Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.396
- Поени од реакции
- 26.387
Па Улрајх да не беше 2:0 ќе ни водеа. Левандовски ептен слабо сезонава.
И овој стаклен ќе да е, а?
7-от гол го постигна против Дижон, а има и 4 асистенции сезонава.Malcom has scored 6 league goals from outside the box since his debut in Ligue 1 in February 2016, no other player has done better. Golazo.
60 милки бајо мој,беше Алемани(спортскиот директор на Валенсија на преговори со ПСЖ и таа е цената што му ја одредиле). Иначе,мислам дека Гуедеш кога би можел да бира пре би останал во Валенсија,отколку да дојде во Баерн. И самиот има кажано дека би сакал да остане по истекот на позајмицата. Во Валенсија е star player,системот му е познат,тимот би се градел околу него и 2-3 млади играчи со што на долг рок би постигнале успех(доколку остане костурот). Баерн е несомнено поголем тим од Валенсија,но во Баерн има 3-ца играчи што се пред него,доаѓа во нов клуб каде очекувањата се огромни и по 2-3 слаби утакмици ќе му се нафрлат,посебно ако е платена висока цена(а реално,по утакмицата со Севиља бележи пад во играта за Валенсија),нова лига,непознат јазик итн. Али отом потом,не ми е за верба да го дадат од ПСЖ пред се.Успут,честитки на победата,прв пат го гледав Баерн од лани и ми оставија одличен впечаток,старото на клупата си ја знае работата одличноСе следат Малком (Бордо), Гуедеш и Киеса (Фиорентина). Малком бил следен и во петокот кога играле против Дижон каде што го постигнал овој гол.
Претходното коло го постигна и тој гол.
7-от гол го постигна против Дижон, а има и 4 асистенции сезонава.
А пак Киеса се утепува од лајкови на инстаграм на профилот на Баерн.
Но, прв фаворит ми е Гуедеш од ПСЖ кој е позајмен во Валенсија. Растура сезонава. Румениге има добри односи со газдата на ПСЖ па може нешо да договорат.