадат исто колку Баерн. Затоа ние ова лето да си го зееме Ројс и да го продолжиме договорот со Робен па за Геце ке почекаме до 2013.Тоа лето ако го зееме Геце ке може и Робен кој веке ке има 30 години да го дадеме на Анжи :) за солидна сума

G

_Ghost_

Гостин

Зошто Кроос не го става креативец, Милер зад Гомез, а Алаба крило?

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Ghost мене ми се допаѓа оваа формација,иако и твојата претставува добра алтеранатива. Мислам дека Јуп сака да му даде солидни минути на Алаба во неговата природна позиција,во средината на теренот, иако видовме дека е способен и да покрива на крило.

Што се однесува за трансфер дебатата,мое мислење е дека ќе се оди по Ројс претстојново лето. Не би требало да има проблем за добивање време на теренот,бидејки очекувано е Робен да пропушти дел од сезоната,а и да биде здрав,Јуп може да ги ротира како сега што прави со Густаво и Тимо. и двајцата играат солидна минутажа и функционира таа ротација. Истото може да се примени и во овој случај

За Goetze не знам колку вистински се заинтересирани од управата. Знаеме дека ги пикираат сите германски репрезентативци,но искуството не научило дека не дава Баерн огромни трансфер суми. а доколку Реал/Барса/Јунајтед влезат во трката по Марио,тогаш станува уште потешко. Настрана тоа што дечкото незнае каде сака да ја продолжи кариерата. Што мисли Борусија,искрено не е важно,факт што се докажа со Ноер. Доколку играчот има желба да заигра за Баерн,тогаш тоа и се случува. Останува да видиме како ќе се развиваат работите

За сега,со нетрпение го чекаме враќањето на Робен. Не постои ниту тронка сомнеж кај мене дека управата нема да му го продолжи договорот. Знаат тие дека имаме difference maker во него.Колку и да се повредувал:)

G

_Ghost_

Гостин
Ghost мене ми се допаѓа оваа формација,иако и твојата претставува добра алтеранатива. Мислам дека Јуп сака да му даде солидни минути на Алаба во неговата природна позиција,во средината на теренот, иако видовме дека е способен и да покрива на крило.
Оваа формација не му е погодена на Милер, го гледаме сезонава дека се мачи на крило. Затоа си реков сега кога има шанси Кроос да игра кај што играше во Леверкузен, таман и Милер ќе се врати на далеку поприродната позиција за него. Според мене таа во вакви услови ни е најубиствена комбинација и најдоброто што може да се извлечи од составов. Оти и сепак кога ќе се врати Робен, сигурно нема Милер да седи на клупа, а Алаба да игра. Get me?:) Нема потреба од 100 пати менување на позиции.
Али од друга страна, со Аусбург играме, па ако сака и Ноер нека го игра крило.:)
И за трансфериве, го кажа моето мислење, да не се повторувам.;)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Очекувам денес солидна победа на Баерн.

За Геце: Баерн е многу заинтересиран, самиот Ули Хенес го кажа тоа. Поред мене и природно е најдобриот Германски клуб како Баерн да го има моментално најголемиот талент во Европа на список, посебно што истиот е Германец. Но самиот Хенес кажа дека ќе биде многу тешко да се донесе Геце, едина шанса би била после истекот на договорот без пари да се донесет. И самите понуди од 40м Евра на пример од Арсенал покажуваат, дека за Геце ќе треба многу пари да се дадат. Реално, Баерн има пари но не очекувам да понудат 40м Евра и поќе пошто има доста алтернативи во Германија кој би биле поефтини и исто така квалитетни, на пример Ројс, Ширле па и Фарфан како за на крило.
Исто така не мислам дека Геце ќе си ојт летово туку највероватно 2013, и поред мене ако продолжи вака да напредува, Дортмунд може да реализира 40м Евра и поќе од трансферот пошто јасно е дека кој ќе го земе Геце тогаш, ќе го чува неколку години и после тоа не ќе може да се преплатит. Секако под услов, да продолжит вака но искрено не гледам причина зошто да падне во формата.

Член од
25 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
91
како обично одат работиве у Германија, ако Геце не си замине сезонава у друг клуб... 95% е наш

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
како обично одат работиве у Германија, ако Геце не си замине сезонава у друг клуб... 95% е наш
Мене искрено не би ми пречело ако понуди Баерн солидна сума но верувам дека ќе има други клубови и од странство, кој ќе го бараат.

Член од
25 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
91
Мене искрено не би ми пречело ако понуди Баерн солидна сума но верувам дека ќе има други клубови и од странство, кој ќе го бараат.
абе Баерн ко Баерн ... сите сме свесни дека фазла од 25-30 не даваат... циции се Румениге и Хенес ... иначе не дека Геце вреде повеќе од тоа, туку самиот факт дека други странски екипи се расфрлаат со пари безвеза, и ќе биде тешко , затоа викам ако оддолее оваа сезона Геце на парите и остане во БД , мислам дека ќе биде наш, сличен пример е на Ноер

M

Mario Gómez

Гостин
Ова е утакмица Хомез да пумпат голови... а овие ако ни даат гол да се убиеме.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
абе Баерн ко Баерн ... сите сме свесни дека фазла од 25-30 не даваат... циции се Румениге и Хенес ...
smart management а не циции.За одличната состојба во клубот,и финансиска и спортска се заслужни ове луѓе,особено Ули. Човекот со неверојатна желба и љубов работи за Баерн.Примерите се безбројни.

Kajgana Shop

На врв Bottom