Фан Клуб : Баерн Минхен

  • Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
За мене без дилеми еден од најдобрите фудбалери на Баерн на сите времиња, и дефинитвно еден од најдобрите холандски и европски фудбалери.

Легенда,класа човек,роден шампион.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk
 
Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Зуле ко шо го вика коментаторов ќе биде ѕвер.
 

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
13.963
Поени од реакции
25.276
Левандовски многу слабо одигра. Првото полувреме немаше ниту еден шут кон голот нити пак креираше шанси за соиграчите. Второто полувреме имаше две шанси од кои првата наместо да подаде на Робен ја шутна и промаши. Втората шанса му беше еден на еден со голамнот на Лено по супер асистенција на Робен и го промаши голот. Башка неколку топки многу лошо ги примаше и му бегаше топката. Најлош играч беше на натпреварот. Не треба уште првиот озбилен меч со остри критики, но ме загрижува некако пошо ако продолжи така да не му оди лошо ни се пишува лошо немаме друг јак напаѓач. Требаше за секој случај некој млад напаѓач да купиме како Шик кој колку толку притисок ќе му прави и да не му се дозволува да се опушта така. До 30 мил.евра може да се земе тој младиот напаѓач Шик, има огромен потенцијал да биде еден од најдобрите напаѓачи во иднина. Али изглеа откако му пропадна трансферот во Jуве ќе потпише за Интер или Рома пошо сериозно загризаа за него. А и во секој случај и да биде во јака форма Лева си треба уште еден прав напаѓач зашо не може клуб како Баерн кој сака три титули да освои да се потпре на само еден напаѓач цена сезона и на толкав ризик да се оди за да не се повредува пошо видовме доволно е и да заработи мала повреда па да пропушти еден битен меч како тој минатата сезона во ЛШ првиот натпревар со Реал.

Coco Tolisso against Leverkusen: - Most touches - Most passes - Most shots
Corentin Tolisso against Leverkusen: 1 Goal, 4 Shots, 77 Touches, 61 Passes, 2 Aerial duels won, 2 Tackles, 2 Interceptions, 2 Clearances
Sebastian Rudy v Leverkusen: 1 Assist, 57 Touches, 89% Pass accuracy, 3 Key passes, 3 Tackles, 2 Aerial duels won, 1 Interception
@MrAncelotti: "We need to improve more in defence, but I'm not worried. We will continue to get better."
Требаше да каже и за Лева, не само за дефанзивата.
 

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
13.963
Поени од реакции
25.276
Аман бе уште второто коло со нив и тоа на гости играме
 
Член од
17 август 2014
Мислења
3.578
Поени од реакции
5.480
Nakon što je PSG kupio Neymara za 222 milijuna eura, cijena je otišla u nebo i za Ousmanea Dembelea, kojeg Borussia sad ne želi dati Barceloni za manje od 120 milijuna eura. No, Dembele ne trenira, klub ga je 'zamrznuo', što je naljutilo Bayernova predsjednika Ulija Hoenessa, koji je za Eurosport rekao: "Pa ne može igrač određivati cijenu! A ako iza svega stoji Barcelona, onda više nemam respekta prema tom klubu!" "Forsirati igrača da raskine važeći ugovor je dno!" "Moramo svi zajedno pokazati tko je gazda, a to su klubovi. Moramo se vratiti činjenici da je ugovor ugovor, a ne da igrači i njihovi savjetnici mogu raditi što ih je volja!
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Мата пред 2-3 недели стартуваше фондација во која донира 1% од својата плата за хуманитарни цели и ги повика и другите фудбалери да му се приклучат. Објавил дека Хумелс е првиот што му се приклучува (y)
 
Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
ПСЖ, Андерлехт и Селтик. Второ место минимум :D
 

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
13.963
Поени од реакции
25.276
Bayern's group stage schedule
12/09: Anderlecht (H)
27/09: PSG (A)
18/10: Celtic (H)
31/10: Celtic (A)
22/11: Anderlecht (A)
05/12: PSG (H)

Ми се допаѓаат противниците. Конечно нешто поразлично да гледаме во групната фаза. Таман со ПСЖ второто коло играме на гости и во последното коло на Алианц каде што можеби ќе биде одлучувачко за првото место во групата.

Neuer: "I'll also face Celtic for the first time. Celtic Park is known for its great atmosphere and Anderlecht are an unpleasant opponent"
Manuel Neuer: "The draw is very interesting. I've never played against PSG and I'm looking forward to this game"
Mats Hummels: "Our objective is of course to progress but PSG is very appealing. They’re a spectacular side so bring it on!'
Hummels: "It’s a chance to test ourselves against some of the best. I’m also pleased there aren’t any long trips on the cards"
Thomas Müller: “There are some household European names in our group. PSG are interesting opponents – I’ve never faced them before"
Müller: “It’ll also be a show against Celtic with their great support behind them. Either way, we want to progress from the group"
Задоволни и играчите шо ни се паднаа тимови против кои не играле
 

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
13.963
Поени од реакции
25.276

Bayern have signed 16 year old Dutch striker Joshua Zirkzee from Feyenoord. He will play for the U17 team this season

И Арсенал, Јунајтед и Ајакс го барале

Супер шо почнавме вакви да собираме за во новиот кампус (y)

 

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.627
Поени од реакции
14.403
Види му фриз, како Вупи Голдберг да сме ја потпишале.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom