Mnogu merak mi napravi toa sto Vidal,Thiago i Lewa mu naredile sve po spisok na kopileto.
Zalno za Neuer,prekupotreben ke bese protiv Dortmund,ama malerot prodolzuva.Inaku dva fenomenalni natprevari protiv Real.
Sega protiv Mainz treba site da odmaraat.
Fali Sammer,fali i toa kako.Toj znaese kako treba so igracite,ama bese i nemilosrden kon site.Pad na forma i odma kritika,ne ostavase nisto na slucajot.
Prva i osnovna rabota e da se donese dobar sportski direktor,ama nekoj so cvrst karakter.Go planiraa Lahm,ama gi odjeba.
Krajot na edna era dojde,a kakva rabota gi ceka na leto..
Znaci prvo sportski direktor,a potoa slajmot da se prodade. Costa,Bernat i Coman da se prodadat obavezno.
Citav sega nesto za Costa deka igra nemotivirano,ne se trudi ic..Pogolema vistina ne sum procital.Muva ne go lazi,si peshaci po terenot.
Ako Brandt ne e kalibar za Baern,togas na Coman ne treba da se smeta ama ic.Ednonasocni igraci kako nego i Costa,go dovedoa klubot da se moli na Robbery.
Na Bernat dosta mu e..Ne e opasna konkurencija za Alaba,a i treba nekoj pocvrst i pogolem igrac da se donese.Taktikata na Pep so pekinezeri treba da prestane.
Posle ona vcera sto go vidov od Alaba,sega sum uste posiguren deka treba da se donese nekoj saglam lev bek.Toj e momentalno najneopasniot lev bek vo svetot.Tri godini igranje sè osven lev bek,go napravija eden sosema obicen lev bek.Flop na sezonata za mene.
Ako Müller ne zasluzuva da igra,sto da se rece za Alaba,ama dzabe koga nema asalen konkurent.Da ne e Ribery,duplo poslab ke bide.Koga igraat Costa ili Coman kako levo krilo,moze da se vidi kolku se katastrofalni.
Kolasinac e sloboden na leto,top solucija!Moze da pokrie i kako centralen i posleden vo sredina.So eden udar,tri muvi.Golema greska ako ne go soberat.100 pati podobar od Bernat.
Centralnata odbrana nikogas podobra,barem tuka nema sto da se sekirame.
Desen bek..
Nema nekoi spekulacii sega za sega,ama dosta problematicna pozicija.Rafinha kako rezerva e super.
Spored mene zamena za Xabi ne treba da se nosi.Gi imame Kimmich,Sanches i Martinez.Mnogu ke zgresat ako kupat nekoj mesto nego.Plus tuka se Thiago i Vidal.
Za krila se slozuvame,a normalno treba uste eden napagjac.
I da ne zaboravam deka Starke se penzionira,Ulreich ke si odi,sto znaci treba i nov golman.
Suma sumarum mnogu dupki ima.
Ako prvo ne donesat sportski direktor,moe mislenje e deka mnogu ke pogresat.Ako odat na svoja glava glavnite...
Go propustija Dahoud,golema greska e toa.Thiago da se povlece na mestoto od Xabi,a Dahoud kako poluspic ke bese idealen.Strasen igrac vo najava,ne znam zosto ne se zainteresiraa za nego.